Haaveiden ristiriitaisuudesta

Mistä te haaveilette tällä hetkellä?

Minä oikeastaan kahdesta ääripäästä ja malttamattomana haluaisin toteuttaa kaiken heti nyt, mutta nämä haaveet eivät kyllä mene mitenkään käsi kädessä. Veera Biancaa lainaten - any tips on having it all??

Iso osa minusta haluaa panostaa, ja panostaakin, arkeen, parisuhteeseen ja pysyvään kotiin täällä Suomessa. Me ollaan jo pidemmän aikaa haaveiltu koirasta ja suunniteltukin se niin perinpohjaisesti, että koirallamme on jo rotu, sukupuoli, nimi, toinen nimi, kolmas nimi ja lempinimi. Mitä pidemmälle sen hankinta menee (meistä riippumattomista ja myös riippuvista syistä), sitä enemmän tunnun keksivän sille nimiä. Tulen siis tätä menoa riimittelemään itseni hengiltä tuolla lenkkipoluilla ja koirapuistoissa.

Ristiriitaista kyllä, koen myös välillä selittämätöntä kaukokaipuuta. Tai en edes kaukokaipuuta - se kyllä helpottaa satunnaisella matkailulla ja reissujen jälkeen on taas aidosti ihanaa palata kotiin - mutta ehkä minulla on aina ollut ajatus siitä, että koti voisi olla joskus muuallakin. Ainakin väliaikaisesti. Minut olisi niin helppo sijoittaa töiden puolesta minne vaan, mutta homma hankaloituu heti, kun puolisoni (ja mielikuvituskoirani) otetaan mukaan kuvioon. Olisinpa vaan tehnyt tämän pois alta jo silloin teininä, kun ulkomaille muuttamisesta niin kovasti uhosin.

Ehkä toteutan jonkun pidemmän sooloreissun, joka laannuttaa kuumettani? Tai ehkä me lähdetään koko konkkaronkka jonnekin, kun ajoitus on parempi? Kuka tietää, mutta halusin pitkästä aikaa jakaa näinkin keskeneräisiä fiiliksiä, sillä yleensä elämäntilanteita tulee avattua vasta sitten, kun kaikki on selvää ja buukattua. Vaikka usein ne asiat alkavat loksahtelemaan omille paikoilleen ja loogiseen järjestykseen, kun nimenomaan pääsee pallottelemaan ajatuksia muiden kanssa. :)

What are your dreams at the moment? I personally have a few strong ones and impatient as I am, I would like to put them both into practice now, but they don't really go hand in hand. A big part of me wants to focus on our life in Finland and get a puppy (which have been our dream for years and we already have names and everything), but since it's been like a forever process, my thoughts about living somewhere else has passed through my mind again. I could work anywhere, but things get more complicated when my other half (and a possible dog) comes into the picture. Maybe I'll do a longer solo trip that eases my rush? Or maybe we all leave when the time is right? Who knows, but I wanted to share kind of unfinished thoughts this time, since I usually tend to write after everything is final and good to go. It is important to share your thoughts in progress at times - it really helps you to put things in a logical order in your mind. :)

Likes

Comments

JenniferIgnatius
JenniferIgnatius,
Mäkin täällä haavelein että asunnon remppa vamistuisi yhdessä yössä ja että kevät alkaisi NYT! ps. ihana tunnelma kuvissa <3
nouw.com/jenniferignatius
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Voi kiitti <3 Olispa helppoa, kun tollaiset tietyt jutut kävis toteen sormia napsauttamalla 😉 Mut hei, sentään eka kevätkuukausi alkoi eilen!
nouw.com/johannaturpeinen
Sabrina
,
Ehkä sun puolisolla olis jossain vaiheessa mahdollisuus hypätä pois duunista hetkeksi pois tai tehdä myöskin hommia etänä? Ja kyllähän sen hauvankin voi pakata ainakin vähän vanhempana kuin ihan pentuna messiin ja kokeilla elämää jossain muualla? Itsellä on monesti ollut samoja haaveita ja niitä on tullut tyydytettyä sitten muutaman kuukauden mittaisilla matkoilla silloin kuin ollaan molemmat miehen kanssa oltu ns. työpaikkojen välissä😌 toistaiseksi matkat ovat riittäneet kuumeeseen mutta pakko myöntää ettei itselleni koti-ikävää oo koskaan reissussa tullut😄
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Just samoja asioita ollaan pohdiskeltu täälläkin - kiitos super paljon kommentista!! Ei se haave mullakaan näköjään katoa minnekään, vaikka välillä ajatukset rauhottuukin. 😃 Nyt taas selkeästi pyörinyt päässä enemmän, kun ei ole hetkeen reissannut, eikä toi koira-asiakaan ole niin edennyt. Ihana lukea sun kokemuksia!
nouw.com/johannaturpeinen
mmerise
,
VOI miten osuva teksti! täällä haaveilen perheen perustamisesta, koiran hankinnasta, meidän tulevista häistä ja nautin asua viime kesänä ostamassamme rivitaloasunnossa melkein järven rannalla, mutta samaan aikaan niin iso unelma ja haave lähteä takaisin asumaan ulkomaille. voi kun voisikin saada kaiken kerralla 😅
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Heeei niin ihana kuulla <3 Huvittavaa, kun nää on vielä niin ääripäitä - miten edes voi haaveilla samaan aikaan aloilleen asettautumisesta ja uudesta paikasta!! 😃 Onneksi muutkin jakaa tän!
nouw.com/johannaturpeinen
Ano
,
Voi samoja mietteitä täällä. Ikää "jo" 27 ja lapsi asiat pohdituttaa. Haluisin matkustella vapaana, mutta en halua olla vanha äiti. Tai siis että oma lapsi täyttää 18 nii äiti tulee rollaatorilla juhliin 😃
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Täällä toinen 26 vuotias ja sanon sulle samaa mitä itsellenikin uskottelen - ei tässä vielä vanhoja olla. 😉 Tärkeitä asioita miettiä, etenkin mitä lähemmäs 30 mennään, mutta en usko että vielä pitkään aikaan sen jälkeenkään toi rollaattori-mielikuva toteutuu 😊
nouw.com/johannaturpeinen
Ilonasport
Ilonasport,
Samaa täällä. Koiran rotu päätetty, se on narttu ja nimikin jo tiedossa. Mieskin samaa mieltä suurimmalta osin, mutta ongelma on nyt siinä samassa jutussa, että aika ei ole sopiva JUURI NYT: Joten lopputulemana vielä odotellaan ja säästetään rahoja ja maltetaan mieli. Saadaan hoitokoira kylläkin vappuna luultavasti.
nouw.com/ilonasport
johannaturpeinen
johannaturpeinen ,
Kuulostaa tutulta. 😊 Olispa itselläkin joku läheinen, keneltä saisi koiran aina välillä hoitoon, jos se vähän helpottais koirakuumetta. Tai en tiedä - ehkä se vaan pahentais. 😃<3
nouw.com/johannaturpeinen
Ilonasport
Ilonasport,
No sen näkee sitten
nouw.com/ilonasport