January favorites

Kaikki "lempparipostaukset" ovat aina olleet tosi tykättyjä, joten päätin pyöräyttää käyntiin pienimuotoisen postaussarjan. Tästä lähtien joka kuussa tulee ainakin yksi tämän tyylinen postaus, johon listaan ihan sekalaisesti kaikkia sen hetken suosikkijuttujani. Aloitetaan!

1. Kokkailu. Innostuin sunnuntaina leipomaan ja puuroviikon kunniaksi väsäsin herkullisen piirakan. Joka on oikeasti puuro. Tässä taikina ennen kaunista paistoväriä, lopputuloksen sekä teko-ohjeet näettekin sitten loppukuussa!

2. Tammikuun ykkösasuste on ehdottomasti uusi Korsini. Rakastan kelloja! Me ostettiin Jonin kanssa ihan sattumalta samat joululahjat toisillemme ja koska molempien paketista paljastui kello, ei voi muuta sanoa kuin great minds think alike ;)

3. Talviajan pelastajat. Cliniquen Superdefense on ollut herkän ihoni kosteuttaja jo monta vuotta ja etenkin näin talvella tämä purkki on harvinaisen kovassa käytössä. Huulikiillot ovat vaihtuneet Baby Lipsin persikan sävyiseen hoitovoiteeseen, meikkausta avustaa Beautyblenderit ja Invisibobble-ponnareilla saa sähköiset hiukset hetkessä ojennukseen.

4. Hyvä ruoka. Tämä kuuluu kyllä lemppari asioihini ihan ympäri vuoden, mutta erityisesti tässä kuussa meidän taloudessa on testattu toinen toistaan parempia ja ravitsevampia ruokia. Mausteista kookos-katkarapukeittoa, vietnamilaisia kevätrullia ja soijakermaan tehtyä minttukanaa. Ihana ruokakuukausi! Itsehän en meidän ruoanlaittoon yleensä sen kummemmin osallistu, mutta viikonloppuna on kuulemma mun vuoro vallata keittiö. Saa nähdä, päättyykö tämä herkkuruokien putki siihen...

5. Tämä kuva vilahti jo instagraminkin puolella, mutta nyt kun on kyse tammikuun lemppareista, on tämä pakko esitellä myös tässä yhteydessä. Nimensäkin mukaisesti tämä Bonbon on täynnä karkkia ja naisellisuutta, eikä rusetin muotoinen pullokaan ole yhtään hullumpi! Oon aikamoinen hajuvesihamstraaja, mutta nyt taisi löytyä vähän pitkäaikaisempi suosikki :)

// I'm starting a new, little series on my blog called favorites of the month. Let's get this started! 1. The very first thing is baking. I tried to think something special for Sunday's baking session and decided to make an oatmeal pie. It was so delicious! 2. New watch in my collection. My boyfriend bought me a watch for Christmas and you know what, that's what I got for him as well. Great minds think alike! 3. Winter weather lifesavers; Clinique superdefence moisturizer, Baby Lips lip balms, beautyblenders and invisibobbles. 4. Good and healthy food. Cooking is actually my boyfriend's responsibility 'cause he is very good at it, but apparently it's my turn to prepare something this weekend. We'll see what happens... 5. I posted this picture already on Instagram, but honestly, this parfume is worth sharing. The sweet fragrance comes in a pink bottle shaped as a wrapped candy, not bad at all!

Likes

Comments

Johanna,
Johanna,
Hei eikä, ihana kuulla!! 😊 Se on kyllä niiiiiiin hyvää... Mutta kommenteista, aika harvoin niitä tulee. Muutamat, harvat kommentit ovat saaneet mut itkemäänkin mut yleensä ne menee ihan toisesta korvasta ulos. En siis ota niitä mitenkään vakavasti, ellei oo joku itselleni tosi arka aihe kyseessä!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Johanna,
Joo, sitä käytän edelleen! Ja TIGIn kohottavaa Sugarshock nimistä tuotetta 😊 Sain joululahjaksi hajuveden ja kiitos!!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
ootko ottanu esim nää kuvat 50mm/1.8f:llä? jos oot niin miten ihmeessä saat noin läheltä kuvattua sillä? 😃
Anonyymi
,
kaipailisin edelleen vastausta! 😊
Johanna,
Ai sori!!:) ei oo otettu tolla, mulla on uus sigman objektiivi!
www.blogger.com/profile/094266428730348888