Luova individualisti

Lifestyle, Wellness
Olen aina rakastanut tehdä erilaisia persoonallisuustestejä ja löytää itsestäni uusia puolia yhdistelemällä omia luonteenpiirteitäni. Hiljattain bongaamani ennegrammitesti herätti taas mielenkiintoni luonnejuttuja kohtaan sen paikkaansa pitävän tuloksen takia, jonka takia ajattelinkin vinkata sivustosta myös teille. Olisi hauska kuulla, kuinka montaa eri persoonallisuustyyppiä sieltä ruudun takaa oikein löytyykään, kun testin mukaan niitä on olemassa huimat yhdeksän! Itse olin Nelonen eli luova individualisti, joka on parhaimmillaan intuitiivinen, aito, visuaalinen, intohimoinen, luova sekä syvällinen, kun taas huonoimmillaan ylitunteellinen, loukkaantuva ja oikutteleva. Testin mukaan Nelonen tuntee elämän sävyt herkästi ja hän saattaa välillä jopa voimistaa tunteitaan ja kokemuksiaan oman mielikuvituksensa avulla. Nelonen ammentaa tarkkanäköistä luovuuttaan sekä työhönsä että yksityiselämäänsä, kuten omaan pukeutumiseen tai harrastuksiin. Tunteet ovat Neloselle tärkeä mittari ja hän on myös usein hyvin perillä siitä, millaisia ajatuksia erilaiset ihmiset ja tilanteet hänessä herättävät. Nelosella onkin ainutlaatuinen kyky muuntaa kokemuksensa, vaikeat ja raskaatkin, merkitykselliseksi kauneudeksi. Hän on toisin sanoen aidosti yksilöllinen ja hän elää vahvasti tuntien. Nelonen ottaa toiset asiat hyvin henkilökohtaisesti ja hän voi myös loukkaantua mikäli hänet ohitetaan tavalla tai toisella, mikä taas saattaa näyttää ulospäin yliherkkyydeltä, liioittelulta tai dramaattisuudelta. Hän kuitenkin kokee aitouden hyvin tärkeäksi ilmaistessaan itseään ja hän odottaa tätä samaa intensiivisyyttä myös muilta. I just recently made an interesting personality test, which said that I'm number four - creative individualist. When Fours are in a good mood, they're intuitive, real, visual, passioned, creative and deep, yet sometimes they can be a bit too emotional and easily offended. Living and thinking deeply is the most important thing to Fours, because they live by their feelings. They are truly individuals and what it comes to expressing themselves, being real and intensive comes naturally - which is what they'll expect from others as well.
Neloselle on aika ajoin tärkeää vetäytyä omaan sisäiseen maailmaansa, pois ulkomaailman asettamilta vaatimuksilta. Nelonen saattaa toisinaan jopa nauttia melankolian tunteista ja hänen on vaikea käsittää toisten tunteilemattomuutta. Nelonen on hyvin syvällinen, jonka takia jotkut ihmiset voivat vaikuttaa ylipirteiltä tai pinnallisilta hänen mielestään. Arjen tavallisuuden vierastaminen tekee hänestä myös helposti epäkäytännöllisen ja erikoisuutta tavoittelevan, sillä itsensä toteuttaminen yksilöllisellä tavalla on Neloselle hyvin tärkeää. Kaiken kaikkiaan Nelonen on luonteeltaan vahva, moniulotteinen sekä intuitiivinen ja hän ammentaa syvällisyyttä ja luovuutta kaikilla elämänsä alueilla. Nelonen on usein persoonallinen, oivaltava ja ainutlaatuinen ihminen, jolle elämä on iso kiehtova mysteeri. Nelosen kyky tuntea ja kokea elämää syvästi tekee hänestä myös uskollisen ja toista tukevan ystävän. For them, it's also important to take time for their inner thoughts from time to time and be apart from the outside world. Sometimes Fours even enjoy feelings of melancholy and they don't really understand senseless people. Due to the fact that Fours are very deep and thoughtful, some people may seem beyond perky and superficial for them. All in all, Fours are strong and intuitive people who are creative in every part of their lives. Life is an interesting mystery for them in general and because of that, Fours are really caring friends in need.

Tunnistiko joku muukin itsensä neloseksi heti kättelyssä vai saitteko mahdollisesti eri tuloksia testin tehtyänne? :)

Did someone recognize themselves from my descraption or do you have some personality test results on your own? :)

Hoodie Gant Shorts Gina Tricot

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Oh my god I can't believe you actually did it with google translate!! That's amazing, I can see that you really wanted to find out your result, haha! And tell me about it, they say that Finnish is one of the hardest and I can't deny, it's also one of the weirdest I know 😃 I'm so happy to hear that you liked it, you're the best! Hugs 😊
Johanna
Johanna,
Hei ihana kuulla! Mahtavaa, ihana kuulla, että sieltä toiselta puolen löytyy varsinaisia sielun siskoja
Write a comment...
IP: 82.99.3.229