Galna Dagar

Lifestyle

Hullut päivät... Siellähän olis ollu vaikka mitä ja perus hiuslakkapurkkien sekä superhalpojen smoothieiden lisäksi mulla lähti pari huippua juttua mukaan! YSL:n valokynä ja ripsari, pitkään ostoslistalla ollut sinkkuelämää kirja ja vähän myös herkkuja viikonlopuksi, yum ♥

Mites te, olitteko heti aamulla jonottamassa Stockan oven edessä vai aiotteko vältellä loppuviikon koko hulinaa?

Likes

Comments

Anonyymi
Anonyymi,
näinhän moni ajattelee, " jos minä yksin en mene ostamaan zarasta niin se ei tee mitään" kun muut käyvät siellä. mutta yksi yhden jälkeen. ajan kuluessa jo tapahtuisi muutos. Yksikään pisara ei pidä itseään vastuussa tsunamista. Mutta tsunamiaalto koostuu vesipisaroista. Varsinkin kun olet niin suosittu bloggaaja. Monet nuoret tytöt lukevat blogiasi ja arvostavat mielipidettäsi. Jos sanoisit että et enää osta zarasta. Varmasti monet ajattelisivat että jos hän pystyy niin minäkin pystyn samaan. joten kyllä yhdenkin ihmisen päätös on iso asia joka auttaisi. Meidän vaan täytyy päättää että me vaivaudumme. lasten tähden.
Anonyymi
Anonyymi,
Voi luojan tähden! Miksi ihmeessä sä tulet kertomaan johannan blogiin että miten ja mistä sen pitäis vaatteensa ostaa! Etkö keksinyt muuta paikkaa jossa muuttaa asiaa??
Write a comment...
IP: 82.99.3.229