Favorite smoothie place in town

Ajattelin tässä pakkailujen lomassa tulla pikaisesti vinkkaamaan teille tämän hetken suosikki smoothiepaikastani, Soup & Juicesta, mikä on suhteellisen uusi deli Bulevardilla. Taisin mainita tästä ihan ohimennen ensimmäisen kokeilukertani jälkeen, mutta nyt kun Sis. Delin huikeaa protein boostia ja Jungle Juice Barin juomia on tullut nautiskeltua ihan kyllästymiseen saakka, täytyi Soup & Juicen tarjontaan tutustua vähän tarkemmin.

Olen päätynyt joka ikisellä kerralla raikkaaseen mehuun, vaikkakin kahvilan kookossmoothiet, keitot ja salaatitkin näyttävät varsin houkuttelevilta. Jotenkin vain laadukkaita, tuorepuristettuja mehuja saa nykyään niin harvoin (kun se oma mehukonekin on vielä ostamatta), niin mehut tuntuvat tilaisuuden tullen smoothieitakin paremmalta idelta. Ensi kerralla on tosin pakko testata heidän kookoksista minttu-suklaa smoothieta, mikä ainakin nimestään päätellen olisi kaikista paras vaihtoehto herkkunälän iskiessä. Ei sillä, etteikö nämä hehkuttamani mehut olisivat herkullisia, päin vastoin!

Tähän astisista kokeilusta suosikkini on ollut kuvassakin vasemmalla oleva Vege, joka sisälsi omenaa, selleriä ja porkkanaa. Voi kyllä, luit aivan oikein, hämmästyin hieman itsekin :D Myös porkkanaa sisältävä rusketus, kuvassa oleva mansikka ja avokadolla kermaistettu herkku olivat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia.

Omia smoothiesuosikkejani S&S:n lisäksi saa myös aikaisemmin mainitusta Sis. Delistä, Ruohonjuuresta sekä Forumim yläkerran Kipposta. Mites teillä? Onko terveellisille välipaloille löytynyt jo jotakin hyviä vakkaripaikkoja?

Likes

Comments

Anonyymi
,
Molemmat smoothiet näyttää herkullisilta, täytyy käydä kokeilemassa 😊, kiitti vinkeistä !
Pinja,
Tota Soup & Juicea on kyllä pakko käydä kokeilemassa!
www.blogger.com/profile/140226776086791213
Anonyymi
,
Kuulostaa herkullisilta ja terveellisiltä välipaloilta, pitää käydä kokeilemassa !!
Sarita,
Kiitti vinkistä, täytyy ehdottomasti käydä testaamassa seuraavalla Helsingin reissulla 😊 Täältä Raumalta ei löydy mitään kunnon smoothie tms mestaa 😟
www.blogger.com/profile/047803480680361116
sammie,
well i know for sure what i'm going to get myself during lunch time 😊

http://fashionbarbecue.com/
fashionbarbecue.com/
Johanna,
Johanna,
Johanna,
Hmm, suomessa ylipäätänsäkin on vielä aika vähän 😟
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,