Maritime Festival 2013

Lifestyle
Pääsin mukaan Indiedaysin ja Muotikuution yhteistyökampanjaan, jonka takia hypättiin perjantaina Kotkaan menevään bussiin. Matkaseurana mulla oli ihana Katja ja suuntana meillä oli Kotkan meripäivät ja Sokos Hotel Seurahuone, ihana miniloma siis! Päästiin lopulta jopa ihan perille asti, vaikka meinattiinkin hypätä jo jossain Karhulassa pois (itsehän siis olin jo bussin ulkopuolella)..
Mutta nyt kesän ekat festarifiilikset! Aurinko paistoi ihan pilvettömältä taivaalta, ihmisistä huomas sellasen ihanan kesäfiiliksen, koko kaupunki oli täynnä erilaisia festarikojuja ja me pyörittiin niiden kaikkien keskellä lähes koko ajan kamera kädessä :D Ihan parhautta!


Shoppailemaan keskellä festareita? Oh yess.. Bestsellerin muotikuution pomppulinnamainen pop-up kauppa on kierrellyt Suomen festarit ja Meripäivät olikin kiertueen vika etappi. Shoppailun lisäksi Muotikuutiossa sai hengailla ihanien Style-Hostien Annan ja Jarskin kanssa sekä ikuistaa oman festarityylinsä putiikin kuvausseinällä. Mäkin innostuin sovittelemaan vähän erilaista festarilookia siellä helteen keskellä ja yläpuolella lopputulos, tadaa :DItse artistien katseleminen jäi meiltä tällä kertaa vähän vähemmälle, nautittiin enemmänkin muusta festarialueesta, kojuista sekä vähän kauempana olevasta satamasta. Niitä kuviakin tuli otettua taas ihan reilusti, joten saatte varmasti vielä vähän lisää luettavaa festareiden ulkopuoleltakin!
Shirt & Shorts Cubus / Shoes Bianco / Bag & Sunnies H&M / Watch Michael Kors / Bracelet Topshop
Mun perjantain asu oli melko rento ja valitsin jalkaan kunnon festarikengät. Noita on käytetty viimeks joskus lopputalvesta, mutta mukavastihan noi sopeutui tonne helteeseenkin :D
Mites siellä, onko jo festarimuistoja tältä kesältä? Lähtikö jalkaan korkkarit vai maiharit?

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Hahaa kiitos! En ostanu noita 😊www.blogger.com/profile/094266428730348888
herolifestyle Heidi
herolifestyle Heidi,
Ihan älyttömän ihana tuo sun asu! 😊 Ihanan pirtsakka ja kesäinen tuo keltainen toppi pitsipaidan alla.
Ja bootsitkin on superhienot! Itse festaroin Ruississa valkoset Conssit jalassa. Ei olleet muuten sen reissun jälkeen enää kovin valkoset 😃

Plussaa muuten siitä, että kaikki sun blogissa olevat kuvat on aina niin upeita! Nämäkin ihanan värikkäitä 😊
www.blogger.com/profile/133931066793044849
Write a comment...
IP: 82.99.3.229