I Love Me - Weekend

Lifestyle
Helllou! Melko työntäyteinen viikonloppu mulla takana, sellaista juoksemista taas paikasta toiseen et huhhuh! Välillä oikeesti tuntuu siltä, että päivistä loppuu tunnit kesken :D Äsken just etsin kylmägeelin tuolta kaapin perältä, jaloissakin alkaa tuntua jo tää vauhti.. Tällä kertaa syynä oli I love me - messut ja erityisesti messualueen häät-osasto, pyörin nimittäin siellä koko viikonlopun töiden parissa! Ympärillä oli koko ajan ihania häämekkoja ja niiden tulevia kantajia, how sweeeeet :)

Ehdin myös hääalueen lisäks käydä kiertelemässä vähän muuallakin, lähinnä ne terveys/hyvinvointi osastot kiinnosti mua erityisesti. Sen huomaakin mun kuvasaldosta, ei oo tullu mieleenkään kaivaa kameraa esiin jollain uutuus superfood osastolla :D Meikkipuolelta sain kuitenkin napattua pari fiiliskuvaa teillekin jaettavaksi! Mun omat messuostokset jäi aika säälittäviksi; pari proteiinismoothieta ja ruokaa mun tauoille.. Tästä huolimatta näin niiiin paljon ihania ihmisiä, tuttuja kasvoja, bloggaajia, omia lukijoita ja tutustuin uusiin ihmisiin, ihan mahtavaa!! Terkkuja teille kaikille, jotka tulitte moikkailemaan<3Perjantaina oman työvuoron jälkeen siirryin vielä vieressä olevaan Fashion Loungeen katselemaan Suomen sähäkin silmälasimalli - kilpailua ja nauttimaan Specsaversin järkkäämistä iltapäivä coctaileista. Lauantai-illan taas vietin Annan kanssa, molemmat oltiin sen verran loppu et mentiin vaan elokuviin kattomaan The Heat niminen aivot-narikkaan komedia :D Nyt oon viimein ihan rauhallisesti kotona ja kylmägeelit jaloissa, huomenna taas maanantai!

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Ei oo kovin voimakas 😃 Tai se ehkä tuoksuu voimakkaalta siitä purkista, mutta se kestää tooosi vähän aikaa. Ei korvaa hajuvettä, se on vähän sellanen lisä et voi keskellä päivää vähän suihkutella 😊 Laitan yleensä ehkä tohon johenkin kaulan alueelle tai tohon "etuosaan" vaan suihkautan, vaikka paidalle 😃
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Write a comment...
IP: 82.99.3.229