Happy Autumn things

Lifestyle
Kuuma juoma on syksyn valinta. Ehdottomasti paras tapa lämmittää jäätyneet sormet, päästä siihen kotoisaan fiilikseen ja treffata ystävän kanssa, kun ulkona alkaa olla vähänkin kylmempää. Enpä juuri parempaa voi keksiä!

A warm drink always hits the spot. In Autumn, I mean. It's the best way to warm up your icy fingers, get into a cozy mood and catch up with a friend, when it's getting cold outside. Can't get any cozier than this!

Ne pitkät viikonloppuaamut, kun aamiaista syödään parhaimmillaan kahteen kertaan, telkkarista katsotaan animaatioleffoja, torkahdetaan ja herätään sohvalta juuri sopivasti lounaalle. Kuka nyt näin raaskisi tehdä, jos ulkona paistaisi aurinko?!

Those lazy mornings when you eat your breakfast twice, watch animation movies, doze off on the couch and wake up at lunchtime. Who could even do that on a sunny day?!

Kaikenlaiset sisätreffit. Aurinkoisella säällä elokuviinmeno tai kynttiläillallinen tuntuvat jotenkin tosi oudolta, joten tähän aikaan vuodesta niitä on järkättävä senkin edestä. Viihdyn muutenkin näin pimeän aikaan paremmin sisällä, joten tällaiset illat ovat aina omia suosikkejani. Olenko ainoa?

All kind of indoor dates. There's no point in going to the movies or having candlelight dinner when the sky is clear, so now it's time for them. I guess I'm an indoor kind of girl or something, that's the best way to spend a date night if you ask me. Am I the only one?

Kun ikkunasta näkyy pimenevä maisema. Ja olet tottakai itse sillä lämpimällä puolella, haha. Se on vaan jotenkin niin rentouttavaa istua sisällä peittoineen kaikkineen, kun ulkona on sateista, pimeää tai muuten vain hyytävää.

Seeing through the window when it gets dark. And obviously staying warm inside at the same time, haha. I love the feeling when it's rainy, dark or chilly and you're just cuddling blankets or something. 

Pinkit auringonnousut ja aamun raikkaus. Tiedättekö, kun syksyssä on sellainen oma ominaistuoksu? Se on ihan parhaimmillaan heti aamulla ja selvän eron kyllä huomaa heti näin kesän jälkeen. Aamuihmisen parasta aikaa!

Watching pink sunrises and breathing the morning freshness. Do you know what does the Autumn smell like? It's at its best in the morning and I can definitely tell the difference after the summer. Gotttta love mornings!

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
Samaa mieltä 😊 kiitos Teea!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna
Johanna,
Clipperin vihreä tee on varmaan se yleisin 😊 En tiedä onko meidän henksuale julkista tietoa, hmm 😃 Ihan hyvä ale se kuitenkin on!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Write a comment...
IP: 82.99.3.229