Failed outfit pictures

Lifestyle
Tässä vuoden kohokohtia etsiessäni törmäsin lukuisiin asukuviin, joiden epäonnistumisilta ei tietenkään voitu välttää. Ne hulvattomat ja epäonnistuneet yksilöt ovat kuitenkin yleensä niitä kaikista aidoimpia ja sen takia saavatkin hymyn huulille, siispä tässä vähän teillekin viihdettä näin vuoden toiseksi viimeisen päivän kunniaksi. Toivottavasti näistä välittyy se asukuvauksien todellinen ja toisinaan melko naurettava fiilis, kameran kanssa kyllä aina sattuu ja tapahtuu!

Tämä farkkuhame oli ilmeisesti todella hauska, sillä tähän postaukseen olisi sopinut lähes puolet kyseisten kuvauksien tuotoksesta. Hiusten laittoa, kiemurtelua, keskimmäisen kuvan "mä en tiedä miten mä olisin!" - huitomista ja tässä viimeisessä nauretaankin jo jalat lähes ristissä. Good times!

Kädet hiusten kimpussa ja suu mukavasti raollaan, siinä kuvien välissä kun tyypillisesti tulee aina mieleen jos minkälaista asiaa. Toisessa kuvassa outo poseeraukseni muistuttaa lähinnä jonkinlaista zumbaliikettä ja taakse on ilmestynyt mitä todennäköisimmin uimaan menevä tyttö. Voi ohikulkevat ihmiset, kuinka joskus aiheutattekin meille harmaita hiuksia! :D

Näitä kuvia en edes koskaan julkaissut, sen verran suuresta fiaskosta voidaan puhua. Tarkoituksena oli saada materiaalia erääseen hiuskampanjaan, mutta järkyttävän tuulen ansiosta olin aivan jäässä ja hiukseni olivat kaikkea muuta kuin edustuskunnossa. Kuvasarjan viimeinen kuva näyttikin sitten tältä, voitte vain kuvitella kasvoillani vallitsevan tympääntyneen ilmeen!

Näissä pari päivää sitten otetuissa kuvissa silmäni olivat kiinni oikein ennätysmääräisesti, lähes joka toisessa kuvassa näytin kuin olisin nauttinut jotakin vähän vettä vahvempaa. Silmät sirrillään ja asennot mitä oudoimpia - ihme että joukosta löytyi edes muutama julkaisukelpoinen otos!

Kuvauksissa aina tosiaan myös sattuu ja tapahtuu; tässä aurinkolasieni sangat takertuivat kiitettävästi hiuksiini. Taisi olla kuvan arvoinen näky tämä minun säätämiseni, etenkin tällaisesta oikein epäimartelevasta alakulmasta!

Lähes jokaisesta kuvasarjasta löytyy myös tämä kuva: lähden kävelemään kameraa kohti parhaassa tapauksessa suu auki tai käsi ojossa, kun haluan tarkastaa kamerani asetukset. Tässä näköjään silmät ovat menneet suun sijasta kiinni ja käsi on jo valmiina ojennukseen, varsin loistava ajoitus siis!

Näissä kuvissa aloin vuorostaan tutkia edessäni olevaa viemärikaivoa (tajusin, että olimme ikuistaneet näinkin epäviehättävän asian jokaiseen kuvaan) ja kiljahtelin aivan jäätävän tuulen takia, joka meinasi saada minut aika ajoin kumoon. Kaikenlaista nämä mun kuvaajani saavat näköjään ikuistettua hyvinkin lyhyessä ajassa! :D

Fixing your hair between the pictures, struggling with the poses, laughing legs almost crossed, speaking when you shouldn't, posing like in a zumba class, getting tired of the wind, looking like a drunk because you're almost closing your eyes, laughing because your sunglasses is ruining your hairstyle, walking towards the camera, focusing on the sewer in front of you and making weird faces because of the strong wind. How they even manage to immortalize these kind of moments? :D

Likes

Comments

sammie
sammie,
These are so funny 😊 Thanks for sharing 😊 xx Sammie http://fashionbarbecue.com/
fashionbarbecue.com/
Katka
Katka,
I really like this kind of posts. The photos are so funny and show us that in reality isn´t everything so perfect. Well done 😊 https://katkasideas.wordpress.com/
katkasideas.wordpress.com/
Write a comment...
IP: 82.99.3.229