Mallorca tips: lunch places

Food, Lifestyle, Travel
1. Diva to go, Plaça Navegació, 11a, Palma
Söimme itse asiassa koko reissumme lounaat Cala Mayorin rantaravintoloissa bikineihin pukeutuneina, lukuun ottamatta tätä yhtä raakaravintolaa. Olin napannut osoitteen muistiin jo ennen matkaan lähtöä, joten pakkohan sitä oli lähteä metsästämään kamalasta nälästä ja shoppausväsymyksestä huolimatta! Ihan joka nurkalta ei nimittäin mitään terveysravintoloita löytynytkään, tapaspaikkoja niidenkin edestä. Mutta siis, oli kyllä kaiken sen ylimääräisen kävelyn ja voivoittelun arvoinen paikka! Tarjolla oli mm. salaatteja, keittoja, terveellistä pizzaa sekä kesäkurpitsalasagnea ja jälkkäriksi kaikkien smoothieiden ja mehujen lisäksi myös raakatiramisua, raakakakkuja, maapähkinävoihyvettä jne. Pidän kovasti tällaisista lounaspaikoista puupöytineen ja luomuruokineen, jotenkin niin aitoa sanan jokaisessa merkityksessään!

2. A Popa Restaurante, Avinguda de Joan Miró 269, Cala Mayor
Ensimmäinen suosikkini niistä rantaravintoloista, A Popa, oli kieltämättä varustettu ihan mielettömällä näköalalla. Sisäänkäynti oli valtavien palmujen alla ja itse terassilta näkymät kuin postikortista, kyllä sitä merta siellä mielellään katselikin! Ravintola itsessään oli aika hieno, mutta kuten ensimmäisestäkin kuvasta näkyy - kyllä sinne pystyi menemään myös suoraan rannalta :D Nyt jos uudelleen Cala Mayoriin menisin, niin haluaisin testata tämän ravintolan myös illallisen merkeissä, vähän siistimmissä vaatteissa ja auringonlaskua ihaillen. Kerron muuten meidän suosikki dinneripaikasta vielä ihan erillisessä postauksessa - se on nimittäin sellaisen ansainnut!

3. Masai Restaurant, Carrer Gavina 4, Cala Mayor
Ja viimeisenä ravintola jossa tarjoilijat alkoivat muistaa meidät, hotellimme vieressä sijaitseva Masai. Taisimme käydä täällä ainakin kolmena päivänä, ehdin siis testata koko ravintolan salaattivalikoiman läpi, haha. Kyseinen paikka oli siis sijaintinsa, rauhallisuutensa ja hyvien ruokiensa takia meidän viikon vakkari, raikas salaattilounas kun tuntui siellä kuumuudessa kaikista parhaalta vaihtoehdolta. Päällimmäisenä tästä ravintolasta jäi mieleen ihana, automaattisesti pöytiin tuleva alkupala, mieletön näkymä rannalle ja kotoisa tunnelma - juuri oikea paikka siis pienelle huikopalalle kesken auringonoton.

Here you go, my favorite lunch places during our trip! The first one located in the central of Palma, it was called Ziva To Go and it served only raw and healthy food. Salads, soups, healthy pizza, raw lasagna, smoothies, juices, raw tiramisu, healthy cakes, peanut butter temptation and so on. The second one is called A Popa and as you can see, it was just at the Cala Mayor beach. That view though! The last one, Masai, was one of those beach restaurants as well, it was just a bit more relaxed than the other one and I really liked their menu. It was actually next to our hotel, so we ended up eating there I guess three times, it was just the place for a little midday snack after (or during) the sunbathing session!

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Kiitos vinkeistä ihana ! <3
Anonyymi
Anonyymi,
Oi miten ihanan näköisiä lounaspaikkoja 😊 😊
Write a comment...
IP: 82.99.3.229