Hair stuff

Beauty, Lifestyle
Hiuksista on toivottu tosi paljon postausta ja täältä se nyt tulee! Mä en oo ihan varma että mitä te tätä toivoneet haluisitte tietää, mutta laittakaa vaikka kommenttia jos jää vielä jotain kysyttävää.
Hiusten kasvattamisesta on tullu jonkin verran kysymyksiä ja mulla ei valitettavasti oo kovin ihmeellisiä vinkkejä siihen, säännöllisen latvojen siistimisen ja odottamisen lisäksi.. :D Mulla on ollu pitkät hiukset niin kauan kun vaan muistan ja tää mun letti kasvaakin suhteellisen äkkiä, helposti menee vähän liiankin pitkäksi ja raskaaksi.Pesen hiukset joka toinen päivä noilla yllä olevilla tuotteilla, ne on ollu kovassa käytössä jo muutaman vuoden. Käyn suihkussa aina illalla, laitan pyyhekuiviin hiuksiin muotovaahtoa ja sit hiukset kiinni yön ajaksi! En ikinä käytä fööniä, ne kuivuu kyllä itsestäänkin eikä myöskään rasitu tällä tavalla :)Tässä vähän muita hiustuotteita mitä käytän, toisia vähemmän ja toisia enemmän. Vasemmalta lähtien löytyy Aussien hiusnaamio, Macadamia suoristusgeeli ja pienin purkki on kiiltoa tuova seerumi. Takana lemppari muotovaahto ja lakka! Unohdin kuvata TIGIn Sugar Shockin (yks lemppareista), jota laitan aina välillä pari suihkausta tyveä kohottamaan.

Katkeileeko sun latvat usein? Ei ne oikeestaan, hellävaraisella käsittelyllä pääsee aika pitkälle :)
Millanen sun ruokavalio on tai syötkö jotain hiuksia vahvistavaa ravintolisää? Ihan normaali, pyrin syömään terveellisesti ja en syö ravintolisää (paitsi C ja D vitamiinia)
Kuivuuko sun hiukset vai millä tuotteilla kosteutat niitä? Käytän lämpösuojaa aina, musta tuntuu että se ehkäisee aika paljon tota kuivumista!
Miten sun hiukset selviää kesästä (aurinko, meri- ja kloorivesi..)? Käytän sellasta auringolta suojaavaa suihketta kesäisin ja joskus esim. rannalle saatan vetäistä jonkun huivin päähän. En oo mitään uimari tyyppiä joten toi vesi juttu ei vaikuta mun hiuksiin mitenkään :D
Kuinka saat sun hiukset niin ihanan pöyhkeiksi? pysyykö ne noin koko päivän lässähtämättä? Muotovaahto ja pieni tyvikohotus esim ton Sugar Shockin avulla. Kyllä suurin piirtein pysyy, riippuu tietysti vähän missä oon ja mitä teen - tuolla lumimyrskyssä kävelyn jälkeen varmaan jokaisen hiukset näyttää aika mielenkiintoisilta :D
Vaalennatko hiuksiasi vai oletko luonnostaan noin blondi? Vaalennan pari astetta
Kuinka usein käyt leikkauttamassa huonoja latvoja pois? Ehkä noin 3kk välein..
Koetko ikinä pitkät hiukset hankaliksi? Onhan ne välillä vähän tiellä ja joskus tuntuu että näitä hiuksia on kaikkialla, mutta kyllä ne positiiviset puolet vie voiton!
Onko sulla pidennykset? Eiiii ole :)

Sellaista, toivottavasti vähän auttoi ja saitte vastauksia joihinkin kysymyksiin :) Niin ja pienenä muistutuksena, tutorialit kiharoille ja nutturalle löytyy noista linkeistä!

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
Ihanat hiukset sulla!!!! Tosi tuuheat <3 😊 käytätkö joka kerta hoitoainetta, kuinka paljon ja kauanko annat vaikuttaa? Ja kun käyt leikkauttamassa hiuksia, paljonko yleensä leikkautat? Ja minkä takia vaalennat hiuksiasi kun ne on muutenki niin vaaleat? 😊
Janika
Janika,
Write a comment...
IP: 82.99.3.229