L´oréal Paris: Garnier Olia

Olin pari viikkoa sitten L´oréal Parisin toimistolla hiusvärikoulutuksessa, sillä pääsin Inspirationin kautta mukaan Indiedaysin ja L´oréal Garnier Olian kampanjaan. Nautittiin ihanista tarjoiluista ja kuunneltiin ammattilaisten vinkkejä kotihiusvärjäykseen liittyen!

Itse sain muutamia uusia vinkkejä, mitä en ollut aiemmin huomioinut hiuksia itse värjätessä. Esimerkiksi hiusten koko värjäyshistoria vaikuttaa siihen, minkälainen lopputuloksesta tulee. Jos hiuksissa on väriä vielä edellisestä värjäyksestä, uusi väri saattaakin olla ihan erilainen kun paketissa... Niihin paketin värikuvauksiin ei muutenkaan kannata luottaa, kaupoissa olevat hiustupsut yleensä antaa parempaa suuntaa sille oikealle hiusvärille.
Hiuksia ei myöskään kannattaisi pestä pariin päivään ennen hiustenvärjäystä, näin tulee luonnollinen suoja hiuspohjaan ja ihoon :)
Vielä yks aika tärkeä asia, mikä multa ainakin on ihan kokonaan jäänyt: allergiatestit. Allergiatestejä pitäis tehdä ainakin joka kerta, kun vaihtaa hiusväriä. Musta tuntuu, että en oo koskaan ees tehnyt tollasta testiä, not good!!!
Nyt on markkinoille tullut uus hiusväri, jota me päästiin itsekin vähän testailemaan. Jokainen varmaan tietää sen hiusvärin järkyttävän ja pistävän hajun? Tässä Oliassa oli ihana kevyt kukkaistuoksu, ei tuoksunut hiusvärille yhtään :D Öljypohjainen väri ei kirvele eikä ärsytä päänahkaa, mikä on ainakin mun mielestä suuuri plussa! Seuraavan kerran kun mun hiukset kaipaa väriä, aion ehdottomasti kokeilla tätä myös omaan tukkaan.

Studiolla värjäiltiin myös kolmen bloggaajan hiukset, jos kiinnostaa niin käykäähän kurkkaamassa HannanJuulian sekä Jonnan uudet lookit!

Likes

Comments

Johanna,
Mulle tuli xD Käyn yleensä mut joskus värjään tyvikasvun silleen siveltimen avulla kotona 😊 Niinkun viime kuussa esim tein..
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Tänään on yritys ottaa asukuvia pitkästä aikaa 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Kiitos, eiköhän pian oo tulossa=)!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
En oo tässä nyt niiden housujen lähellä, mutta se on se pienin mahdollinen koko 😊))
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Anni,
En oo ikinä tehny allergiatestiä.. minkä takia se ois tärkeetä??
www.blogger.com/profile/030942268167327892
Anonyymi
,
Pystyisitkö kertomaan blogis ulkoasun mallista että mitä mallii tää on kun oot saanut tolleen noi sivut tonne ylös! Kun mä yritän laittaa, niin vaikka muokkaisin suunnittelukalusta värit, silti ne tulevat sellaiselle soikealle harmaalle taustalle kun mulla käytössä picture window malli! Kiitti jo etukäteen avusta jos ehdit vastata!
Johanna,
Ne värit voi aiheuttaa pahojaki allergisia reaktioita ja niissä eri väreissä on eri aineita.. Kaikista väreistä ei siis välttämättä tule mut jostain voi sit tullakki 😟
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Mulla on tollanen kun Dynaamiset näkymät näköjään 😃 Muokkasin tän ulkoasun niiiiiiin pitkä aika sitten että en muista tästä yhtään mitään, mutta tällanen se nyt on xD
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
kai tiedät kanssa, että se MEA-niminen aine, jolla korvataan ammoniakki Olia-hiusväreissä, aiheuttaa melko yleisesti allergisia reaktioita, toisin kuin ammoniakki. paha haju vs. allerginen reaktio, tiedän kumman valitsisin... terveisin luulin että mun pää palaa, kun poltti niin paljon kyseinen hiusväri kun oli saanut alergisen reaktion aikaan.