iPhone moments

1. Viini, ruoka ja hyvä elämä messut! Ostimme koko tapahtumasta itse asiassa vain juustoa, parmesaania ja vuohenjuustoa oikein kaksin käsin. Ei sillä, etteikö siellä muita houkutuksia olisi ollut!
2. Lemppari arkipaita tällä hetkellä. Juhlavat nyörit toimivat näköjään kivasti harmaassa trikoopaidassakin!
3. Myönnettäköön nyt sitten, poikaystäväni osti jäätelön ja kaappasin sen hetkeksi kuvaamisen ajaksi :D Mokkajäde aidolla vohvelilla olisi kyllä maistunut itse kullekin, kun vain kroppa suostuisi yhteistyöhön tällaisten herkkujen kanssa!
4. Pieni karvapallo silityksen hurmiossa, katsokaa nyt sitä <3

1. Wine, food and good living event! We actually bought a lot of cheese from there, parmesan and goat cheese of course.
2. My favorite everyday shirt at the moment. Classy lace up looks good with grey as well!
3. I guess I have to admit, I stole my boyfriend's ice cream to take this picture :D Mocha ice cream would've tasted good though, I just hate the feeling I get after treats like this!
4. A little furry friend of mine, look at this cutie <3

5. Schweppesiä kaikilla mahdollisilla lisukkeilla, juominen olikin sitten taas astetta haastavampaa...
6. Pikkuinen kurpitsa! Kaikki syysherkut ovat ehdottomasti lemppareitani ja tässä kääntäessä tulikin mieleeni, 'pumpkin' on ehkä söpöin sana mitä tiedän! Ja luultavasti myös tulevaisuuden koirani nimi, haluan ehdottomasti kutsua jotain pientä karvapalloa Pumpkiniksi vielä jonakin päivänä. Toinen vaihtoehto olisi Pancakes, kuten Summerin kani The O.C:ssa, haha!
7. Kuvan pinkki vispipuuro-smoothie on itse asiassa suosikkini tällä hetkellä. Puolukoita, vettä ja yksi pussillinen Voimaruoan vaniljan makuista 360 smoothiesekoitusta, ei paljon helpommaksi tai maukkaammaksi tästä voi mennä!
8. En jostain syystä saanut tänä vuonna oikein kunnolla ruskakuvia, tuntuu että kaikkialla oli kaunista noin viikon ajan ja nyt on taas harmaata ja synkkää. Onneksi nappasin edes tällaisen pikakuvan Snapchatiin ja tajusin tallentaa sen, edes yksi värikäs muisto tältä vuodelta!

5. Schweppes served with everything, I had a hard time drinking this thing though...
6. Look at this tiny pumpkin! I'm loving this time of autumn treats and the word 'pumpkin' as well, I'm pretty sure that's what I'm going to name my future dog. Or Pancakes, just like Summer's bunny in The O.C, haha!
7. The pink smoothie in the picture is actually my favorite kind at the moment. All you need is lingonberries, water and one serving of 360 whole food (vanilla) from Voimaruoka. So simple and tasty!
8. I just realized I didn't get a lot of autumny pictures this year. I feel like the trees were beautiful for like a week and now it's all grey and gloomy again. This was just some random picture from my Snapchat story!

9. Tässä nyt ihan kunnon kuva tästä joulukoiran asusta! Pitäisiköhän sitä hankkia itsellekin koira, nimikin on jo keksitty ja jouluksi asu suunniteltu. Haha, ei nyt ehkä ihan vielä kuitenkaan, vähän tasaisempaa elämää ja suurempaa ikää odotellessa!
10. Selfietä pitkästä aikaa!
11. Olen niiiin hullaantunut tähän kännykkäni uuteen laajakuvalinssiin. Black Eye Clipper nimeltään!
12. Parhaat viikonloput ovat nimenomaan tällaisia.

9. Here's a better picture of this Christmas costume! Should we take a dog now or what, I already have a name and costume for Christmas on my mind. Haha, not yet though, I want to settle down and grow a bit older first!
10. Selfie, long time no see!
11. I am lovinnng my new fish eye lense for my iPhone, it's called Black Eye Clipper.
12. The best kind of weekends.

13. Helppo hymyillä juuri voitettu palkinto kädessä ja lemppari vierellä :)
14. Kun puissa oli vielä jotakin katsomisen arvoista... Lunta ja valoisampia päiviä odotellessa, onneksi voi kuitenkin aina piristää itseään jouluvalmisteluilla säästä huolimatta ;)
15. Niistä puheen ollen, nyt on joulumukien aika! Kävin nihkeän torstai-aamun kunniaksi nappaamassa itselleni yhden ja maailman suloisin kahvilatyöntekijä toden tosiaan pelasti aamuni. Hän ei kysynytkään nimeäni kuten yleensä, vaan sanoi lukevansa blogiani! Niin piristävää, isot terkut sinne!
16. Mihinkään ei nyt tainnut ikuistua koko asuani Indiedaysin gaalasta, mutta näillä kengillä ja mustalla mekolla mentiin.

13. It's easy to smile with an award in my hands and my boo next to me :)
14. When the trees were still pretty... I'm actually waiting for snow and lighter days already, although I can always cheer myself up with Christmast preparations ;)
15. Speaking of which, it's a red cup season now! I actually had to go grab a cup the other morning and the sweetest barista made my day, instead of asking my name she told me she knows my blog. The sweetest thing!
16. I don't think I got any outfit pics from Indiedays blog awards, but here's the shoes I was wearing with the black dress.

17. Mun lemppari asia tässä maailmassa; kuljeksia ulkona auringonnousun aikaan.
18. Tässä se california-sushi-salaatti nyt on, mistä jo aikaisemmin mainitsin! Mun on ehkä testattava tätä kotonakin, mahdollista reseptiä tulossa siis myös tänne.
19. Työjuttuja yhtenä aamuna The Cockissa. Välillä on vaan pakko tunkea läppäri laukkuun ja suunnata johonkin ihmisten ilmoille työskentelemään!
20. Halloween maskini, aika Gossip Girl, eikö? :D

17. My favorite thing in the world; wondering around outside when the sun is rising. 
18. Here's the california-sushi salad I told you about! I definitely have to try this at home as well, probably going to share the recipe then.
19. Working at The Cock the other day. Sometimes I just need to take my laptop with me and go somewhere else to work!
20. My Halloween mask, kind of Gossip Girl-ish, isn't it? :D


Instagram @ johannaturpeinen Snapchat @ johannaturpein

Likes

Comments

Johanna,
Johanna,
Johanna,
Johanna,
Kiitos! <3 se on Bikbokista 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Carina Ž,