Kauniit ja vahvat hiukset

Beauty, Lifestyle

Kaupallinen yhteistyö - Swiss Clinic / Suomen Blogimedia

Hiukset ovat aina olleet minulle ulkonäöllisistä asioista suurin huomion kohteeni. Koen vaaleat ja pitkät hiukset niin omakseni, etten voisi juuri kuvitella itseäni muussa tukassa yli kymmenen vuoden jälkeen. (Kavereillani onkin aina tapana vitsailla tylsistä kampaajakäynneistäni, kun perinteiset raidat ja hiusten hyvinvointia edistävät hoidot eivät juurikaan näy ulospäin radikaalina muutoksena.) Myös luonnollisuus ja omien hiusten säilyttäminen on aina ollut minulle tärkeää, jonka takia myös kutrien omatoiminen hoitaminen on ollut kuvioissa jo monta vuotta. Pitkien hiusten vahvuus, hyväkuntoisuus ja paksuus ovat nimittäin ainakin omalla kohdallani sen verran suuria itsetunnon määrittelijöitä, että erilaisia hoitomenetelmiä ujuttaa kyllä arjen kauneusrutiineihin ihan mielellään. Pitkä ja paksu tukka kun ei välttämättä ole ikuinen tietoisesta leikkaamattomuudesta huolimatta, vaikka sitä niin saattaisikin kuvitella! What it comes to my appararance, I've been concentraining on my hair as long as I can remember. I can't even imagine myself without a long and blond hair, which is why I've been helping the progress of keeping them healthy and strong outside the hairdresses as well. I think naturalness and having my very own hair is also one of my values and that's the reason why I've been so interested in the hair care. It actually requiers quite a bit work, to keep them strong and thick!
Omat perushoitorutiinit ohenemista, hapsottamista ja hiustenlähtöä vastaan ovat kyllä sangen yksinkertaiset, eli käsittelen hiuksiani mahdollisimman hellävaraisesti, pesen ne vain muutaman kerran viikossa ja annan kuivua luonnollisesti ilman fööniä. Viime vuosina olen myös tykästynyt muutamaan eri hoitomenetelmään, Olaplexiin sekä kuvissakin näkyvään Hair Renewal seerumiin, joista ensimmäistä olenkin jo hehkuttanut teille aikaisemmin. Swiss Clinicin hiusseerumi on puolestaan itsellenikin uudempi tuttavuus, jonka takia ajattelinkin vinkata siitä teille tänään! Kyseessä on tosiaan ikäänkuin vasta-aine hiusten harjaamisen, föönauksen ja vahvojen hiustuotteiden aiheuttamia vaurioita ja hiustenlähtöä vastaan. Tuotetta voi käyttää juurikin ennaltaehkäisevästi, jotta hiukset kasvavat mahdollisimman optimaalisella tavalla, mutta myös jo ohentuneeseen tukkaan. Seerumia levitetään kuivaan hiuspohjaan kuvien kaltaisesti pipetin avulla, hierotaan se sormin ja annetaan kuivua muutama minuutti. (Tuotteessa on muuten aivan ihana tuoksu, eli ei siis todellakaan tarvitse miettiä sitä, voiko aine päässä lähteä ihmisten ilmoille!) Hoito vaikuttaa hiustuppeihin muutaman kuukauden aikavälillä aktivoivasti ja tämä puolestaan alkaa tuottamaan uutta hiusta. Seerumia käytetään kotona ja hoito sopii naisten lisäksi myös miehille - mm. oma puolisoni on jo varannut purkin toisen puoliskon itselleen, heh. Hoitojen ja muiden kauneusjuttujen lisäksi toki myös elämäntavat, vitamiinit ja ruokavalio vaikuttavat monien sisäisten sekä ulkoisten asioiden lisäksi myös hiusten kuntoon, mihin pyrinkin kiinnittämään huomiota päivittäisellä tasolla. What I've been doing lately is trying to be as gentle as possible, washing them only a few times a week and letting them dry without a blowdryer. In addition I've fell in love with Olaplex and also a Hair Renewal Serum from Swiss Clinic, which is basically a cure to the harm of brushing, blowdrying and all kinds of hair products. Such an easy and pleasant way to make your hair stronger month by month at home! Not forgetting the importance of a healthy lifestyle, because vitamins and many-sided diet are everything to a healthy crown as well.
Tältä kuulostavat siis omat tämänhetkiset poppakonstini pitkiin ja erityisesti vahvoihin hiuksiin! Löytyykö teidän takataskusta muita mainitsemisen arvoisia vinkkejä ja oletteko kenties kokeilleet tätä uusinta tulokasta tuoteperheessäni? Mikäli ette, kannattanee hyödyntää Swiss Clinicin tarjoama -20€ alennus nimenomaan juuri tästä tuotteesta, koodilla Johannahair20 joko yhdestä- tai tuplapakkauksesta. Ihanaa ja rentouttavaa sunnuntaita kaikille! So here's my current tips and tricks for a long and strong hair, do you have any on your own? Or have you ever tried this new product of mine? In case you're not, you can use my code Johannahair20 to get -20€ off from one or double hair renewal package. Have a lovely and calming Sunday you all!

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Heippa!
Johanna
Johanna,
Mangosta! 😊
Write a comment...
IP: 82.99.3.229