MUUTAMA SUOSITUS

Somessa on viime päivinä suositeltu tiuhaan tahtiin omia suosikkiravintoloita, kahviloita, liikkeitä, tekijöitä jne. - eikä turhaan. Nyt on tärkeää tukea yrittäjiä, joiden palveluja haluaa jatkossakin käyttää ja myös testata niitä, mitä "olisi joskus kiva kokeilla". Alla siis muutama suosikkini aina parhaasta leivästä kukkientilauspalveluun - ottakaahan ihmeessä seurantaan!

KAMPAAJA: ESSI / A.K.A LUOVA

Essi on näkynyt kanavissani monta kertaa aikaisemminkin, sillä hän on ollut vastuussa hiuksistani jo vuosia. Essin penkissä olen saanut paitsi parasta kädenjälkeä, myös korvaamattomia keskusteluja, sarjavinkkejä jne. <3

LEIPOMO: WAY BAKERY & ST. GEORGE BAKERY

Kaksi Helsingin suosikkiani, joista en osaa valita yhtä. Waysta saa ihan itkettävän hyvää leipää ja myös kahvilan puoli on tosi symppis, mutta St. Georgen korvapuusteille (erityisesti tuorejuustopäällysteisille!!) ei mikään vedä vertoja. Way on tällä hetkellä take away only ja myös St. Georgesta saa tilattua/mukaan.

SISUSTUSLIIKE: NOUGAT

Pieni sisustusliike Helsingissä, joka toimii myös verkkokauppana. Itse asioin täällä usein kirjojen, tuoksukynttilöiden ja astioiden perässä, mutta valikoimasta löytyy kyllä vaikka mitä kiinnostavaa.

KUKAT: INTERFLORA

Yllättävän monesta liikkeestä saa tilattua kukkia kotiinkuljetuksella, mutta itsellä on kokemusta ainoastaan Interflorasta. Kukat piristää aina ja nyt on mitä parhain aika ilahduttaa itseä tai läheistä kauniilla kimpulla. :)

PODCAST: PERJANTAIN PARHAAT

Viimeisenä vielä hyvän mielen podi, mistä en olekaan vielä blogin puolella maininnut ja mikä mielestäni ansaitsee enemmän näkyvyyttä. Tätä podcastia vetäviltä Noorilta saa aina parhaat konkreettiset vinkit niin hyviin ravintoloihin, elokuviin kuin tekemisideoihinkin, eli iso suositus siis heidän suosituksilleen!

Wanted to dedicate this post to my Finnish favorites and hopefully encourage everyone to support theirs in times like this. Without compromising on safety, of course. Take care!

Likes

Comments

Anngelic
Anngelic,
How pretty! 😊
//Ann
nouw.com/anngelic
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Johannagrahn
Johannagrahn,
What a lovely braid!
nouw.com/johannagrahn
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Thank you so much!!
nouw.com/johannaturpeinen
megkaup
megkaup,
don't understand a word of your post but girl - your hair! it's incredible!!
nouw.com/megkaup
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Haha thank you - thanks for commenting! <3
nouw.com/johannaturpeinen
Sara
,
Ihana postaus ja miten upea letti! 😍
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Voi kiitti Sara! <3
nouw.com/johannaturpeinen