L'oréal Préférence competition

Beauty, Lifestyle
Lähdin tällä kertaa mukaan Indiedaysin L'oréal Preference - kampanjaan, sillä musta tuntuu, että teitäkin vois kiinnostaa tämän kampanjan tiimoilta järjestetty kilpailu. Vai mitä mieltä olette, miltä 2000€ arvoinen viikonloppumatka Pariisiin kuulostaa? No niimpä!
Ideana on siis luoda mahdollisimman upea hiustyyli ja ladata lookista kuva instagramiin 26.10.2014 mennessä. Tägeillä #preferencetähti ja @indiedays_official selfiesi on mukana kilpailussa, jossa kolme eniten tykättyä pääsee finaaliin. Kolmen tykätyimmän joukosta L'oréal valitsee voittajan, joka siis pääsee hyppäämään lentokoneeseen vaikkapa parhaan ystävänsä kanssa. Aika helppoa, vai mitä?
Otin myös itse kännykällä muutaman inspiraatiokuvan näytettäväksi teille, että tiedätte mistä on kyse. En lähtenyt kokeilemaan mitään uutta ja erikoista hiuslookia, koska pidän hiuksistani eniten kiharrettuina (ja halusin kokeilla mun uutta kiharrinta). Klassiset kiharat toimii aina!
Jos et vielä inspiroitunut, käy kurkkaamassa täältä, minkälaisia lookeja L'oréalin Préférence tähdille on tehty. Mua inspiroi etenkin Blake Livelyn ihanan luonnollisen vaalea kihara, johon mäkin oikeastaan tähtäsin tässä mun omassa hiusmuotoilussa. Myös tän mun valitseman hiusvärin (Glam Lights n.1) luonnollinen look miellytti mun silmää heti, sillä oon oikeastaan aina sävyttänyt hiuksiani ainoastaan raidoilla. Edellinen kerta oli tosin joskus alkuvuodesta, pitäisiköhän mun nyt repäistä ja testata tätä kotivärjäystä taas monen vuoden jälkeen?
No mutta kuitenkin! Jos matkustelu kiinnostaa ja selfieiden ottaminen on arkipäivää, tää kilpailu on tarkoitettu sinulle. Muistakaa tägit #preferencetähti ja @indiedays_official, joiden jälkeen pääsette keräilemään niitä paljon toivottuja tykkäyksiä. Onnea kaikille kilpailuun! :)
// I'm sorry guys, this competition is only for my finnish readers :( Hope you have a great day though!

Likes

Comments

Johanna
Johanna
Johanna,
En käytä! aijaa heh, kiitos 😊www.blogger.com/profile/094266428730348888
Write a comment...
IP: 82.99.3.229