My day

6:04 Avaan silmät ja vilkaisen vieressä tuhisevaa poikaystävääni, olen taas näköjään ominut peiton täysin itselleni. Ensimmäisenä siis joka-aamuinen rutiini: peiton poislahjoittaminen ja puolen tunnin päästä soivan herätyskellon sammuttaminen.

6:25 Istahdan sohvalle, kääriydyn viltin alle suuren puurokulhoni kanssa ja laitan White Collarin pyörimään. Lautasen tyhjennyksen jälkeen alan selaamaan Snapchatia ja blogeja - huomaan pian olevani täysin pihalla meneillään olevasta jaksosta.

7:00 Tässä vaiheessa yleensä viimeistelisin ja julkaisisin postauksen, tuntuu siis oudolta kun en ole ehtinyt valmistella mitään ennakkoon. Päätän aloittaa laittautumisen jo nyt ja sytytän epätoivoissani kaikki mahdolliset valot päälle. Pimeän ajan firstworldproblems, varsin kehno valo meikkaamiseen!

8:15 Seison bussipysäkillä ja päätän ottaa jonkinlaisen kuvan mustista mattakynsistäni. Järkkärini ei tosiaan ole se mikään maailman huomaamattomin kamera, joten voin vain kuvitella muiden bussia odottelevien huvittuneet katseet. Kuvat eivät kylläkään syystä tai toisesta onnistu, joten laitan kameran suosiolla takaisin laukkuuni.

9:02 Yritysjuridiikkaa! Kaivan esiin kaiken mitä luennolla uskon tarvitsevani, päivitän kalenteriini muutaman tapahtuman ja käännän huomioni vihdoin luennoitsijaan.

11:20 Olen Espresso Housen kassalla, vuohenjuustosalaatin ja soijalaten tilanneena ja tajuan, ettei korttini ole lompakossani. Pieni paniikki, ajatusten kelaaminen ja tilitietojen katsastaminen, kortti on siis mitä ilmeisimmin treenitakkini taskussa. Lompakossani on vain muutamia senttejä sekä vähän turhan iso säästöraha, kahvilan työntekijä kuitenkin lupaa rikkoa sen. Huh!

11:50 Kiiruhdan Bikbokiin juomatta jäänyt take-away latte mukanani ja suuntaan suoraan kassalle. Päiväksi on luvattu sadetta ja koska en taas vaihteeksi muistanut ottaa omaa sateenvarjoani, käyn ostamassa uuden. Hassua käyttää käteistä!

12:15 Koululla taas. Lisään kuvan instagramiin, vaihdan muutaman sanan muiden opiskelijoiden kanssa ja luennon alkaessa alan kirjoittamaan muistiinpanoja oikeusvaltioperiaatteista. Juridiikka kestää tänään iltapäivään saakka, mutta joudun lähtemään luennolta hieman aikaisemmin sovitun tapaamisen takia.

14:45 Syön välipalaksi banaanin ja haen Ruohonjuuresta smoothien, sillä en ehdi enää kotiin päivälliselle. Harmittelen vähän päivän huonoja ruokailuja ja maistan samalla violettia smoothieta, oli muuten taas hyvä värivalinta näin ennen tapaamista. Mustaherukkaa ja mustikkaa, toivottavasti hampaani ovat vielä suhteellisen valkoiset!

16:15 Tapaaminen ohi, lähden hyvillä fiiliksillä kohti Kamppia. Ulkona odottaa aivan järkyttävä myrskytuuli, mutta ei kuitenkaan sada. Miksi ihmeessä ostin sen sateenvarjon?

16:40 Soitan äidille, törmään Saraan ja suuntaan pikakuulumisten jälkeen treffaamaan Elliä. Ihana nähdä näitä neitokaisia! Käymme ostamassa vähän välipalaa, säädämme takkini hajonneen vyölenkin kanssa ja käymme vähän siistiytymässä ennen seuraavaa tapaamista.

17:25 Suunnistamme Autotalolle, Voimaruoan toimistolle Superfood-koulutukseen! Vaihdan kuulumiset tuttujen kasvojen kanssa ja nappaan pari kuvaa pöydällä olevista antimista, löytyy nimittäin kaikkea spirulina-guacamolesta vispipuuron makuiseen smoothieen. Ohjelmassa on luvassa huipputyyppejä ja superia ruokaa, mikäs sen parempi!

20:15 Tapahtuma ohi, pää täynnä uutta tietoa ja käsissä sitäkin enemmän tavaraa. Käyn vielä kaupasta poikaystävälleni piristykseksi ruokaa, toinen oli unohtanut avaimet kotiin ja ajanut moottoripyörällä kaatosateessa vara-avaimen perässä. Laitan hänelle muutaman tsemppiviestin ja soitan lupaamani puhelun Lontooseen, ihanaa kuulla mun lempparitytön ääni!

20:50 Hyppään bussista ulos sateeseen, mutta tavaramäärän takia en jaksa kaivaa sitä sateenvarjoa esille. Jopas oli tarpeellinen ostos, haha! Astun kotiovesta sisään, vaihdan vaatteet heti ensitöikseni ja nappaan kasvojen pesun jälkeen vähän iltapalaa.

21:05 Rojahdan sänkyyn ja hämmästelen hieman iltatoimiini mennyttä aikaa, siinä ei tosiaan mennyt kauaa! Katson kännykkääni tulleet ilmoitukset, selaan hetken Pinterestiä ja vaihdan sitten päivän kuulumiset poikaystäväni kanssa. Tekisi vielä mieli vähän lukea, mutta en nyt kyllä kieltämättä jaksa. Sammutan valot ja suljen silmät, varsin tiivis mutta sitäkin kivempi päivä takana!

Likes

Comments

Johanna,
Johanna,
Ammattikorkeassa liiketaloutta 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Snäppäsin sen! Mutta Lumenen Natural Code sävyssä 70 Matte Black 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Haha, voi ei! Mä vasta alotin, menossa tyyliin neljäs jakso 😃
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Kiitos Anna<3 ! Testiin vaan, mullakin vasta ihan alussa 😉
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
En oikein tiedä mitä niistä enempää kertoisin, opiskelen liiketaloutta ammattikorkeakoulussa! Juridiikka on meillä ainakin pakollinen kurssi, mutta ilmeisesti voi myös halutessaan syventyä aiheeseen. Itseäni markkinointi kiinnostaa enemmän 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Miira H,
määä näin sut kampissa ku venailit kai sun kaveria! 😊 mä meinasin alkaa kiljuu koska oot mun yks lemppari blogaajista <3 En uskaltanu sanoo mitää mut ehk joskus ! :3 <3 ihan sika kiva postaus!
www.blogger.com/profile/001578593004663317