Itsevarmuus, hymy & arvontajuttuja

Lifestyle, Wellness

Yhteistyössä Oral-B.

Postausta itsevarmuudesta on toivottu aina aika-ajoin ja ajattelin aiheen sopivan erinomaisesti näin viimeisten hymyjuttujeni kylkeen. Päätin pohdiskella tänään omia epävarmuusalueitani, sosiaalisen median aiheuttavia paineita, itsevarmaa hymyilemistä ja henkilökohtaisia niksejäni, joilla tsemppaan itseäni jatkuvasti eteenpäin. Koen olevani suhteellisen hyvä ystävä itseni ja ominaisuuksieni kanssa. Viihdyn itsekseni, pystyn seisomaan sanojeni takana, olen sujut luonteeni sekä ulkonäköni kanssa ja tiedän tasan tarkkaan, kuka olen. Epävarmuuteni nousee esiin lähinnä huonoina känkkäränkkä-päivinä tai mikäli olen laiminlyönyt henkistä/fyysistä hyvinvointiani. Vastoinkäymiset tai muut epäonnistumiset harvoin latistavat itsetuntoani, sillä olen tällaisissa asioissa taipuvainen huolettomuuteen. Elämä kulkekoon omalla painollaan ja asiat tapahtukoon niin, miten on tarkoitettu. Olen viimeinkin ymmärtänyt, että itsevarmuus on tietynlaista huolettomuutta, yliajattelemattomutta ja avointa elämistä – ei kaikkien lankojen kädessä pitämistä. No, sitten päästäänkin kameran eteen. Huuleni tuppaavat sinetöitymään visusti kiinni ja suu vääntyy ainoastaan siihen ujoon hymyyn, mikäli itse tilanne ei ole tavalla tai toisella huvittava. Olo on kuin ala-asteen koulukuvassa, mikäli naurua ei tule luonnollisesti ja kuvaaja haluaa hampaita näkyviin. Goodbye confidence, hello awkwardness. Uskon, että ajattelen jotenkin alitajuisesti ylärivistöäni, joka ei ole täydellinen. Valkoinen kyllä, mutta voisi olla suorempi ja sopusuhtaisempikin.
Mikä siinä kamerassa sitten on? Vastaavat epätäydellisyydet eivät luonnollisestikaan haittaa arkeani, en ajattele ulkonäköäni nykyhetkessä ja olen luonteeltani hyvin nauravainen, positiivinen ja iloinen. Itsevarma hymy on yksi parhaimmista keinoistani hyvään ensivaikutelmaan ja olen tilanteessa kuin tilanteessa mielummin se, joka hymyilee - en se, joka ei hymyile takaisin. Uskon, että jokseenkin näkyvä some-asemani vaikuttaa tähän kameraujouteen jollakin tavalla. Sitä varmaan ihan tiedostamattaan yrittää tähdätä tietynlaiseen täydellisyyteen ja pysyä omalla mukavuusalueellaan, kun kommenteissakin tartutaan toisinaan niihin pieniin, lähes suurennuslasia vaativiin virheisiin. Mikä on sinänsä harmi, sillä persoonallisuus ja pieni rosoisuus tekevät meistä meidät ja ovat yleensä niitä kaikista mielenkiintoisimpia ominaisuuksiamme. Monesti tullaan pyytämään aidompaa ja ihmisläheisempää kuvamateriaalia, mutta monesti myös tullaan huomauttamaan niistä inhimillisistä epätäydellisyyksistä, mikäli niitä kuvista löytyy. Ristiriitaista, eikö? Kuten näissä esimerkeissänikin, epävarmuus on pään sisällä. Se voi johtua ulkoisista paineista, muiden arvostelusta, alitajuntaisesta yliajattelemisesta tai mistä ikinä, mutta ihminen on täsmälleen sitä mitä ajattelee olevansa. Asiat, mitkä valtaavat ajatuksemme, rajoittavat myös elämäämme ja toisin päin. Hyvä energia vetää puoleensa ja kaikki pyörii käytännössä energioiden ympärillä, joten on tärkeää huolehtia, että elää mahdollisimman positiivisen sellaisen alaisena. Itsensä määrittämiseen ja rakastamiseen ei siis todellakaan tarvita muiden mielipiteitä tai hyväksyntää – ihmiset ovat loppujen lopuksi vain ihmisiä. Varsin erilaisia sellaisia, joten joukosta löytyy luonnollisesti myös toisarvoinen mielipide jos toinenkin. Pyrin kuitenkin henkilökohtaisesti huolehtimaan vain ja ainoastaan siitä, että olen samaa mieltä itsensä kanssa, rauhassa niin ulkonäön kuin luonteenikin tiimoilta ja olen ennen kaikkea sitä, mikä tuntuu oikealta. Päästän irti niistä hitsin langoista ja ajattelen huoneeseen astuessani muiden mielipiteiden sijaan sitä, mitä omassa päässäni liikkuu. Koska let’s face it, suurin osa ihmisistä antaa jokaisen kukkia omalla tavallaan. Hetkellisiä arvostelijoita löytyy aina, mutta a) kukaan ei muista näkemäänsä enää seuraavana päivänä ja b) mitä sitten. Mitä sitten, jos joku katsoo sinua kieroon tai ajattelee, että ompas outoa. Olet jo siinä vaiheessa heidän yläpuolellaan, mikäli joku käyttää kallisarvoista aikaansa sinun kritisoimiseen. Ja silloin hyvät ystävät, silloin paras asuste on se leveä itsevarmuushymy, joka osoittaa ihan jokaiselle epäilijälle, että elämä ei oikeasti ole niin vakavaa. :)
Ja koska kuvien ihmehammasharja on kirjaimellisesti parantanut elämänlaatuani (ihan totta, en voisi enää koskaan palata takaisin manuaaliseen), haluan jakaa pientä itsevarmuusboostia teillekin. Mikäli kommentoitte alla olevaan kommenttiboksiin omia itsevarmuusniksejänne (tai mitä vaan aiheeseen liittyviä fiilistelyjä), olette mukana tämän sähköharjasetin (sisältää mm. kuvissa näkyvän kotelon, valkaisevan harjaspään ja hammastietokoneen) sekä superin hammastahnapaketin arvonnassa. Kyseinen laite vakuutti ainakin minut niin vahvasti, että raahasin tämän 5 kilon setin mukanani Lontooseen, vaikka tavallinen vaihtoehtohan olisi painanut 20 g. (Laukku saa kaiken kaikkiaan painaa 23 kg, joten katsotaan miten tullessa käy). Anyways, kommentoikaa, naurakaa, eläkää ja ajatelkaa ennen kaikkea itseänne, nimittäin silloin alkavat ne ihmeet tapahtua! Just a quick reminder. Smile, jump, love, have fun, laugh and be whatever you want to. Be the one who smiles rather than the one who doesn't smile back. Let go, release your thoughts and think about yourself, do not let anyone think what's the matter with you. And if someone decides to judge, you can think that you're already better than them, if they really use their precious time on that. So just be you, smile even if is not the most comfortable thing to you (that's me in front of the camera), but let's just face it. Life is a beautiful thing and there's so much to smile about. And that is the most important key to make miracles happen after all!

Likes

Comments

siiri
siiri,
Ajatusten kohdistaminen pois itsestä (omista vaatteista, hiuksista, meikistä etc.) tuo itsevarmuutta. Joinain päivinä se on helppoa, mutta joskus kaikki tökkii.
kukka
kukka,
Positiivisuus 😊
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

Trendy jumpsuit

Lifestyle, Outfits
Tässä lupamaani toinen juhla-asu, jonka kävin lainaamassa tämän postauksen tapaan Marks & Spenceriltä. Joko minulla tai kyseisen kaupan valikoimalla on meneillään vahva jumpsuit-kausi, sillä molemmat valitsemani asut sattuivat koostumaan sellaisen ympärille! Vaaleanpunaisessa houkuttelivat vaaleat sävyt ja kesä, tässä taas ajattomuus ja trendikkyys. Olen tosiaan aivan totaalisesti hurahtanut kaikenlaisiin kepeisiin keväthousuihin ja kuten jo pari postausta sitten kerroin - myös suorat ja leveät lahkeet kiehtovat. Toisaalta niin ysäriä, mutta toisaalta niin tätä päivää! Kyseinen malli on myös aivan erinomainen säärien pidentäjä; korkeiden korkojen kanssa varteen saa helposti toistakymmentä lisäsenttiä, eivätkä lahkeetkaan jää tällä tavoin jalkojen alle lyhyyydestä huolimatta. Kevään/kesän muoti siis iskee tällä hetkellä ja kovasti, poikaystävääni lainaten kaikkia näitä diskohaalareita myöten!

Mikäs on teidän tuomionne? Kumpi asu tykästytti enemmän, tämä musta-valkoinen vai viikko sitten postaamani pehmeäsävyinen asu?

Here's another outfit from our shooting with Marks & Spencer, in case you missed the first one, you can check it out from here. Jumpsuits are speaking to me at the moment, apparently, but I just fell in love with both of them. Powder pink reminded me of summer and this black and white combo felt really classy and trendy. Oh nineties, I'm getting inspired of you and your flowy pants! In addition to chicness, they gives you some extra length as well. So yes, I'm in love with the fashion of this spring/summer - which outfit is your favorite?

Clothes Marks & Spencer (adlink)

Likes

Comments

Oh, let's just say it: Cosmo's your bible!

Lifestyle
Heippa ihanat! Nyt on tulossa pitkä postaus mun tiistai päivästä, se ei nimittäin ollukkaan ihan tavallisimmasta päästä. Kuten jo aiemmin sanottu, mun blogi muuttaa tammikuun ajaksi tonne Cosmopolitanin sivuille ja tiistaina pääsin viettämään ihanaa tähtibloggaajan päivää!


Aamulla suuntasin hotellilta suoraan Cosmon toimitukseen, jossa mua oli vastassa aivan ihana porukka. Jutskailtiin siinä herkkuaamiaisen yhteydessä monta tuntia ja siitä sit lähdettiin Cubukseen kattomaan tämän hetkistä valikoimaa. Mukaan lähti ihan mun näköisiä kuvausvaatteita ja sieltä suunnattiinkin suoraan studiolle!Pääsin meikattavaksi ja sillä välin kun söin, Kata taikoi mun hiuksiin super ihanat kiharat. En oo koskaan ennen ollu meikattavana, joten oli tosi jännä nähdä miltä vähän erilainen meikki mun kasvoilla näyttikään!


Ihanat naiset Jaana ja Miina <3 Oli aivan mahtavaa tavata Cosmon toimitus, lehden takana on yllättävän pieni (mutta tehokas) porukka täynnä cosmonaisia! Päivä oli kyllä todella hieno kokemus, sain paljon inspiraatiota bloggailuun ja taisin vielä vähän lisää valaistua, minne alalle tää tyttö lähtee suuntaamaan ;) Iso kiitos Cosmopolitan, en malta oottaa tammikuuta!


Pitkän päivän jälkeen lähdin vielä käppäilemään jouluiseen Helsingin keskustaan, kävin take-away sushit (+ juustokakkua ja macaronsit :D) ja menin hotellille rentoutumaan uusimman Cosmon kanssa.Seuraavana aamuna jatkoin vielä itteni hemmottelua, suuntasin heti herättyäni Stokkan yläkertaan ja aamiaisen yhteydessä lueskelin blogeja muutaman tunnin. Täydellisyyttä!

/ Hey guys! This post is about my Tuesday in Cosmopolitan. My blog will be moving to the Cosmopolitan website (temporarily) and I'll start blogging there on January. I can't even describe how exited I am right now!!! 
So Tuesday was an amazing day, I got to know a lot of sweet Cosmogirls, I got a really nice clothes from Cubus and the icing on the cake: PHOTOSHOOTS! It was an epic experience for me - makeup, curls, nails, clothes....  
I got lots of inspiration to the blogging and also to my life. Thank u SO much Cosmopolitan, I'll never forget that day!

Likes

Comments

Instagram johannaturpeinenInstagram johannaturpeinenInstagram johannaturpeinenInstagram johannaturpeinenInstagram johannaturpeinen