Favorite Instagramers

Lifestyle
1. @juliahengel

Tämän naisen feediltä löytyy paaaljon upeita maisemia, ihania matkajuttuja ja todella tyylikkäitä asuja. Niin suloisen oloinen kaunokainen, että hänen instagram hyppäsi heti ensinäkemältä omaan kärkikolmikkooni!
2. @kristinsundberg

Kristin postaa juuri sopivasti muotijuttuja, lifestyleä ja hyvinvointia. Olen itse vähän huono lukemaan blogeja, joten seuraan monia bloggaajia ainoastaan instagramin kautta. Tässä hyvä esimerkki siitä!
3. @emitaz

Rakastan Emelien asukuvia. Tällä Barcelonassa asustelevalla kaunokaisella on pettämätön tyylitaju ja instagram pullollaan kesäisen inspiroivia kuvia. Pitäisköhän sitä seuraavaksi suunnata Espanjaan...?
4. @sjanaelise

Mitä joogaan tulee, Sjanaelise ja elle_fit ovat suurimmat inspiraation lähteeni. Taipuisinpa itsekin vielä jonakin päivänä tuollaisiin asentoihin! Upean kropan ja kehonhallinnan lisäksi kelpuuttaisin myös nämä treenimaisemat oikein mielelläni...
5. @fannystaaf

Löysin Fannyn instagramin itse asiassa vasta muutama viikko sitten, mutta tykästyin heti hänen laadukkaisiin lifestyle painotteisiin kuviin. Lämmin tunnelma välittyy heti ruudun toisellekin puolelle.
6. @flourishinghealth

Ruokainspiraatiota tähän väliin! 18 vuotiaan Tildan instagramista löytyy toinen toistaan herkullisempia, esteettisempiä ja terveellisempiä ruokakuvia. Sneak peek kuvat päätyvät instagramiin ja kaikkien herkkujen reseptit löytyvät tytön omasta blogista.
7. @sarahshanahan_lifestyle

Olen ihan koukussa Sarahin huoliteltuihin kuviin. Rakastan selkeitä, simppeleitä ja järjestelmällisiä kuvia, mitä tämän naisen feediltä ei ainakaan puutu. Häneltä saan sitä paljon kaivattua inspiraatiota järjestelmällisempään elämään!
8. @andiclausen

Tässä yksi fitness painotteinen suosikkini. Kyllästyn nopeasti pelkkiin salilla napattuihin kuviin, mutta tämän naisen tasapainoinen elämä välittyy hyvin myös ruudun toiselle puolelle. Välillä saliselfieitä ja välillä herkkulautasia!
9. @teresalopez

Heti perään vielä toinen kova treenaaja, 22 vuotias Teresa. Olen seurannut häntä ihan instagramin alkuajoista lähtien, enkä ole vieläkään kyllästynyt. Paljon positiivista asennetta, treenivinkkejä ja ruokainspiraatiota!
10. @helenawian

Loppuun vielä tämä norjalainen lifestyle bloggaaja Helena, jonka kuvia olen ihaillut jo pidemmän aikaa. Niin suloisen oloinen tyttö, että näitä kuvia jaksaisi katsella vaikka päivittäin!
Miltäs mun top-10 näyttää, löytyikö uusia tai valmiiksi tuttuja suosikkeja? Jakakaa ihmeessä myös omat lempparinne kommenttiboksissa, uusia inspiraationlähteitä kaivataan aina!
Here's my top-10 instagram accounts, did you find any favorites? Feel free to share the most inspiring accounts below, a little inspiration is always welcome!

Likes

Comments

Kiia
Kiia,
Oho, usein tän tyylisissä postauksissa on melkein kaikki vanhoja tuttuja, mutta nyt oli vain kaksi tuttua! Kiitos vinkeistä siis 😊
www.blogger.com/profile/012237897802369102
Anonyymi
Anonyymi,
Tosi ihana postaus!! 😊 Jos itse tekisin tällaisen listan, sä kyllä pääsisit siihen, sulla on aivan ihana ig 😊♥
Write a comment...
IP: 82.99.3.229