Her-movie

Lifestyle
Heippa! Oon mukana Indiedaysin ja Sony Picturesin yhteistyökampanjassa, jonka takia kävin katsomassa 7.2. ensi-iltaan tulevan Her-leffan ennakkoon. Muistattekin varmaan sen yhden aamun, kun suuntasin Katjan kanssa heti aamupalapöydästä elokuvateatteriin? Silloin käytiin kattomassa kyseinen kuva ja täytyy myöntää, että leffan analysointi jatkui vielä lounassalaateille asti..

Tän juoni perustuu siis päähenkilön parisuhteeseen, jonka toinen osapuoli on tietokoneessa/kännykässä toimiva käyttöjärjestelmä. Parisuhde ilman fyysistä yhdessäoloa ja kaikki kommunikointi tapahtuu pelkän elektroniikan välityksellä. Leffa sijoittuu ihan tähän lähitulevaisuuteen ja mua ainaki alkoi ahdistaa, eikai tällaista tuu oikeesti tapahtumaan elektroniikan kehittyessä :D Vaikka suhde tollaseen käyttöjärjestelmään tuntuukin aika järjettömältä, ei me itse asiassa olla kovin kaukana tosta ajatuksesta nykypäivänä. Joidenkin ihmisten sosiaalinen elämä tapahtuu pelkästään verkossa jo nyt, mutta kyllä mun mielestä fyysinen näkeminen ja kaikki sosiaaliset tapahtumat voittaa chattailun ihan 100-0. Toivottavasti toi leffa ei siis ennustanu tulevaisuutta, en halua nähdä kaduilla ainoastaan kuulokkeet päässä nauravia vastaantulijoita!

En myöskään halua paljastaa koko juonta teille, joten laitetaan nyt vaan aiheeseen liittyvä arvonta pystyyn (mitä ei muuten oo näkyny mun blogissa aikoihin, sorry)! Arvon 2 x 2 lippuja kyseiseen leffaan, eli kahdella teistä on mahdollisuus voittaa liput itselleen sekä ystävälleen. Ihanaa, ei ainakaan vielä mitään käyttöjärjestelmiä!
Jos kiinnostaa tällainen keskustelua herättävä sekä melko taiteellinen elokuva, jätä kommenttiboksiin yhteystietosi lisäksi myös vähän mietteitä tästä elektroniikan yleistymisestä - kiinnostaa kuulla mitä mieltä siellä ollaan. Arvonta päättyy 1.2., onnea matkaan :)

PS. Tässä vielä leffan traileri siitä kiinnostuneille, ihanaa tiistai-iltaa!

Likes

Comments

Jenny
Jenny,
Näyttää kyllä mielenkiintoiselta!
jennynkk@gmail.com
www.blogger.com/profile/092738043272877977
Milla
Milla,
Toi leffa vaikuttaa tosi mielenkiintoselta, viimeks taisin nähdä trailerin kun kävin leffassa! Ehdottomasti pitää käydä kattomassa 😊

Toi on ihan totta mitä kirjotitkin, että pikkusen pelottaa et miten paljon tulevaisuudessa ihmiset tulee olemaan riippuvaisia kaikesta elektroniikasta.. Nyt kun miettii esimerkiksi meijän ala/yläasteaikaa (oon sun kanssa saman ikäinen) niin silloinhan tilanne oli aivan eri. Vasta paljon myöhemmin älypuhelimet alko yleistymään niin että sinne nettiinki oli mahollista päästä milloin ja missä vaan. Kyllä itestänikin aina huomaan että just vaikka bussissa istuskellessa selailee kaikki mahdolliset sovellukset/nettisivut läpi ja koulussakin helposti menee luennot ohi kännykkää selaillessa.. Välillä jopa pikkusen turhauttaa kun on moneen kertaan selannut kaikki sovellukset läpi "eikä oo mitään tekemistä". Ei elektroniikka voi mun mielestä missään nimessä korvata aitoja ihmissuhteita ja kontakteja, silloin kaikki olis vaan hirveen yksinäisiä jos ei oo semmosta oikeeta kanssakäymistä. 😊

milllla_@hotmail.com
www.blogger.com/profile/158430430795396949
Write a comment...
IP: 82.99.3.229