Highlights of my weekend

Lifestyle
- Poikaystävän raahaaminen lasten leffaan. Kävimme katsomassa Inside Out nimisen animaation ja tuttuun tapaan istuimme taas siellä kaikkien alle 10-vuotiaiden keskellä. Oli kyllä oikeasti huikein animaatio pitkään aikaan, suosittelen sitä puolison raahaamista kyllä jokaiselle teillekin!

- Irtokarkkialen aiheuttama sokeriähky. Onhan ne nyt ehdottomasti parasta leffasyötävää, mutta elokuvan jälkeinen olo oli kieltämättä melkoisen suuri miinus. Välillä on hyvä aina muistutella itseään, miksi niitä omia elämäntapoja ja periaatteitaan oikein noudattaakaan!

- Täydellisen kypsä ananas. Tuoreet hedelmät ovat suurinta herkkuani ja mikäli sille päälle satun, niitä on lähdettävä erikseen ostamaan. Poikaystäväni itse asiassa tekikin näin juuri alkuviikosta ja lopulta söin raakaa ananasta, kun kaupasta ei muuta löytynyt...

- Sohvalla makoilu ilman tv:tä, konetta tai kännyköitä. Aika pelottavaa, että tämä on arkena melko harvinaista. Töiden jälkeen kuulumisia vaihdellaan aina postatessa tai nukkumaan mennessä, mutta tollaiselle "ylimääräiselle" loikoilulle ei juurikaan riitä aikaa. Hetki ilman elektroniikkaa tekee hyvää itse kullekin!

- Huurteiset ikkunat aamulla. Sanokaa minua hulluksi!? En tiedä mitä on tapahtunut, mutta aina poissa pysynyt syysminäni on päässyt esiin. Oli vaan jotenkin niin ihanan freshiä lähteä aamulenkille viileään ja raikkaaseen säähän, vaikkei tänä kesänä nyt mitään hurjia helteitä ollutkaan. Jotenkin se vaan tuntuu nyt erilaiselta!

- Lounashetki parhaan ystävän kanssa. Vapianosta tuli perjantainen sateensuojamme ja myöskin yksi uusista suosikkipaikoistani, tilasin sieltä nimittäin ruokaa (vasta nyt) ensimmäisen kerran. Kalasalaatin, kaatosateen ja kahden tunnin jutusteluhetken yhdistelmä oli kieltämättä aika lyömätön, tuon tytön kanssa kyllä aika menee aina ihan siivillä!

- Justin Bieberin uusi biisi. Koska siksi. Forever a Belieber.

- Maapähkinävoin ja lämpimän puuron paluu. Tervetuloa takaisin, täydellinen combo! Olen startannut koko kesän päivät kylmillä tuorepuuroilla, mutta loppuviikon aamujäätymisen vuoksi siirryin suosiolla lämpimämpään versioon. Ja voi että, se maistuu taas hyvältä!

- Pyjamasunnuntai. Pinkit röyhelöshortsit jalassa koko päivän, pikaista kauppareissua ja aamulenkkiä lukuunottamatta. Harkitsin jo loppuillasta meneväni salille, mutta järkyttävän ukkoskuuron aiheuttama parkkipaikan tulviminen ja autojen varashälyyttimien laukeaminen sai minut toisiin aatoksiin. Päädyin siis vääntämään vatsoja olkkarimme lattialle, juurikin ne samat röyhelöhousut jalassani. Kotona oli ihan hyvä olla!

Watching Inside Out with my boyfriend (when everyone else was under 10 years old), getting a candy-overdose, ripe pineapple, laying on the couch without TV, laptop or cellphone, frosty windows in the morning, lunching with my best friend, Justin Bieber's new song, starting a day with warm oatmeal and peanut butter again and spending the entire Sunday at pyjamas. 

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Ihanan viikonlopun ootte viettäny 😊 😊
Anonyymi
Anonyymi,
Haha postausta lueskellen ja eiköhä just sopivasti Justinin uusin biisi soi taustalla! 😃 -R
Write a comment...
IP: 82.99.3.229