Marble business cards

Tässä ne nyt vihdoin ovat, tilaamani käyntikortit nimittäin! Ikuisuusprojektilta tuntuva homma piti hoitaa jo ajat sitten, mutta tyylikkäitä pohjia ei tuntunut löytyvän mistään. Siirryin siis suosiolla jenkkisivuille ja bongasin heti sen verran hyviä vaihtoehtoja, etten yksinkertaisesti osannut päättää näiden kahden korttimallin välillä. Siispä tilasin itselleni kahdet (ah, niin oman oloiset) käyntikortit, joista löytyy tietenkin niin marmoria, kuin ruusukultaakin. Kuoseihin, materiaaleihin ja sävyihin en siis voisi olla tyytyväisempi, joten nyt vain kortit huimaa vauhtia jakoon! ;) Here they are, my very own business cards! This felt like a forever project at the beginning, since I couldn't find any proper bases that I truly wanted. After many hours of googling I tried a few worldwide websites and found so many marvelous choices that I couldn't decide which ones to order. I ended up with these two (aren't they just like me?) and of course there's marble and rose gold. I couldn't be happier with the result, the next step is to start shedding! ;)

Kumpi kuosi teitä miellyttää enemmän, hempeän kimaltava vai astetta räväkämpi mustavalkomarmori?

Which one do you prefer, sweet tones with glitter or a bit bolder design with black and white marble?

Likes

Comments

Roosa
,
Vau, onpas tyylikkäät! Noita kelpaa jaella 😊
Katarina Kirvesmäki,
En kestääää <3____<3
www.keepongrowing-kk.blogspot.fi
Nancy,
Just the other day I was looking through a business card website and saw some just like these! They are so pretty! Love anything marble 😃
www.simplynancyblog.com
Natalie,
Ihanat! Just sun tyyliset. 😊
nataliealexandras.blogspot.fi
Johanna
,
Kiitos Roosa!! No eikö! 😉
Johanna
,
I knowwww!!!!!! <3 😃DD
Johanna
,
Awww thanks! I couldn't agree more, Team Marble it is! 😃
Johanna
,
Voi kiitos Natalie! Ihan samaa mieltä 😊x
Johanna
,
Kiitos paljon!
Milla,
Vau, aivan upeat käyntikortit! Miulla on myös mietinnässä käyntikorttien uusiminen. Teetätin just firmalle mainoksia Joensuussa ja graafikon työ oli niin upeaa, että pitää teetättää myös uudet käyntikortit vaikka vanhojakin on vielä jäljellä. Jotain metallinhohtoista haluaisin korttiin, muuten on vielä suunnitelmat auki. Mut nää siun kortit ovat kyl mahtavat, hienoa jälkeä ja inspiroivaa sellaista!
www.moonshapedlittlebox.fi