Kinda RandomSiis mulla ei oo koskaan ollu minkään postauksen kanssa näin paljon ongelmia! Ensin julkaisin tän vahingossa nimettömänä ja aiiiivan keskeneräisenä. Myöhemmin tein tän valmiiksi ja ihmettelin vähän alhaalla olevaa valkoista tyhjää tilaa, mä näin sen valkoisena ja muille siinä näky tuhat kertaa toi viimenen kuva.. Onnistuiskohan tää nyt?
Löysin nimittäin muutamia julkaisemattomia kuvia (ennen tätä sadekautta) ja ajattelin tulla kertomaan vähän mitä oon puuhaillut. Käytiin korkeasaaressa pitkästä aikaa ihastelemassa tiikereitä ja apinoita, oli kyllä tosi hauskaa! Muutaman söpöläisen sieltä oisin voinu napata kotiinkin, mutta esim. hämähäkkien kohdalla vedet kävi silmissä ja tunsin jo miten sellanen karvajalka kipittäis mun iholla....

Korkeasaaripäivä oli tosi kuuma ja sen kävelymäärän jälkeen oli ihana päästä vähän viilentymään. Niin ja ottamaan kengät pois, uudet varvastossut ei varmaan ollu ihan paras valinta kyseiselle päivälle :D Toivottavasti nää ei oo viimeisiä kuvia tällaisista kesäpäivistä, alkaa jo vähän huolestuttamaan!!

Meikkivarastojen täyttämistä.. Ripsari loppuu, meikkivoide loppuu, vanhat kynsilakat alkaa kyllästyttää ja meikkisiveltimienkin kohdalla alkais olla uusimisen paikka. Essie ja YSL, parasta kynsilakkaa ja parasta ripsiväriä!


Jumbo ja Flamingon leffateatteri on kyllä tullu tutuksi tässä lähiaikoina.. Miks kaikki hyvät leffat tulee samaan aikaan teattereihin ja välillä tuntuu, ettei ensi-illoissa oo mitään katsomisen arvosta? Tässä on nyt käyty kattomassa animaatiota, jännitystä, actionia ja mitä vielä, toi White House Down oli kuitenkin mun ehdoton lemppari! Channing Tatum ja toimintaa, yli parin tunnin leffa ei kyllä tuntunu missään vaiheessa yhtään tylsältä..

Mä suuntaankin tästä heti aamusta kampaajalle ja illalla mennään ulos syömään, kivaa viikonloppua kaikille teillekin <3

Likes

Comments

Pinja,
Mikähän siinä on kun meikit tuntuu loppuvan aina samaan aikaan? 😃
www.blogger.com/profile/140226776086791213
Emilia,
Ootpa taas kauniina vikassa kuvassa 😊
www.blogger.com/profile/062765314389658352
Alexandra,
Veisin hetken aikaanne, jos malttaisitte katsoa erään videon, jota toivoisin että jakaisitte eteenpäin! :'( Tärkeä ja koskettava aihe..

http://keywordfashion.blogspot.fi/2013/08/look-at-yourself-after-looking-this.html
www.blogger.com/profile/095533856615235031
Anonyymi
,
missä toi uima-allas on? sulla omassa kodissako:o
Anonyymi
,
Tee postaus/laita kuvia sun uusista hiuksista 😊
Sirpa,
Tosi kiva toi hapsutoppi! Eläinten kuvat on aina söpöjä. 😊
www.blogger.com/profile/180857723556375522
Anonyymi
,
mistä tollasen salaatin saa?!
Anonyymi
,
Minkä merkkinen se sun uusi Samsungin kone on? Ja paljon maksoi? 😊
Anonyymi
,
Mistä toi valkonen toppi on ? 😊
Anonyymi
,
samsung, jos se on samsungin kone xD hereille nyt......:)