March 8

Lifestyle

Moikka ihanat! Toivottavasti kaikilla oli ihana viikonloppu ja naisilla etenkin lauantai, mä ainakin nautin siitä oikein täysin siemauksin.. Heti aamusta suuntasin Jonin työpaikalle (eli salille) ja oman treenin jälkeen rentouduin kehonhuoltotunnilla sekä hierontatuolissa. Kerrankin nautin tollasesta rauhallisesta venyttelytunnista, taisin oikeesti olla pienen huollon tarpeessa! Naistenpäivän kunniaksi Joni jakoi siellä meille naisille mansikoita, ei hullumpi aamunavaus lauantaille :)

Illemmalla poikkeuksellisesti me molemmat touhuttiin keittiössä, täytyy myöntää et yhdessä toi ruoanlaitto on oikeasti tosi hauskaa! Lautaselle päätyi italialaisia lihapullia ja avokado salaattia, jälkkäri oli sit taas ihan omaa luokkaansa <3  Joni oli väsänny varsinaisia naistenpäivän herkkuja; suklaaseen dipattuja hedelmiä, joita me sit herkuteltiin samalla kun katsottiin leffaa. Ihana yllätys, mansikat ja suklaa on kyllä ihan pettämätön yhdistelmä!Aivan ihanan rentouttava päivä ja viikonloppu, mutta nyt asiasta toiseen! Monet teistä varmaan bongasikin tuolta ylempää mun uuden kalenterin, jonka suunnittelin pari päivää sitten persoonallinenkalenteri.fi:ssä. Tein siellä mun edellisenkin kalenterin ja koska se on saanu niin paljon kysyntää, ajattelin arpoa tänäkin vuonna yhden lahjakortin kyseiselle sivulle.  Koko kalenterin saa suunnitella siis itse juuri oman tarpeen mukaan, sisäpuolelle saa vähän kaikkea treenitilastoista värityskirjoihin.
Nyt jos teillä on uudelle kalenterille käyttöä, kertokaa kommenttiboksissa missä merkeissä teidän naistenpäivä meni! Sähköpostiosoite mukaan, sillä 14.3. laitan onnekkaalle voittajalle viestiä. Arvonta alkaa nyyyyyt!!!

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
naisten päivä meni läksyjen kanssa 😃
tea.eveliina@luukku.com
Anonyymi
Anonyymi,
Olen itse tällä hetkellä Chilessä, ja poikaystävä odottelemassa Suomessa.. naistenpäivän oletin olevan normaali päivä muiden päivien seassa, mutta ei. Minulle saapui Chileen asti kortti poikaystävältäni ♡ naistenpäivän vietin siis maapallon toisella puolen, hymyssä suin.. 😊
Yensuli@hotmail.fi
Write a comment...
IP: 82.99.3.229