Maca-smoothie

Food, Lifestyle
Moikka! Me ollaan nyt tehty muutamana päivänä vähän erilaista smoothieta ja koska ootte tosi paljon näiden ohjeita kysellyt, ajattelin nyt jakaa tän terveyspommin ohjeet teillekin. Tällä kertaa jätettiin mansikat pakastimeen ja otettiin mukaan vähän superfoodeja, mitä ei ookkaan tullut ennen testattua.

Kahteen isoon annokseen tarvitset siis:

2 banaania
tuoretta pinaattia oman maun mukaan
1 rkl macajauhetta
1 rkl kookosöljyä
500 g rahkaa
1 rkl kardemummaa
puolikas tuore ananas
jäitäMulle vähän tuntemattomat superfoodit maca ja kookosöljy oli tosi positiivisia yllätyksiä, sopi myös makunsa takia muiden aineiden joukkoon. Maca lisää mm. energisyyttä, kestävyyttä sekä fyysistä suorituskykyä ja lisäksi se sisältää runsaasti proteiinia, kuitua, vitamiineja ja mineraaleja. Todellinen superfood sanan jokaisessa merkityksessä! Entäs kookosöljy sitten? Se edistää aineenvaihduntaa ja se on ainoa rasva, joka ei muutu hiilihydraatiksi ja varastoidu kehoon. Kookosöljyä voi käyttää tosi monella eri tavalla, mm. paistamiseen, leipomiseen, smoothieihin, puuroon ja jopa ulkoiseen käyttöön eli esim. ihorasvana. Monet urheiljat käyttää sitä myös energiaboostina ennen treeniä, eli toimii myös vähän kuin macajauhe! Tää maku on ainakin mun mieleen, oon aina rakastanut kookosta niin makuna kuin tuoksunakin.Jos kuitenkin keittiössä pyöriminen ei kiinnosta tai aika ei yksinkertaisesti riitä terveyssmoothien vääntämiseen, FASTin uudet proteiinismoothiet on ihan varteenotettava vaihtoehto terveelliselle välipalalle. Näistä mun ehdoton lemppari on coconut pineapple, mutta kaikki on maistettu ja todettu tosi herkulliseksi!

Niin ja jos superfoodit alkoi kiinnostaa enemmän, kannattaa käydä katsomassa GO! Fitnesin  laaja valikoima. Tämän yhteistyön tuloksena saatte koodilla gofitness13johanna kyseisestä verkkokaupasta 10€ alennuksen, kun ostokset ylittävät 60€! Jos omat kokkausideat alkaa loppua, heidän facebook sivuilta löytyy myös kivoja superfood- ja proteiiniruokien reseptejä.

Mitäs mieltä olitte tällaisesta postauksesta, toivoisitteko enemmän reseptipostauksia? :)

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Johanna ja muut varokaa tota macajauhetta oikeesti, kaikkea sitä myydään ja suositellaan nuorille, mutta googlasin sitä
katso mitä löysin

macajauhe.

Aloita käyttö hieman pienemmästä määrästä ja lisää annostusta vähitellen. Macan kuten kaikkien adaptogeenien käyttö tulisi olla jaksottaista, esimerkiksi kolmen kuukauden käytön jälkeen on hyvä pitää kuukausi taukoa, tai kolmen viikon jälkeen viikko taukoa.Macaa ei suositella hormoniperäisestä

syövästä kärsineille (esim. rinta- tai eturauhassyöpä).

se ilmeisesti vaikuttaa hormonitasapainoon.
en söisi.
Anonyymi
Anonyymi,
ton tiedon että macajauhetta ei suositella hormoniperäisestä syövästä kärsineille löysin tästä lisätiedot osiosta


http://www.life.fi/epages/life.mobile/?ObjectPath=/Shops/HLT/Products/10650016/SubProducts/10650016-0001&Locale=fi_FI
Write a comment...
IP: 82.99.3.229