January favorites

Lifestyle
Kaikki "lempparipostaukset" ovat aina olleet tosi tykättyjä, joten päätin pyöräyttää käyntiin pienimuotoisen postaussarjan. Tästä lähtien joka kuussa tulee ainakin yksi tämän tyylinen postaus, johon listaan ihan sekalaisesti kaikkia sen hetken suosikkijuttujani. Aloitetaan!

1. Kokkailu. Innostuin sunnuntaina leipomaan ja puuroviikon kunniaksi väsäsin herkullisen piirakan. Joka on oikeasti puuro. Tässä taikina ennen kaunista paistoväriä, lopputuloksen sekä teko-ohjeet näettekin sitten loppukuussa!

2. Tammikuun ykkösasuste on ehdottomasti uusi Korsini. Rakastan kelloja! Me ostettiin Jonin kanssa ihan sattumalta samat joululahjat toisillemme ja koska molempien paketista paljastui kello, ei voi muuta sanoa kuin great minds think alike ;)

3. Talviajan pelastajat. Cliniquen Superdefense on ollut herkän ihoni kosteuttaja jo monta vuotta ja etenkin näin talvella tämä purkki on harvinaisen kovassa käytössä. Huulikiillot ovat vaihtuneet Baby Lipsin persikan sävyiseen hoitovoiteeseen, meikkausta avustaa Beautyblenderit ja Invisibobble-ponnareilla saa sähköiset hiukset hetkessä ojennukseen.

4. Hyvä ruoka. Tämä kuuluu kyllä lemppari asioihini ihan ympäri vuoden, mutta erityisesti tässä kuussa meidän taloudessa on testattu toinen toistaan parempia ja ravitsevampia ruokia. Mausteista kookos-katkarapukeittoa, vietnamilaisia kevätrullia ja soijakermaan tehtyä minttukanaa. Ihana ruokakuukausi! Itsehän en meidän ruoanlaittoon yleensä sen kummemmin osallistu, mutta viikonloppuna on kuulemma mun vuoro vallata keittiö. Saa nähdä, päättyykö tämä herkkuruokien putki siihen...

5. Tämä kuva vilahti jo instagraminkin puolella, mutta nyt kun on kyse tammikuun lemppareista, on tämä pakko esitellä myös tässä yhteydessä. Nimensäkin mukaisesti tämä Bonbon on täynnä karkkia ja naisellisuutta, eikä rusetin muotoinen pullokaan ole yhtään hullumpi! Oon aikamoinen hajuvesihamstraaja, mutta nyt taisi löytyä vähän pitkäaikaisempi suosikki :)

// I'm starting a new, little series on my blog called favorites of the month. Let's get this started! 1. The very first thing is baking. I tried to think something special for Sunday's baking session and decided to make an oatmeal pie. It was so delicious! 2. New watch in my collection. My boyfriend bought me a watch for Christmas and you know what, that's what I got for him as well. Great minds think alike! 3. Winter weather lifesavers; Clinique superdefence moisturizer, Baby Lips lip balms, beautyblenders and invisibobbles. 4. Good and healthy food. Cooking is actually my boyfriend's responsibility 'cause he is very good at it, but apparently it's my turn to prepare something this weekend. We'll see what happens... 5. I posted this picture already on Instagram, but honestly, this parfume is worth sharing. The sweet fragrance comes in a pink bottle shaped as a wrapped candy, not bad at all!

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
kaipailisin edelleen vastausta! 😊
Johanna
Johanna,
Ai sori!!:) ei oo otettu tolla, mulla on uus sigman objektiivi!www.blogger.com/profile/094266428730348888
Write a comment...
IP: 82.99.3.229