Gift guide for him, her & the family

Ensi viikolla on joulu - joko on lahjat ostettu? Itselläni puuttuu vielä yksi osa poikaystäväni lahjasta, mutta muuten alkaa kaikki olla kasassa. Ajattelin tehdä tällaisen viimehetken koosteen kaikkia (muitakin) mattimyöhäisiä varten, eli luvassa on lahjavinkkejä niin naisille, miehille, kuin kotiin vietäväksikin. Aloitetaan helpoimmasta, eli tyttöjen jutuista! ❄ Pehmeät paketit, kuten neuleet, huivit, tohvelit ja viltit ovat aina varma valinta. Myös kauniit herkut, tyttömäiset elektroniikkajutut (esim. kuulokkeet!), vastaanottajan suosikkiastiat sekä kirjat ovat ainakin omia lahjasuosikkejani. Puhumattakaan klassisista kelloista tai matkustamiseen liittyvistä jutuista - molempia on ihana antaa ja saada! It's Christmas next week - got everything covered? I have one more thing to get for my boyfriend, but I think I'm good after that. Therefore I wanted to make a gift guide for you as well, so let's start with the easiest one, which is girly things! ❄ Soft packages, like knits, scarves, slippers and blankets are always a safe choice. Pretty little treats, girly electronic stuff (headphones!), her favorite tableware or books are also on my favorite gift list. Not mentioning classy watches or travel related things - lovely things to give and receive!
❄ Kotikotiin on minusta kiva viedä kaikenlaisia hemmottelujuttuja, kuten kylpyyn, ruokaan tai hyvään viiniin liittyviä lahjoja. Perheen naiset arvostavat usein hemmottelevia kauneustuotteita sekä joulukukkia, kun taas miehet käytännöllisempiä ruokalahjoja. Reseptikirjat, itsetehdyt leivonnaiset sekä erilaiset juustot ovat usein kaikkien mieleen! I like to bring home all kinds of pampering things, like bath products, food or a bottle of good wine. Ladies usually love beauty things and christmas flowers, whereas men would find a food present a bit more useful. Recipe books, homemade pastries and different cheeses make usually everyone happy!
❄ Poikaystävälle tykkään ainakin itse antaa neuleita, kenkiä ja erilaisia asusteita, kuten kelloja, huiveja tai käsineitä. Timberlandit sopivat tyyliin kuin tyyliin ja löytyypä heiltä upeita kellojakin. (Uskaltaisin suositella ainakin Blake-mallia konjakin värisenä - poikaystäväni tämänhetkinen suosikki!) Myös maistelumenut hienompaan ravintolaan, kahviin liittyvät lahjat, itsetehdyt makeat ja mielenkiintoiset elämänkerrat ovat olleet hittejä ainakin meillä.

Nyt eikun kaikki kultaiset lahjaideat ja -löydöt jakoon, mikäli teiltä sellaisia löytyy!

To my boyfriend I usually like to give something soft, for example knits, shoes and accessories, like watches, scarves or gloves. Timberlands suits basically for everyone and they have amazing watches as well. (I'd recommend one called Blake in congac - it's my boyfriend's current favorite!) Tasting menus for fancy restaurants, coffee related gifts, homemade treats and interesting biographies are also in at least around here.

Now let's share our golden gift ideas and finds together, shall we!

Likes

Comments

emma
,
ei ihan postaukseen liittyvä kysymys, mutta mietin sun ruokavaliota, kun et käytä vehnää tai maitotuotteita. onko sulla todettu laktoosi-intorelanssia tai keliakiaa? oon siinä elämäntilanteessa että ruokavalio pitäisi laittaa aika uusiksi vatsavaivojen myötä, joten mietin onko sulla (joskus) ollut jotain tiettyä syytä noiden ruoka-aineiden poisjättämiseen? 😊
Johanna
,
Hahah hyvä, hyvä jos oli apua 😉 tsemppiä ostoksiin!
Johanna
,
Heippa Emma! Ei ole koskaan todettu (en ole tutkittanut asiaa sen kummemmin) mutta oman kropan tuntien olen todennut, että voin paremmin niitä välttäen. Mulla on tosi herkkä ja helposti ärtyvä vatsa, eli pullaleivän tai rasvattoman maitorahkan jälkeen näytän poikkeuksetta raskaana olevalta ja joskus päälle saattaa tulla masukipuja. Totaalikieltäytyjä en siis ole, syön toisinaan esim. täysrasvaisia juustoja ja vaikka pari piparia ilman oireita, mutta tiedostan sen, ettei kaikki vaan yksinkertaisesti sovi herkkävatsaisille. Etenkään jos ilmassa on yhtään stressiä 😊 On siis auttanut tosi paljon ihan yleisen hyvinvoinnin edistämisessä se, että vähän katsoo mitä suuhunsa laittaa! Ja niin, pyrin siis välttämään muitakin herkkää vatsaa ärsyttäviä ruokia, kuten kaalia, liottamattomia papuja jne. Välillä voi minusta (halutessaan) näitäkin kohtuudella syödä, kun vaan tietää mistä oireet johtuvat 😊
Riitta
,
Mistä tommosia ruusukultasen värisiä matkalaukkuja saa? Minkä merkkinen? 😊