Morning crisp

Lifestyle
Tämä viikko lähti kivasti käyntiin vapaapäivällä! Tällä hetkellä mun arkipäivät menevät lähinnä uuden työharjoittelun parissa ja viikonloput omassa työssä, joten ne harvat vapaapäivät yritetään pyhittää läheisille sekä blogille. Sen takia olinkin aamulla jo heti auringonnousun aikaan Helsingin satamassa, kamera kädessä ja suuntaamassa pitkästä aikaa aamiaiselle Katjan kanssa. Tänään meidän testissä oli puuroaamiainen Vanhan Kauppahallin ravintola Storyssä, joten miljöö oli ainakin ihan paras mahdollinen tällaisena aurinkoisena aamuna!

Jacket BikBok / Scarf Cubus / Shoes Bianco / Bag Michael Kors / Gloves Pieces
Merituuli oli kuitenkin sen verran jäätävä, että meidän paljon odotetut asukuvaukset päättyivät heti kahden kuvan jälkeen. No, onneksi edes toinen niistä oli ihan julkaisukelpoinen! Vaikkakin näin paksun hupparin ja viltin alta valmiita kuvia on aina mukava katsella, niin ei tällainen vilukissa kyllä kauaa pysty tuolla kylmyydessä seisomaan. Meidän viimeviikkoinen kuvausyritys päättyi mun itkuun sen kamalan pakkasen takia, joten tänään päätettiin lopettaa ihan suosiolla ajoissa :D Miten ihmeessä lenkkeilin joskus -30 asteen pakkasessa? Onko musta tullut liian mukavuudenhaluinen vai enkö vain enää siedä niin hyvin kylmyyttä? Sen ainakin tiedän, että bloggaajan elämä on niin paljon helpompaa kesällä, hahah!

// It's my day off! Watching sunrise from the harbor, eating breakfast at the Old Market Hall and trying to take some outfit pictures, when it's ridiculously cold outside. I mean seriously, I've learned that blogging is so much easier in the summer!

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Anonyymi
Anonyymi,
Sä näytät tosi pitkältä tossa kuvassa, vaikka olen lukenut sun blogista, että olet todellisuudessa aika pieni 😃! Ja myös todella kauniilta ♥
Write a comment...
IP: 82.99.3.229