Exciting feelings

Puolitoista viikkoa Kuopion rauhassa - se tosiaan teki tehtävänsä! Vaikka joulussa onkin aina omat järjestelynsä ja leivoin enemmän kuin koko vuonna yhteensä, pääsin myös hyvin rentoutuneeseen tilaan. Luin jopa yhden kirjan kannesta kanteen! (Joka kylläkin kertoi siivoamisesta ja organisoinnista, en voi uskoa että aihe oikeasti kiinnostaa minua nykyään). No kuitenkin, olen etelässä taas ja huomaan kyllä selvän eron fiiliksissäni ennen ja jälkeen pyhien. On jotenkin niin rauhallinen ja samalla myös innostunut olo, en oikein malttaisi edes odottaa uutta vuotta ja tämän mielettömän vuoden päätökseen laittamista. Joulu oli juuri sitä kaikkea mitä halusinkin, mutta nyt on aika aloittaa valmistelut uusia tuulia varten. Ne alkavatkin tämän asunnon puunaamisella lattiasta kattoon, palataan pian ihanat!

Week and a half staying at my parents - it really did its job! Even though I prepared Christmas and baked more than I care to count, I got relaxed as well. I even read a book from cover to cover! (It was about cleaning and organizing though, can't believe I'm actually excited about them nowadays). But anyway, I'm back home again and I can definitely feel the difference in my mood before and after the Holidays. I'm feeling quite calm and I'm really excited about the New Year, I almost can't wait to get a nice closure to this amazing year. Christmas was everything I wanted but now it's time to start preparing for something new. It means cleaning the house from top to bottom first, I'll be right back!


Coat Ted Baker
Pants Gina Tricot
Shoes Timberland (gifted)
Scarf Cubus
Gloves H&M

Likes

Comments

anna
,
Minkä nimiset/malliset noi farkut on? 😊
Johanna
,
Haha, sama täällä!! Niin inspiroiva! 😃 Asukuvia postaisin mielelläni useammin, jos vain kuvaaja olisi käytettävissä useammin! 😊
Johanna
,
Laitetaan korvan taakse, täytyy hankkia jonkinlaiset kuvausvalot tänne kotiin talven synkkyyksien takia!
Johanna
,
I really had! Thanks sammie <3
Johanna
,
Aww I hope you'll get some as well! It's not much in here though, but it's better than nothing 😊
Johanna
,
Thanks girl, it's so nice to hear that! Have a great New Year <3
Johanna
,
Aw thanks honey!
Johanna
,
Kiiitos! Ja joo, itsekin vähän yllätyin Kuopiosta tänne saapuessani! Jee 😊
Johanna
,
Molly=)
Johanna
,
Kiitti! Haha aijaa, ei mulla mitään sen kummempaa keinoa siihen ole, kunhan vetäisen kaulan ympärille 😉 Ehkä se on huivista kiinni!