Frosty Tuesday

Lifestyle, Outfits

Jacket ZARA / Pants Dr. Denim / Shoes UGG / Scarf Topshop / Beanie Intersport / Jersey JC / Mittens Sokos
Moimoi! Tää tiistai lähti kyllä käyntiin vähän oudolla tavalla, me suunnattiin Katjan kanssa nimittäin heti aamiaisen jälkeen leffateatteriin.. Parin tunnin istumisen jälkeen olo oli vähän kun just heränneellä, mutta kyllä tuolla pakkasessa viimestään ne silmät aukesi! Itse leffasta on tulossa juttua vähän myöhemmin, ehkäpä jopa pienen arvonnan muodossa ;)
Aamuleffan jälkeen Teatteriin salaateille ja pienen kaupunkikierroksen jälkeen kahvilaan lämmittelemään. Aika rento päivä, mutta mitä muuta oiskaan voinu odottaa jos päivä starttaa elokuvateatterissa?

Fiilistelin tota pakkasta ja lunta kamerankin edessä, vihdoinkin vähän talvisempia kuvia! Sen kunniaksi ajattelin kokeilla vähän suurempaa kuvakokoa, miltäs tää näyttää teidän silmissä? Kuvien suurentaminen on ollu mulla itse asiassa jo kauan mielessä, eli eiköhän nyt ois aika kokonaan siirtyä näihin vähän tarkempiin kuviin. Toivottavasti tykkäätte, palataan taas uusien kuvien parissa!

Likes

Comments

Lotta
Lotta,
toi MK laukku on ihan täydellinen, ootko sen suomesta ostanu vai jostain ulkomailta? ja mikä oli hinta?
Löysin sun blogin vasta äskettäin, mut tää vaikuttaa tosi kivalta ja sun kuvat on ihania ja tunnelmallisia ja kaikkee 😊 liityn lukijaksi !
www.blogger.com/profile/093900804313224356
actuallyashley
actuallyashley,
I fell in love with this jacket after I saw it on you! I went to hunt it down haha. Are you XS? Is the small a lot bigger? www.blogger.com/profile/106007004428749560
Write a comment...
IP: 82.99.3.229