Inspiring morning talk

Lifestyle, Outfits
Tässä eilisaamuista asua, kun treffasin parasta ystävääni inspiroivan aamiaisen merkeissä. Kuten tammikuun traditioihimme kuuluu, höpöttelimme toista tuntia tulevasta vuodesta suunnitellen mahdollista tyttöjen matkaa kevääksi ja asettaen itsellemme muutamia tavoitteita. Tämä vuosi alkoi nimittäin ainakin täällä vähän hitaasti ja tylsästi sairastellen, joten alan vasta nyt pääsemään kiinni tammikuun tuomiin uusiin juttuihin. Ihanaa siis olla taas ihmisten ilmoilla - tästä tulee hyvä (loppu)viikko! Here's what I wore yesterday, when we had the most inspiring breakfast with my best friend. We have this January tradition that we deep talk about upcoming year for hours and this time we ended up with a plan called girls' trip and a couple of new goals as well. I had a pretty tedious start to this year because of my sick days, but I feel like I'm ready for the new challenges now. Good to be back out and about - this is going to be a good (end of the) week!

Lähden tosiaan nyt kohti Tallinnaa ja Pärnua, eli kirjoittelen seuraavaksi spa-hommien lomasta. Inspiroivia halauksia kaikille!

I'm heading to Tallinn and Pärnu now, so I'll write from there next time. Inspiring hugs for everyone!

Jacket Manuela Conti Scarf Lexington Shoes DinSko

Likes

Comments

Janika
Janika,
Aivan jumalainen takki, samoin kuin se sinun vaaleanpunainen turkki! Turkki on varmaan loppuunmyyty (jos se on se ginan?), mutta saakohan tätä enää mistään? Olet todella kaunis ja asusi ovat niiin inspiroivia! 😊
Johanna
Johanna,
Kiitos!
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

About my hair

Beauty, Lifestyle
Yhteistyössä Indiedays ja Garnier.

Paljon toivottuja hiusjuttuja taas tällä kertaa! Aihe on ehdottomasti yksi kysytyimmistä blogissani, joten nyt Garnier Nutrissen Truly Blond - kampanjan tiimoilta päätin vähän valaista omaa tukkafilosofiaani sinne ruudun toisellekin puolelle.

Rakastan vaaleita kutreja. Olen oikeastikin hyvin vaalea, enkä suoranaisesti osaisi kuvitella itseäni tummatukkaisena. Ihan totta - vaaleat ja pitkät hiukset ovat juurtuneet päähäni niinkin syvästi, että ne ovat nykyään osa minua. Luonnolliset ja raidoitetut sellaiset. Platinablondina näytän ehkä jokseenkin värittömältä ja koko pään värjäys tuntuu olevan hyvin työläs sekä hiuksia rasittava vaihtoehto, joten olen pysytellyt raidoittamisessa nyt jo monen monta vuotta. Niin sitä omaa väriä saa kivasti freesattua ja vaalennettua, piiloittamatta kuitenkaan niitä omia luonnollisia sävyjä, jotka itselle sopivat.

Hiukseni ovat pysyneet tällaisina jo melkoisen kauan, mutta en kieltämättä näe mitään syytä sen suurempiin muutoksiinkaan. Long bobit ja muut hiustrendit ovat kohdallani menneet vähän ohitse, mutta kuten pukeutumisessakin, suosin klassisia ja oman tuntuisia juttuja. Liukuvärjäys olisi ehkä ainoa mitä uskaltaisin kokeilla, mutta toisaalta, sitähän näistä kutreista vähän jo löytyykin. Mielestäni astetta tummempi tyvi näyttää aivan erityisen kivalta juurikin tällaisessa ylläolevassa kampauksessa, missä osa hiuksista on vedetty ylös ponnarilla, nutturalla tai pinnillä.

Olen löytänyt itselleni aivan ihanan vakkarikampaajan Hiussali Peilistä, mutta Essin parituntisen käsittelyn jälkeen olenkin sitten aina kuukausia omillani. Hiuksista ja väristä on pidettävä hyvää huolta, etenkin kun tätä pituutta löytyy ja taustalla on nimenomaan vaalennus. Kuten jo Q&A-postauksissa mainitsinkin, parhaat hiustenhoitovinkkini taitavat liittyä hyvin luonnollisiin ja hellävaraisiin käsittelytapoihin; annan hiusten kuivua luonnollisesti, käytän maltilla muotoilurautoja, en kuluta hiusta turhalla pesemisellä ja syön mahdollisimman terveellisesti. Esimerkiksi hyvät rasvat ja B-vitamiini edistävät hiusten hyvinvointia!

Kun hiustenhoito on näin luonnollisin keinoin kunnossa, avuksi kannattaa ottaa hyviä ja laadukkaita täsmätuotteita. Hiuksiin jätettäviä hoitoaineita, korjaavia naamioita ja väriä säilyttäviä hopeashampoita, hoitoaineita ja suihkeita, jotka pitävät värin kirkkaana pitkistä värjäysväleistä huolimatta. Viime aikoina nimenomaan Garnierin uusi vaalennussuihke on tuntunut omalla kohdallani kaikista yksinkertaisimmalta ylläpitokeinolta, se kun ei vaadi minkäänlaista vaikutusaikaa, vaahdottamista tai pois huuhtelua.

Mikäli (ulkoiset) blondijutut kiinnostavat teitäkin, kyseisen kampanjan omilta sivuilta löytyy mm. kotivärjäystä helpottavia tutoriaaleja ja ihan superi kilpailu, jossa palkintona on 150€ lahjakortti Nelly.comiin sekä vuoden Truly Blond tuotteet haluamassaan sävyssä. Oman hiustyylin voi testata täällä ja kilpailuohjeet löytyy täältä, tsemppiä kaikille kaunokaiset!

Likes

Comments