Lomasuunnitelmia

Täällä aletaan kuulkaas olla lomatunnelmissa! Poikaystävän vaihtaessa huomenna vapaalle aion minäkin aloittaa Suomen kesästä nautiskelun oikein tositarkoituksella. Päivittäisistä aamuseiskan postauksista ei ole siis takuuta tulevan kahden viikon aikana, vaikka kesähelsinkiä melkoisesti kuvata ajattelinkin! Tarkoituksena on tosiaan pysytellä Tallinnaa lukuunottamatta Suomen rajojen sisäpuolella ja nautiskella siitä, ettei juurikaan ole suunnitelmia. Joskin poikaystävän lisäksi myös rakkaimmat ystäväni ovat juuri rantautuneet lomiensa kunniaksi Helsinkiin, eli tylsiä päiviä ei mitä todennäköisemmin ole luvassa, heh. Mitä taas itse tekemisiin tulee, niin Suomenlinnassa, maalla, terassilla, piknikillä, altaalla ja joogatunneilla on ainakin päästävä käymään, kun sain nyt näin pitkän nettijoogataipaleen jälkeen hankittua itselleni kunnon jäsenyydenkin! I'm feeling a little vacation-ish today! My boyfriend is taking two weeks off starting from tomorrow and I've decided to make the most of Finnish summer with him. Meaning that I'm not going to be here every morning at 7am, although I think I'm going to take tons of pictures anyway. We've been thinking about making a quick stop in Tallinn, but otherwise our holiday is just going to be all about relaxing and enjoying the fact that there's not much plans. Although my best friends are also in town, so I guess there's not going to be that much free time either, hah. Anyway, I just really want to wander around the Helsinki skerries and the countryside, have some bubbles at summer terraces and picnics, relax by the pool and take some yoga glasses now that I've finally got myself a membership after a long time of doing online yoga!

Miltäs teidän kesäsuunnitelmat näyttävät - onko lomat jo pidetty vai onko rennoimmat kesätekemiset vielä edessäpäin? :)

How about your vacation plans - do you have some fun summery things ahead? :)

Shirt & pants Zara Watch Daniel Wellington

Likes

Comments

Rakkaudella, Hannele,
Ihana asu! Tuollaisia housuja olen jonkin aikaa harkinnut omaan kaappiini, mutta en tiedä lyhentävätkö ne vielä lisää tätä mun pituuttani, joka jo ennestään on aivan armoton ;D. Aurinkoista lomaa!
www.rakkaudellahannele.fi
Sara,
Kuulostaa ihanilta kesäsuunnitelmilta! Suomenlinnassa olisi kyllä hieno käydä joskus ja Allas Sea Pool olisi kyllä upea käydä katsomassa! Varsinkin aamulla aikaisin tai ilta-auringon laskiessa olisi huimaa uiskennella ja ihailla upeita maisemia! Mua jo hieman pelottaa, kun tuntuu siltä, että kesä vain hujahtaa ohi. Onneksi on vielä heinäkuuta ja elokuukin jäljellä niin eiköhän sitä ehdi kesästä nauttia! Ihanaa lomaa sulle! <3 sarasusannas.com
sarasusannas.com
Sara V,
Aivan ihana paita Eksyin juuri blogiisi ja muutenkin ihastuin tähän täysin! Jään innolla seurailemaan 😊
saraoonav.blogspot.fi
Mette
,
Ihana asu ja aurinkoista lomaa <3 !
Johanna
,
No hei, ei täällä itse kukaan voi kehua pituudellaan 😉 Housut ostoskoriin vaan!
Johanna
,
Samat pläänit täälläkin, Allas sea poolilla en ole vielä kertaakaan käynyt!! Ja kannattaa vaan koittaa elää päivä kerrallaan ja nauttia kesästä siten, niin se ehkä tuntuukin totuutta pidemmältä 😊 Ihanaa loppukesää Sara!!
Johanna
,
Voi ihanasti sanottu, tervetuloa Sara! <3 😊
Johanna
,
Kiitos, ihanaa kesää sinnekin!