Gift ideas

Nyt alkaa olla jo aika miettiä vähän joululahjoja, vai mitä mieltä siellä ollaan? Itse ainakin oon koittanu miettiä  jo kivoja lahja-ideoita läheisille, joihin hain vähän inspiraatiota Polyvoresta. Ekassa kollaasissa ois söpöjä vaihtoehtoja vaikkapa parhaalle kaverille tai siskolle, mä ainakin voisin ottaa mitä vaan noista yllä olevista! Kynttilät on aina varma valinta ja omia lemppareita on ehdottomasti niiin hyvältä tuoksuvat Yankee Candle kynttilät. Jouluiset suihkugeelit, lämpimät tossut, käyttökelpoiset meikkisiveltimet - näistä tulis mun mielestä sellasia vähän kaikille sopivia paketteja. Parhaat joululahjat ei kyllä aina välttämättä tule paketissa, hyvän ystävän voi yllättää vaikkapa joululatella (erityisesti nyt, kun Starbucks aukeaa keskustaan) tai kokata lahjaksi suussasulavia herkkuja!
Mitäs sitten äidille? Keräsin tähän kollaasiin vähän naisellisempia juttuja, mitä tohon edelliseen. Kaiken sen kiireen keskellä Jouluna on vihdoin aikaa rentoutua ja mikäs sen mukavampi lahja-idea! Monet äidit varmasti tykkäis esimerkiksi kylpylä-, hieronta-, tai kosmetologikäynnistä ja miksei sellaista vois tehdä kotonakin? Kaupoista löytyy kaikki tarpeellinen ja tyttöjen spa-ilta varmasti piristäis molempia osapuolia. Äidille voi väsätä vaikka itse jonkun kivan joulukortin ja kuten jo aiemmin sanoin; kynttilät toimii aina.


Nyt on poikaystävän vuoro! Tätä kollaasia oli tosi hauska tehdä ja ainakin mun poikaystävän "osta mulle noi kaikki" - kommentin perusteella tästä tuli ihan toimiva. Jos perinteiset sukat ja bokserit alkaa kyllästyttää, kannattaa miettiä mistä se toinen osapuoli oikeesti tykkää. Yläpuolella muutamia kivoja esimerkkejä; koruja, kivoja juttuja omaan kotiin, hyvät kuulokkeet salille, uusi kello tai lompakko, uusia vaatteita... Niin ja löytyykö sieltä pelikaapista jo GTA V ja NHL 14?

...ja daddy<3 Kokkaaville isille mausteita, reseptikirjoja, viiniä tai muita keittiöjuttuja. Kaikki pehmeät paketit toimii myös, kuten vaikkapa kaulaliinat ja jotkut kivat t-paidat. Musta iskälle voi ostaa myös vähän hauskempia lahjoja, jotain Garfield-pyjamaa ja sen sellasta :D Niin ja kannattaa hei muistaa, vanhemmat oikeesti arvostaa sitä perheen yhteistä aikaa ja vanhempienkin huomioimista! Hakekaa aamun lehti ja keittäkää kahvi jo valmiiks, varmasti tulee positiivisia reaktioita. :)

Loppuun vielä mun henkilökohtaisia lemppareita, näitä mä siltä joulupukilta toivoisin! Vähän uutta Michael Korsia, Urban Decayn meikkejä, Lexingtonia esim. mukien muodossa, kanelin ja joulun tuoksuisia YC kynttilöitä ja kivoja sisustusjuttuja. Loppuviikosta ollaan lähdössä Ruotsiin joten noi Hollisterit tulee varmaan itse hommattua, mutta nettikauppaa vinkkaankin teille hyväksi joululahjojen ostopaikaksi!

Oon aika ajoissa liikkeellä, mutta ei se mitään :D Jos joku tietty tuote tai sen valmistaja jäi mietityttämään niin kysykää ihmeessä! Otin kaikkien linkit talteen, mutta siitä listasta tuli vähän liian pitkä tähän postauksen perään..

Löytykö yhtään uusia ideoita tai samoja lahjatoiveita kun mulla? Ja entäs oisko teillä heittää teidän omia parhaita ideoita tänne päin?

Likes

Comments

Anonyymi
,
Ahh tätä mä olen oottanut XDd<3 ja niin tosiaan mistä toi karhupaita! Se on ihana! T. Edellisestä tuttu jouluhömpötyspostausten odottaja 😉
Anonyymi
,
Ja noi ekan kollaasin karvatossukat?
Stefany Mulder,
You're a beautiful girl and you take beautiful pictures! What camera do you have?
www.blogger.com/profile/168209107300612136
Anonyymi
,
Kiitos paljon vastauksista teille molemmille 😊 tai siis kolmelle eikun vissiin neljälle haha! 😃
Anonyymi
,
Osaisitko yhtään neuvoa aloittelijalle, kuinka tuota polyvorea käytetään? 😊
Anonyymi
,
http://www.forever21.com/EU/Product/Product.aspx?BR=21men&Category=m_outerwear_jackets&ProductID=2000075232&VariantID=&lang=en-US 😊
hanna p,
mä tilasin sellasen ebaystä, mut verkkokauppa.comista ainaki saa sellasia:D
www.blogger.com/profile/132141440584904639
Anonyymi
,
saisko mistään suomesta ostettuu noita naked meikkejä ettei tarviis tilata?:)
Anonyymi
,
täällä ollaan vähä turhankin myöhään liikenteessä joululahjojen suhteen, mutta tästä postauksesta sain vähän apuja. kiitos ja hyvää loppuvuotta! 😊
Tonttu
,
Oikeesti, ei lahjoja tarvii ostaa, vaan itse tehdyt ilahduttavat paljon enemmän? Hyviä ideoita jos ostaisi joululahjat!