Instyle, brunch & shoppings

Moikkamoi :) Tänään nautittiin vähän homemade brunssia ja sehän näytti tältä! Tää aamuinen herkuttelu jatkuu vielä huomennakin, meillä on nimittäin Marian kanssa pöytä jo varattuna sunnuntaiaamiaiselle. Ihanaa nähdä piiitkästä aikaa!!Kuvailin myös vähän näitä uutuuksia, uusia meikkejä ja pari kivaa juttua Zarasta. Uus nahkatakki, söpöt shortsit kesäksi ja hyvin istuva musta paita, jota oonkin jo kauan etsiskellyt.. Nytpäs löytyi!
Toy Story 3 starttasi just nelosella joten siinä mun illan suunnitelma, awesome ♥

PS, alotin tässä tekemään hiuspostausta! Jos teillä herää jotain kysymyksiä aiheeseen liittyen, kyselkää vaikka tässä kommenttiboksissa :)

Likes

Comments

Anonyymi
,
Samsung galaxy s2 😊
Anonyymi
,
Rakastan sun hiuksia laita niistä sit paljon kunnon kuvia ja hoitotuotteistakin!:)
Johanna,
Vastaan nyt kaikille tässä yhdessä kommentissa, hiusjuttuihin tulee vastauksia sit vasta postauksessa:)

Anonyymi, me oltiin eilen Tikkurilassa ravintola mummolassa ja siellä oli ihan mielettömän hyvää ruokaa <3 ravintola oli sellanen mummolamainen ja kotoisa, hinta 28€. Yleensä käyn aina Karl Fazerissa, jossa on myös aivan mielettömän ihana ruokavalikoima (kannattaa kattoa netistä, sieltä löytyy kaikkee letuista ja juustokakuista lähtien)! Fazer ei oo mun mielestä niin tunnelmallinen, mutta siellä kyllä saa syödä ittensä ihan täyteen. Siellä hintataso on siinä vähän alle 20€ 😊 Pöytävaraus kannattaa aina tehä, mutta me ollaan kyllä monesti päästy fazerille kun ollaan vaa menty paikalle ja jonotettu vähän aikaa pöytää paikan päällä!

sofia, tulee varmasti näkymään täällä kuvissa vielä moneen kertaan=)

Anonyymi, Diorin huulikiillot maksaa noin 30-40€ ja ne on mun mielestä ehdottomasti parhaita kaikista!!! Kestää hyvin, ei oo sellasta paksua liisteriä ja tosi laajat värivalikoimat. Ja joo Samsung galaxy S2 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Aa joo ja anonyymille vielä, ei mulla oo mitään tiettyä pakkasrajaa nahkatakille 😃 Jos on ´paljon pakkasta niin sit laitan ihan toppatakin, mutta jos oon ihan vaan tosi pieniä määriä ulkona niin kyllä siellä tarkenee nahkatakissakin:)
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
muokkaatsä noita kuvii vai millä kameral saat noi hienoi kuvii 😃
Anonyymi
,
Onko sulla pidennykset?
Anonyymi
,
Hei, tuli mieleen kun näin ton Pradan hajuveden, et mulla on tota samaa hajuvettä, mut jotenkin se ei vaan sovi mulle niin mietin et haluatko ostaa sen kun siitä tuoksusta pidät?:) Oon suihkauttanu sitä max 10 kertaa et ei oo puoliks käytetty:D
Anonyymi
,
Haluaisitko vastata tohon hajuvesikysymykseen kun nyt se lojuu tyhjänpanttina tua kaapissa:D
Johanna,
Anonyymi, Canon EOS 1100D ja kyllä muokkaan 😊

Anonyymi, ei oooo

Anonyymi, kiiitos tarjouksesta mut en mä taida nyt ostaa=) toivottavasti saat jollekkin kaupattua!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Anonyymi
,
Millä ohjelmalla muokkaat ? Sun kuvat näyttää aina hienoilt ! ^_^