Light & floral

Lifestyle, Outfits
Muutamia kuvia niin uusista hiuksista kuin suosikkikesämekostanikin, ennen kuin suuntaamme pienelle päiväroadtripille! Tarkoituksena olisi käydä ihastelemassa ainakin kesäistä Porvoota ja sen lähimaisemia - heinäkuu vetelee jo viimeisiään ja viimeisetkin kesän must-jutut on pian touhuttava pois alta. Joskin elokuu on vielä vapaata luennoista ja opparista, mutta työn osalta kesähiljaisuus alkaa vähitellen olla tämän vuoden osalta ohitse!

Aihe karkasi nyt näköjään kampaajakäynneistä syksyn hommiin (mistä ei tietenkään saa vielä puhua), joten palataanhan takaisin näihin kesäisiin kutreihin ja hellemekkoihin! Kävin tosiaan taas tuttun tapaan hiussali Peilissä päivittämässä hiukseni kuntoon ja vakkarikampaajani Essin lomaillessa istahdin tällä kertaa Hannen penkkiin. Reilusti vaaleaa raitaa, Olaplexia ja pientä siistintää, joiden tuloksena voin taas todeta, ettei niistä ovista kyllä hymyilemättä ulos pääse, oli tekijänä sitten kuka tahansa!

Here's my look from yesterday before we're heading on the road, there's a summery day trip on our check list for today! August is almost here, so before starting my thesis and getting back on my everyday posting, I'm going to make the most of the summer. Although I shouldn't talk about Fall just yet, so let's just focus on my new hair and summery floral dress! As always, I got my hair fixed at Peili and after a lot of highlights and Olaplex, I was all smiles.

Kuvissa on siis yksi tyytyväinen vaaleatukkainen hyvin pitkäaikaisen suosikkimekkonsa kanssa, joka toimii edelleen niin siistillä lounaalla kuin kaupunkikiertelylläkin. Joista itse asiassa puheen ollen, nyt täytyy lähteä autoa ja Porvoota kohti, aurinkoinen kesäpäivä alkakoon taas! Ihanaa viikkoa kaikille!

There's a happy blond with her long time favorite dress in these pictures, which is still suitable for every situation, whether it's a classy lunch or just a city wandering. Speaking of them, I really need go now, there's another sunny summer day ahead! Have a lovely week you guys!

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Hei, kiitti vinkistä! 😊 Yritän väsätä jotakin syksyksi!
Johanna
Johanna,
Voi, kiitos samoin!
Write a comment...
IP: 82.99.3.229