My favorite home yoga classes on Youtube

By Boho Beautiful

Olen saanut muutamia kysymyksiä tässäkin postauksessa mainitsemastani kotijoogasta, joten ajattelin nyt jakaa pienen listan ilmaisista suosikkitunneistani Youtubessa. Pohdin ensin, että postauksesta tulee ihan tylsä (nimittäin vaikka olenkin testannut kaiken maailman appeja ja kanavia, kaikki lempiharjoitukseni ovat vain ja ainoastaan tältä yhdeltä joogilta), mutta sitten tajusin, että onhan monella muullakin omat suosikkiohjaajansa - oli ne sitten joogastudiolla tai netissä. Joten nyt on aika vinkata omasta lempparistani Boho Beautifulista, jaksan nimittäin innostua hänen monipuolisista harjoituksistaan vielä näin vuoden jälkeenkin!

___

I've got a few questions regarding home yoga that I mentioned last week, so I decided to share a little list about my favorite free yoga classes. I first thought that this is going to be too boring (because even though I've tried many different apps and channels, my favorites are still from this one particular yogi), but then I realized that whatever, we all have our favorite teachers - whether we're talking about yoga studios or online classes. So it's time to share my favorite Boho Beautiful, I'm still very excited about her practices, even though I've been following her over a year now!

Flow classes

Yoga inspired workouts

Gentle / Easy classes

Ja hei, vielä yksi vinkki kaikille joogan harjoittajille! Kannattaa aina välillä kuvata omia asanoitaan, nimittäin itse ainakin opin tästä kuvaussessiosta todella paljon. Minulla on yliliikkuvat nivelet ja vien sen vuoksi monet asanat helposti "yli", jolloin oikeaoppinen asento kärsii. Tehdessä sitä kun helposti ajattelee, että mitä syvempi asento, sen parempi, mutta viimeistään kuviin pysäytetyistä linjoista huomaa, että joskus vähemmän on enemmän. Tähän ja tukilihasten vahvuuteen aion siis keskittyä tästä eteenpäin!

___

And hey, one more tip for every yogi out there! I recommend to take pictures from your asanas every now and then, because these photoshoots really got my eyes open. I'm not sure how to call it in English, but I have very movable joints and that's why I easily overdo my asanas, which is not always a correct way to do it. I sometimes feel like "of course, the deeper the better", but when you see your lines from a photo, you might learn that sometimes less is more. So this and working on my support muscles is something that I want to focus on next!

Photography - Roosa Mononen

Likes

Comments

Moi!
,
Saisko sulta toivoa ruokapäiväkirjaa/reseptipostausta/liikuntapäiväkirjaa näin uuden vuoden alkuun? Puhuit joskus, että sun poikaystävän ohjeita ois mahdollisesti tulossa jakoon..
Ps. Tän postauksen kuvat näkyy poikkeuksellisen epäselvinä ainakin puhelimella, ja pikselöityvät heti zoomatessa. :/
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Reseptipostauksia löytyy tuolta vasemmasta ylälaidasta, kun painat kolmesta viivasta ja menet food -tägin alle. 😊 Mutta ehdottomasti, uusia on tulossa heti jonkun uuden hyvän reseptin synnyttyä! Poikaystävän herkkuruoista on tosiaan tullut toiveita ja olen ajatellut kuvata ne seuraavan kerran kun hän pääsee oikein rauhassa keittiöön, eli sitä siis odotellessa!
nouw.com/johannaturpeinen
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Ja tosiaan hmm, mitä tulee tämän postauksen kuviin, niin salissa kyllä olikin tavallista haastavampi valo ja kuvat eivät ehkä laadullisesti ole sieltä parhaasta päästä. Minä huomaan sen koneella, mutta mun kännykässä nämä näyttää kyllä ihan normaalilta 🤔Selvitellään, kyselen miten muilla! <3
nouw.com/johannaturpeinen
M
,
Mullakin postauksen kuvat ovat huonolaatuisia, läppärillä luen. Mutta kiitos paljon joogavinkeistä, tulee tarpeeseen näin harrastuksen alkumetreillä <3
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Kiitos kommentista M. <3 Tänään siis näin, huomisten kuvien kanssa uusi yritys 😃
nouw.com/johannaturpeinen
Magdalena
,
I have to admit that I did not think of taking photos of my asanas but it is not a bad idea at all... In fact it is a realy good idea how to learn to do yoga better. Thank you for the inspiration.