March 8


Moikka ihanat! Toivottavasti kaikilla oli ihana viikonloppu ja naisilla etenkin lauantai, mä ainakin nautin siitä oikein täysin siemauksin.. Heti aamusta suuntasin Jonin työpaikalle (eli salille) ja oman treenin jälkeen rentouduin kehonhuoltotunnilla sekä hierontatuolissa. Kerrankin nautin tollasesta rauhallisesta venyttelytunnista, taisin oikeesti olla pienen huollon tarpeessa! Naistenpäivän kunniaksi Joni jakoi siellä meille naisille mansikoita, ei hullumpi aamunavaus lauantaille :)

Illemmalla poikkeuksellisesti me molemmat touhuttiin keittiössä, täytyy myöntää et yhdessä toi ruoanlaitto on oikeasti tosi hauskaa! Lautaselle päätyi italialaisia lihapullia ja avokado salaattia, jälkkäri oli sit taas ihan omaa luokkaansa <3  Joni oli väsänny varsinaisia naistenpäivän herkkuja; suklaaseen dipattuja hedelmiä, joita me sit herkuteltiin samalla kun katsottiin leffaa. Ihana yllätys, mansikat ja suklaa on kyllä ihan pettämätön yhdistelmä!Aivan ihanan rentouttava päivä ja viikonloppu, mutta nyt asiasta toiseen! Monet teistä varmaan bongasikin tuolta ylempää mun uuden kalenterin, jonka suunnittelin pari päivää sitten persoonallinenkalenteri.fi:ssä. Tein siellä mun edellisenkin kalenterin ja koska se on saanu niin paljon kysyntää, ajattelin arpoa tänäkin vuonna yhden lahjakortin kyseiselle sivulle.  Koko kalenterin saa suunnitella siis itse juuri oman tarpeen mukaan, sisäpuolelle saa vähän kaikkea treenitilastoista värityskirjoihin.
Nyt jos teillä on uudelle kalenterille käyttöä, kertokaa kommenttiboksissa missä merkeissä teidän naistenpäivä meni! Sähköpostiosoite mukaan, sillä 14.3. laitan onnekkaalle voittajalle viestiä. Arvonta alkaa nyyyyyt!!!

Likes

Comments

Lende,
Naistenpäivä meni siskoja nähden ja heidän kanssaan herkullisia muffinseja syöden 😊

leenuzka10@gmail.com
www.blogger.com/profile/145661506959146278
Anonyymi
,
Kävelimme muutaman tunnin lenkin meren rannalla keväisessä auringon paisteessa ja mentiin kahvilaan jälkkärille 😊

sanna-makela@hotmail.com
johanna,
Naistenpäivä alkoi sillä että sain ihanan kimpun vaaleanpunaisia ruusuja kotiin poikaystävältä <3. Loppupäivä meni myös rennosti vanhempien luona jossa sain lisää kukkia, tälläkertaa tulppaaneja <3. Päivä oli siis rento, ihana ja kukkatäyteinen!
s-posti: johanna--r@hotmail.com
www.blogger.com/profile/097932528672839214
meri,
Naistenpäivä meni iltavuorossa yhdeksään asti ja poikakaveri tuli kotiin puoli 11 aikaan ja toi Nesteeltä Ritter Sportin suklaata naistenpäivän kunniaksi:D perjantaina sain lähikaupasta ruusun.
meri-92@msn.com
www.blogger.com/profile/160766928325486205
Roosa M,
olin perheen kanssa ja vain rentouduin:)
roosa.miettunen@hotmail.com
www.blogger.com/profile/092772409383677825
JANNI,
Tän postauksen ja sun instagram kuvien perusteella, mentiin melko samoissa merkeissä. Perjantai - lauantai välisenä yönä katottiin leffaa ja heti päivän vaihtumisen jälkeen poikaystäväni toi kulhollisen dippimansikoita sohvalle. Aamulla sain kukkia sänkyyn ja aloteltiin päivä rauhassa 😊 illalla hyvää ruokaa
www.blogger.com/profile/126863028443322600
Anonyymi
,
Vietin naistenpäivää mun ystävien kanssa! 😊
heidituulia@luukku.com
Jasmin Pekola,
Ihan ekaks kiitos iha tuhannesti täst sun blogista, oon ihan ensimmäisist postauksist lähtien seurannu sua ja en voi sanoo muuta ku et huhhuh! ♥ Ihanaa kevään alkua sulle Johanna! 😊 Mun naistenpäivä meni töiden merkeissä aivan ihanien ihmisten kanssa aamusta myöhään yöhön asti. Poikaystäväni myös yllätti ja tuli tuomaan kimpun ruusuja töihin. Oli ihan huippu ihana päivä ♥

jasmin.pekola@gmail.com
www.blogger.com/profile/160820009035071541
Anonyymi
,
naisten päivä meni läksyjen kanssa 😃
tea.eveliina@luukku.com
Anonyymi
,
Olen itse tällä hetkellä Chilessä, ja poikaystävä odottelemassa Suomessa.. naistenpäivän oletin olevan normaali päivä muiden päivien seassa, mutta ei. Minulle saapui Chileen asti kortti poikaystävältäni ♡ naistenpäivän vietin siis maapallon toisella puolen, hymyssä suin.. 😊
Yensuli@hotmail.fi