London tips: healthy lunch & cafés

Food, Lifestyle, Travel
Tänään luvassa niitä ravintola/kahvilavinkkejä kaikille Lontooseen suuntaaville, satuimme nimittäin löytämään muutaman raakaruokapainotteisen ja etenkin mainitsemisen arvoisen ruokapaikan!

The Good Life, 59 Sloane Avenue

Ensimmäisenä juuri nimensäkin mukainen lounaskahvila, jonka tarjonnasta löytyi niin jättimäisiä terveysvohveleita kuin lounaskulhojakin. Me päädyimme molemmat kukkakaalifalafeleillä, avokadolla ja erilaisilla dipeillä höystettyyn Goodness Bowliin ja huh, oli siinä kyllä syömistäkin! Superfoodia ihan sanan jokaisessa merkityksessään, todella ravintorikas, herkullinen ja täyttävä annos kerta kaikkiaan. Matcha lattesta tuli myös reissun aikana uusi koukutukseni ja The Good Lifen versio tästä oli mielestäni koko viikonlopun maukkain. Täytyy varmaankin äkkiä lähteä takaisin, että pääsee maistamaan myös NÄITÄ!!!

Le Pain Quotidien, Kensington

Varma ja vanha tuttu, mistä kirjoitinkin jo heti paikan päällä (check). Meidän suosima Kensingtonin kahvila oli itse asiassa niinkin viihtyisä, että tulimme työskentelemään sinne lähes joka aamu teekupin äärelle ja painoimme näin meidän vakkarijuomatkin henkilökunnan ulkomuistiin. Mikäs sen parempi toimisto kuin croissantin tuoksuinen kahvila ;)

Aubaine, Selridges & Co, 400 Oxford Street

Seuraava lounaspaikka löytyi Selfridgesin tavaratalosta, minkä lokaatio asetti kyllä kieltämättä pienet ennakkoluulot ennen kahvilaan astumista. Paikan nähtyämme olimme tosiaan täysin eri mieltä; se oli koristeltu talviseksi ihmemaaksi ja tarjoilijat laulelivat joululauluja ääneen. Jep, ehdottomasti meidän paikka! Listalta mielenkiintoisin eli superfoodsalaatti tuli nautittua ensimmäisellä kerralla sellaisenaan ja toisella halloumin kera - olihan sitä päästävä uudelleenkin syömään. Propsit myös makeuttattomasta kanelilatesta ja sen mukana tulleesta piparkakkumiehestä, parhaat lounaat päättyvät nimenomaan juuri näin!

Nama Foods, 110 Talbot Road

Sunnuntai oli vuorostaan kakkupäivä, joilla pistäydyimme Namassa päivän Notting Hill - kierroksellamme. En nyt välttättä saa näihin sanoihini sitä niiden ansaitsemaa ylistystä, mutta en ole tainnut koskaan aikaisemmin syödä niin hyvää kakkua. Tämäkin kahvila oli siis tosiaan raakaruokapaikka ja lautasiltamme löytyi pipari-kanelikakkua sekä tiramisua - molemmat luonnollisesti ylittivät ihan kaikki mahdolliset odotuksemme. Lisää tällaista, kiitos! Hi fellows! I just wanted to share my favorite lunch cafés in London today, we found a lot of interesting raw food places that I almost feel like I should go back soon. Cauliflower falafels, goodness bowls, superfood salads, gingerbread mans, christmassy raw cakes and so on... You should definitely write them down if you're heading to London any time soon!

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Niiiiiiin hyvää, maistuis varmasti ihan jokaiselle 😊
Laura
Laura,
Heipsan Johanna! 😊 Iso kiitos näistä vinkeistä! Oon lähössä parin viikon päästä kavereiden kanssa neljäksi päiväksi Lontooseen, ja näitä paikkoja täytyy kyllä ehdottomasti käydä testaamassa ; ) Millainen hintataso tällaisissa paikoissa on vaikkapa Suomeen verrattuna? Entä osaatko antaa muita vinkkejä Lontooseen ensikertaa matkustavalle? : ) Mukavaa viikonloppua sulle!not-just-black-and-white.blogspot.fi
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

Airports and Christmas hypes

Lifestyle, Travel
Tulossa on niin paljon inspiroivia juttuja, että en meinaa pysyä penkissäni! Lokakuun puoliväli on jo ylitetty ja katseeni alkaa taas vähitellen suuntautua marraskuun puolelle, mikä tarkoittaa aina synttäreideni juhlistamista sekä virallista jouluhypetyksen aloittamista. (Sana virallista siksi, koska olen jo salaa selaillut viime vuoden joululehtiä ja kaivanut jouluaiheiset pokkarit laatikoista esiin. Hups). Jouluhullutuksien lisäksi aion myös a) tehdä visiitin Lontooseen b) suunnitella talven pakoreissuamme ja siitä pääsemmekin aiheeseen c) motivoitua kaikesta oikein kaksin kerroin, kun on joku matka mitä odottaa!

Suuntaamme siis tammikuun puolivälissä kahdeksi viikoksi Thaimaaseen, joista ensimmäisen vietämme Phuketin Kamalassa (toivottavasti ei ole nimensä mukainen :D) ja jälkimmäisen rauhallisemmalla alueella Khao Lakissa. Spekuloin näitä matkakohteita jo aikaisemminkin blogissa ja sen hetkinen suunnitelma taisikin olla Mauritius, mutta jotenkin vähän tapahtumarikkaampi paikka ja luksushotellit alkoivat kiinnostaa enemmän. Nyt siis saimme kuin saimmekin viiden tähden hotellit sen Mauritiuksen (tylsähkön ja kolmen tähden) hotellin hinnalla, joten itse en ainakaan voisi olla tyytyväisempi!

Nyt siis, vaikka lähtöön onkin vielä muutama kuukausi, kaikki parhaat Thaimaa-vinkit jakoon!

There's so many nice things coming up that I just can't keep calm! November is getting closer and it always means my birthday celebration and an official start of Christmas hype. (Well, to be honest, I've already sneaked into the last year's Christmas magazines and books, oopsie). But besides that, I'm going to a) go to London b) plan our winter getaway, which leads us to c) be super motivated about everything, 'cause there's something to wait for.

So we're flying to Thailand in January and going to stay there for two weeks, first one in Phuket Kamala and the second in Khao Lak, which is the place for relaxing or so I've heard. I talked to you guys earlier about our destination and we were thinking about Mauritius back then, but felt like this is better place for us after all. More activities and a lot of luxury hotels, haha. Well, we ended up booking rooms from five star hotels and I couldn't be happier about our choice!

So, I know it's a few months away, but give me all your best Thailand tips please! 

Likes

Comments