I'm off to Sthlm


Huomenna tosiaan näihin aikoihin ollaan laivassa matkalla Tukholmaan ja ilmeisesti ekana suunnataan ravintola Maximeen, minkä alkupalapöydän herkkuja näkyy tossa ihan ekassa kuvassa. Sitä on kyllä ootettu koko viikko, nimimerkillä rakastan mereneläviä! Toinen ruokailu meillä on varattu tähän Maximeen ja toinen siihen ihan perus Buffaan (johon on näköjään tullu jo kaikki jouluruoatkin)..
Itse oon kyllä enemmän tän Maximen kannattaja, mutta ihan kiva käydä pitkästä aikaa katsastamassa myös toi Buffa!


Meidän viime reissulla oli melko paljon kävelyä ja tutustuttiin myös vähän pienempiin kauppoihin, jotka sijaitsi vähän kauempana ydinkeskustasta. Nyt meillä on se sunnuntai päivä aikaa kierrellä ja katsella Tukholmaa, luultavasti käydään parissa ostoskeskuksessa ja mun pakollisissa kaupoissa niiden ihanien pikkukatujen varrella.Näissä näkyykin jo vähän ostoslistaa; Ladurée ja aidot macaron-leivokset <3 Ajattelin käydä muutaman Celsius-tölkinkin kotiuttamassa, saa tosin nähdä miten aikaa riittää :D Näiden lisäksi haluisin käydä myös Hollisterissa, Sephorassa, Topshopissa, Urban Outfittersillä, NK:ssa..... Lista ois loputon!

Siinäpäs vähän Ruotsi-fiiliksiä kesän matkalta, on kyllä ihanaa lähteä taas huomenna reissuun. Tänään on pesty pyykkiä ja pakkaaminen on vielä ihan kokonaan edessä, tän postauksen jälkeen siirrynkin ton mun vaatehuoneen puoleen... Pakkaaminen ei oo kyllä ihan mun vahvinta osaamista, aina lähtee liikaa ja ihan vääriä vaatteita mukaan! 
Me tullaan vasta maanantaina, joten toivotan teille nyt super ihanaa viikonloppua ♥ Ens viikolla saatte vähän uutta matskua Tukholmasta, heippa!

Likes

Comments

Johanna,
Ne on tosi hyviä!!! Pidettiin heh 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
OIkeesti voooi!! 😃 ihana kiitos!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Anonyymi
,
Mikä kamera sulla on? Kuvat näyttää tosi hyviltä!