Day with me

Pidin eilen vähän omaa lomaa, joten keskiviikko kanssani kuvineen kaikkineen tulee nyt tässä. Let's go! 6:10 Pyörin hetken sängyssä ja katson kelloa. Päätän nousta, että saan tehdä aamutoimeni (eli katsoa Netflixiä) rauhassa, ennen kuin poikaystäväni herää. 6:50 Puuroa, maapähkinävoita ja Gilmore Girlsejä. Kun lautanen on tyhjennetty, alan viimeistellä päivän postausta. 7:15 Blogi päivitetty ja poikaystäväni on vallannut telkkarin. Käyn vetämässä lenkkivaatteet päälleni, mutta koska ulkona on pilkkopimeää ja Joni katsoo hellyyttävää pupuleffaa (:D), jään treenaamaan olkkariin. 8:00 Laittautumaan! Hiukseni ovat epämääräisen kiharat yöllisestä ponnarista ja koska rikoin suoristusrautani aikoja sitten, turvaudun pipoon. Muistutan itseäni uudesta raudasta ja olen kiitollinen siitä, että pääsen tänään kampaajalle. 9:05 Bussissa. Sovin tapaamisen kympiksi ja vastaan muutamaan sähköpostiin. 9:40 Pikavisiitti Gantin showroomilla. Vedän vihermehut napaan samalla, kun katselen tulevan kevään sisustustrendejä ja lähden pikaisen pyörähdyksen jälkeen kohti Sugarin pr-toimistoa. 10:30 Höpöttelen tyttöjen kanssa teen äärellä, saan testiin täsmätuotteita herkkää talvi-ihoani varten ja haastattelen Idaa oppariani varten. Homma edistyy!!
11:30 Päädyn lounaalle Hello Darlingiin ja tilaan thaimaalaista kasvisriisiä nyhtökauran kera. Niin. Mielettömän. Hyvää. 12:10 Lähden kävelemään kohti Peiliä ja käytän hiljaisen alueen hyväkseni: snäppään kadulla! 13:00 Istahdan kampaajan tuoliin ja saan eteeni ison mukin vihreää teetä. Höpöttelemme aikamme niin New Yorkista kuin hiusjutuistakin ja Hanne käy raitojeni kimppuun. 13:56 Päätän pitää koneeni laukussa, mutta vastaan kuitenkin neljään sähköpostiin ja postaan kuvan Instagramiin. 15:00 Meinaan nukahtaa pesupaikalle. Ehdoton lempparihetkeni kampaajalla: Olaplexin levitys, kaikki ne freesit tuoksut ja maailman rentouttavin päähieronta. 16:00 Valmis. Viileä, vaalea ja lähestulkoon 10 cm lyhyempi. Halaan Hannea ja päätän suunnata seuraavaksi kahvila Rootsiin, päivän konehommat hoitukoon sitten siellä.
17:15 Kirjoitan aikaisempaa haastattelua puhtaaksi samalla, kun syön matchavohveleita maapähkinävoijätskin kera. Ei mikään hullumpi päivällinen tänään, heh... 18:30 Istun bussissa, katson päivän tapahtumia Snapchatista ja vilkuilen vaaleanpunaista auringonlaskua. Väsyttää. Laitan kännykän pois ja keskityn maisemiin. 18:55 Vaihdan kuulumisia poikaystäväni kanssa ja suunnittelen illan ohjelmaa. Tunnin päästä alkaisi vielä yksi tapahtuma, mutta kaipaan raitista ilmaa ja aikaista nukkumaanmenoa. Lähden siis pienelle kävelylle. Soitan äidille ja sen jälkeen isille - lenkki venähtääkin tunnin mittaiseksi. 20:25 Istun lattialla. (Olen istunut viimeiset puoli tuntia...) Muokkaan päivällä ottamiani kännykkäkuvia ja kerään voimiani iltapesulle. 21:00 Kävelen suihkunraikkaana keittiöön ja teen puuron valmiiksi jääkaappiin odottamaan aamua. Iltahommat check, aamuvalmistelut check! 21:10 Jätän kännykän suosiolla yöpöydälle ja skippaan päivittäiset iltaselailut. Kömmin poikaystävän kainaloon ja en todellakaan pyöri kauaa, sillä nukahdan heti muutamien päänsilitysten jälkeen. Zzz :) Morning: Waking up before my boyfriend and enjoying oatmeal while watching Gilmore Girls. After eating I'm working on today's post, doing a quick morning workout in the living room and getting myself ready. I'm answering emails on my way to the city, making a quick visit to Gant showroom and then going to Sugar pr-office. Tea, girls, cosmetics and thesis interviews! Afternoon: Lunch at Hello Darling and then hair dresser appointment. Sitting 3 hours, talking about New York and almost falling asleep at the washing place. Getting sharper, shinier, colder and a bit shorter hair! Evening: Going to make an office to a cafe and eating matcha waffles for dinner at the same time. Then going home, making plans for the evening, deciding to skip an event and going for a little walk instead. Calling mom, calling dad and coming home a one hour later. Chitchatting with my boyfriend, editing pictures with my phone on the floor, making myself ready to sleep and jumping into bed. Leaving phone on the night stand and crawling beside my boyfriend. And lastly: falling asleep after a few head pettings. Zzz :)

Instagram - johannaturpeinen Snapchat - johannaturpein Facebook - click!

Likes

Comments

Marietta,
I LOVE these kind of posts! Sounds like you had a very productive day xx Marietta
www.theurbanslang.com
Johanna
,
Heippa! Tässä kolme ihan lemppariani: http://www.jossecret.com/healthy-pumpkin-cinnamon-rolls/ http://www.jossecret.com/maailman-helpoin-raakakakku/ http://www.jossecret.com/raw-snickers-gf-df/ Ekat tosiaan super meheviä korvapuusteja, vadelmakakku on ihanan raikas ja snickersit taas suklaisia ja tuhteja 😊 Vaikea valita näistä lempparia, kaikkia olen tehnyt useampaan kertaan! Toivottavasti löytyy jokin suosikki ja onnistuukin vielä!
Johanna
,
Thank you sweetheart, it kinda was!
Anna
,
Mistä tuo upea neule on, joka näkyy peilin kautta otetussa kuvassa? 😊
Lea
,
Hei etkö syönyt iltapalaa ollenkaa? Mukava postaus. Näitä lisää 😊)