Looking for that perfect smile

Pinkkivaroitus! Miten Cosmopolitan, vesipullo ja huulirasvat liittyvät toisiinsa? Tulin kertomaan teille Labellon ja Cosmopolitanin yhteistyökilpailusta ja jakamaan samalla vähän omakohtaisia huultenhoitovinkkejä tätä kylmenevää säätä vastaan. En varmaankaan ole ainoa, jonka kuivuuteen taipuvainen iho sekä huulet tarvitsevat tähän aikaan vuodesta erityishoitoa?
Lempparini huulten kuorintaan ovat ehdottomasti Lushin huulikuorinnat, mutta turvaudun välillä myös keittiön kaappien sisältöön ja valmistan pienen annoksen sokeri-hunaja seosta. Toimii! Huulirasva antaa hetkellistä helpostusta kiristäville huulille, mutta erittäin kuivia huulia kannattaa myös välillä kosteuttaa vaikkapa kookos- tai oliiviöljyllä. Kaikista paras kosteutuskeino ihoa sekä huulia ajatellen on kuitenkin riittävä veden juonti, kaikkien muiden positiivisten vaikutuksien lisäksi se myös kaunistaa meitä!
Hyvin hoidetuilla huulilla voi nyt voittaa aika mielettömiä palkintoja. Modellips-kilpailuun voi osallistua kuka tahansa ihanan hymyn ja hyväkuntoisten huulien omaava malliehdokas. Voittaja pääsee studiokuvauksiin ammattikuvaajan ja stylistin kanssa heti ensi vuoden alussa, missä otetaan kuvat huultenhoitoa käsittelevään Cosmopolitanin lehtijuttuun.
Tehtävänä on ottaa selfie ihanasta hymystäsi ja jakaa se Instagramissa tai Facebookissa hashtagilla #ModelLipsFI. Kilpailu on käynnissä 31.12.2014 asti ja lisätietoja voi lukea täältä*. Hurmatkaa se tuomaristo ihanalla hymyllänne!
Loppuun vielä omat huulimeikkien lempparit, näistä kun aina tasaisin väliajoin satelee kysymyksiä. Clarins Eclat Minute 04 on ehdoton arkimeikkini pelastaja ja tällä hetkellä menossa on varmaan kymmenes tuubillinen. Ehdoton ykkönen! Yleensä huulilleni riittää pelkästään tämä, mutta toisinaan laitan alle kevyen kerroksen Diorin Addict 561 (Rose BB) tai Yves Saint Laurentin Rouge Volupte Perle 102 huulipunaa. Tosi hyviä, kevyitä tuotteita nämäkin!
Löytyykö teiltä lisää lyömättömiä huultenhoitovinkkejä? Tai kenties varteenotettavia malliehdokkaita? Olen ihan varma, että vastaus on kyllä!

Likes

Comments

Gabriela K,
Love all the colors:) Maybe I like more darker lips for fall and winter, but these colors fits you the most and u look stunning as always with them:))
www.blogger.com/profile/076264531458796934
Anonyymi
,
Hei mistä noita Lushin huulikuorintoja saa?:)
Anne H,
Itse kuorin huulet noin kerran viikossa pehmeän hammasharjan avulla ja lisään siihen runsaan kerroksen paksua, Acon hoitavaa huulivoidetta. 😊

http://justsayinghianne.blogspot.fi/
www.blogger.com/profile/008730697918328883
Anonyymi
,
Kiitos vinkeistä, tulee tarpeeseen, kun mulla on tällä hetkellä tosi rohtuneet ja kuivat huulet 😊 😊
Anonyymi
,
Opiskeletko Tikkurilan Laureassa mitä olet pitänyt?
Johanna,
Lushin omasta myymälästä! Kannattaa googlettaa, löytyy ainaki mun käsittääkseni ympäri suomea 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Viivi
,
Onko tuo Clarins Eclat Minute 04 ostettu mistä ja oliko minkä hintainen? 😊
Anonyymi
,
Lushilla on kaksi myymälää Suomessa, ja molemmat Helsingissä, mutta onneksi nettikauppa toimittaa ympäri Suomea. 😊