Easter Sunday

Toivottavasti kaikilla oli aivan ihana pääsiäisloma!
/ Hope everyone had a great Easter break!
Mä oon nauttinu kaikista ihanista pääsiäisherkuista, viettäny laatuaikaa Jonin kanssa, nauttinu tästä keväisestä säästä ja siirtyny salilta treenaamaan ulos. Perjantaina pääsiäspupu oli piilottanu meidän kotiin kindermunia ja mun tehtävä oli etsiä niitä ympäri taloa. Vähän se oli hauskaa, tuli niin lapsuus mieleen!
/ I've been eating delicious Easter treats, spending some quality time with my boyfriend Joni, enjoying perfect weather and exercising outdoors. On Friday we also played egg hunt and I had to find hidden chocolate eggs round the house. It was so much fun, I felt like a kid again!


Yks asia on varma; jos päivä alkaa brunssilla, se ei vaan voi mennä pieleen! Mun pääsiäissunnuntai ei ollu poikkeus, meillä oli laaja pääsiäisbrunssi aamulla ja olin niin hyvillä mielin koko loppupäivän. Musta on vaan aivan ihanaa valmistaa kunnon kattaus yhdessä, istua alas ja nauttia herkuista ilman mitään kiirettä. Kuka muka ei pitäis tällaisesta?!
/ Let me tell you one thing. If the day starts with brunch, it's just gonna be a good day. My Easter Sunday was no exception; we had a huge Easter brunch in the morning and the day turned out to be amazing. I just love to prepare food together, sit down and enjoy delicious dish with a lovely company. Who doesn't love that?!
Herkuttelun jälkeen me lähdettiin juhlistamaan eräitä 70-vuotissynttäreitä. Ei muuten ollu mikään paras idea lähteä synttäreille täydellä mahalla, etenkin kun kyseessä oli vähän vanhempien ihmisten järjestämät juhlat! Tiedättehän isovanhemmat ja heidän vieraanvaraisuuden...
/ After our feast we went to celebrate one's 70th birthday. Going to birthday on a full stomach - that is not a good idea! Especially when a party is hosted by older people, you know grandparents and their hospitalities..

Illan ohjelmaan kuului vielä Helsingin kaduilla käppäilyä, jäälattea Cafe Esplanadin terassilla ja illallista Kiilassa ihanan Katjan kanssa. Niin onnistunut päivä ja itse asiassa koko pääsiäisvapaa, toivottavasti teillä oli myös <3
/ Walking around the sunny streets, drinking icetea on the terrace and having a dinner with my best girl Katja. I had a really marvellous Sunday and actually an entire holiday, hope you had a great time as well <3

Likes

Comments

Johanna,
Johanna,
Johanna,
Tuolla hiukset tägissä on hiuspostauksia ja siellä näkyy mun lempi tuotteet 😊
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
:D::DDDDD joni sitä hakkas jonkun aikaa ja jotenkin se sit lopulta sai sen halki!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Tykkäsin siitä sillon kun ostin sen ja sen jälkeenkin, mutta vähän liiian pieni mulle nykyään 😊 Annoin äidille!
www.blogger.com/profile/094266428730348888