Q&A - send me questions!

Lifestyle, Outfits

Get to know me...

qa_ask5@johannaturpeinen

Uusien kuvioiden kunniaksi ajattelin vastata pian mahdollisiin kysymyksiinne vanhan kunnon Q&A-postauksen merkeissä. Tiedän, että moni teistä on pysynyt matkassa jo ihan huisin kauan (<3) ja tietää minusta yhtä sun toista, mutta menossa on mukana monia uusiakin tuttavuuksia ja jos totta puhutaan, kysymys ja vastaus -postaus on yksi niistä konsepteista, joita olen kaivannut vanhoilta blogiajoilta. Katsotaan siis, kuinka homma toimii näin nykypäivänä - olen viimeksi tainnut vastailla kysymyksiinne vuosi sitten ja silloinkin Snapchatin puolella!

Due to my new chapter I thought I should make a good old Q&A-post and answer your questions, if you have some. I know that many of you have been there for ages (<3) and know one thing and another about me, but there's also new friends on board and to be honest, this is one of the concepts that I've been missing from the old days. So let's take a look at how it goes nowadays - the last time I answered your questions was a year ago and I did it on Snapchat!

qa_ask@johannaturpeinen

Mikäli siis mielessäsi on kivoja kyssäreitä vaikkapa elämään, uraan, hyvinvointiin, matkusteluun, opiskeluihin tai kauneuteen liittyen - kommentoi alle tai laita viestiä Instagramissa. Ja hei - huomasitteko, että voitte nykyään seurata kommenttienne vastauksia (ja uusia postauksiani) sähköpostin välityksellä?

If you have something to ask, regarding my life, career, wellbeing, traveling, studies, beauty etc. - leave a comment down below or go to my Instagram. And oh - did you notice that you can subscribe to my answers to your comments (or my new posts) now?

qa_ask3@johannaturpeinen

Palataan pian kysymysten ja vastausten merkeissä, inspiroivaa torstaita kaikille! <3

Let's get back on this soon, have an inspiring Thursday you lovelies! <3

Likes

Comments

Elli
Elli,
Pystytkö käymään julkisilla paikoilla ilman meikkiä? Mitä kaikkea olet opiskellut? Miksi juuri sillä alalla? Pääsitkö sinne opiskelupaikkaan minkä laitoit ekaksi? Mitkä ovat lempi tv sarjasi? Mitä blogeja/tubettajia seuraat? Onko sinulla tatuointia/meinaatko hankkia? Paljonko painat? Mitä shampoota käytät? Miten hoidat hiuksiasi ja mitä tuotteita käytät niihin? Kuinka usein lämpökäsittelet hiuksiasi? Syötkö jotain ravintolisiä? Mitkä ovat tärkeimpiä oivalluksia elämässäsi?
Marianne
Marianne,
Oudoimmat tai hauskimmat tapasi/maneerisi? Mitä (ruokaa) et maistaisi mistään hinnasta? Missä Suomen kaupungissa asuisit jos Helsinkiä ei olisi? Kuka/ketkä ovat suomalaisia lemppari bloggaajiasi? Jos pitäisi käyttää vain yhtä ihonhoitotuotetta loppu elämän ajan niin mikä se olisi? Mikä on suurin intohimosi?
Write a comment...
IP: 82.99.3.229