Ikävä tätä

Lifestyle
Olen viime aikoina pohtinut paljon blogiani ja sitä, mihin suuntaan sitä pitäisi oikein viedä. Kaipaisin tänne vähän enemmän elämää, jos nyt niin voisi sanoa. Höpöttelyni täällä Instagramiin ja Snapchatiin verrattuna tuntuu toisinaan vähän yksipuoliselta (mikä on kyllä enemmän kuin ymmärrettävää - enhän minäkään muista kommentoida koskaan kenellekään), vaikka täältä tekijän näkökulmasta se antaisikin niin paljon. Etenkin kun numeroiden ja seuraajamäärien kyttääminen ei tunnu yhtään omalta, niin ainoaksi vaihtoehdoksi jää suoran palautteen kuunteleminen. Mikä on tietysti paljon hankalampaa nykyisin, kun toisinaan monen päivän työtunteja vaatineet postaukset eivät herätä reaktioita, siinä missä viitisen vuotta sitten sain puolessa tunnissa väsättyyn (ja web-kameralla kuvattuun :D) postaukseen 80 kommenttia. Toisaalta ymmärrän täysin, mutta toisaalta myös myönnän kaipaavani sellaista huoletonta ajatuksen vaihtoa myös täällä, vaikka helpompia kanavia mm. nopeille kysymyksille nykyään onkin.

To be honest, I've been missing that lively atmosphere in the comment box lately. I'd say that in comparison to Instagram and Snapchat, I sometimes feel a bit lonely on this platform. I absolutely get it, I hardly ever write a comment either, but now that I've noticed how big of a deal it is for the people on this side, I promise to make a change. To me it's not natural to follow numbers and the amount of followers, so basically the only place I can see you is over here. Which is so much harder nowadays, since the days of work doesn't really go hand in hand with reactions, whereas five years ago I got about 80 comments in a post with web cam pictures (:D), made in a half an hour. As I said, it's very understandable, but I must say that I miss you guys in here as well, even though there's easier apps for quick questions etc. now.

Olen itse asiassa parhaillani suunnittelemassa uusia tuulia sisällöllisesti ja aion myös tehdä muutoksia niin ulkoasuun, kuin teknisiinkin ominaisuuksiin. Olisiko teillä toiveita? Risuja, ruusuja? Kun esimerkiksi klikkaatte blogiini, mitä te odotatte saavanne sieltä? Tai mitkä asiat teistä on lukukokemuksellisesti tärkeitä ja voisiko vaikkapa kommentointi olla jotenkin yksinkertaisempaa? Olisipa kiva kuulla.

Täällä saa myös avautua, kertoa mitä tuli syötyä aamiaiseksi tai jakaa päivän muita kuulumisia. Itselläni ainakin kynnys kommentointiin on usein juurikin se, etten nyt lennosta keksi mitään tajunnan räjäyttävää näkökulmaa. Sen uskonkin olevan eroavaisuutena tähän web-kamera-aikaan (vai ikään, mitä olimme silloin?), kun kommentointi oli paljon huolettomampaa. Joskin ei sillä, löytyy täältä tälläkin hetkellä ne ihanat ja aktiiviset kommentoijat, joiden tutut nimet piristävät kommentiboksissa kerta toisensa jälkeen :)

I'm currently planning something new regarding my blog - for content, layout and technical features. Do you have any wishes or opinions? Something you like, something you don't? For example when you're coming to this site, what do you expect to find? Or do you find something particular very important what it comes to reading experience or do you think there would be an easier way to comment? I'd love to hear.

You can also always open out, share what did you have for breakfast or just let me know what is up. For me, the fact that I can't find a mind-blowing point of view in seconds is usually the reason why I don't end up commenting. And that's what I think is the difference between then and now (or it might be our age as well), when commenting on blogs were so simple in a way. Although I'm definitely not complaining, there's amazing girls that I know for their names already, commenting here every once in a while. :)

Mutta se aiheesta, siinä vain muutamia äskettäin pohdittuja asioita. Tarkoituksena ei ole kalastella pakollisia kommentteja, vaan lähinnä vaan muistutella siitä, että olette tärkeämpiä kuin ehkä tiedättekään. :) Nyt kahvia koneeseen!

But that's that, there's just something that's been on my mind lately. The idea behind of this wasn't trying to get tons of comments, but more like reminding you that you're more important to me than you probably think. :) Now some coffee, please!

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Kiitos paljon mielipiteestä! <3 Arkijuttuja selkästi kaivataan lisää, eli niihin pyrin ainakin paneutumaan jatkossa! Niitä on itsestäkin hauskaa tehdä - helposti vaan sokaistuu omalle tekemiselle ja haluaa vaan jatkuvasti kehittää sisältöään. Mutta oon ihan samaa mieltä vikasta kappaleesta, itsestähän se kaikki lähtee ja niin se onkin mentävä, joskin välillä on kiva kysellä teidänkin mielipiteitä lempparipostauksille 😊
Johanna
Johanna,
Ymmärrän varsin hyvin! 😊 Joskin meikittömyys ja sotkuus on mielestäni pysynyt ihan ymmärrettävistä syistä poissa blogeista. Kuviin on jossakin määrin aina panostettu (vaikkei siis olisikaan bloggaaja - koulukuvissa, facebookin profiilikuvissa jne), eikä suurin osa ihmisistä halua itseään kuvattavan hiukset takkuisena tai vanhat kollarit jalassa. Mikä onkin varsin ymmärrettävää 😊 Toki blogeissa voisi nykyään olla pienempi kynnys postata arkea, mutta mielestäni on ihan ok vähän panostaa tiettyihin juttuihin. Siivoaisin vaikkapa ihan yhtä lailla vierasta, kuin kuvaani varten 😉 Mutta ymmärrän pointtisi vallan hyvin - arkisuutta siis lisää! Kiitos ja ihanaa joulunodotusta! <3
Write a comment...
IP: 82.99.3.229