Daddy week

Tämä sateinen alkuviikko on mennyt isin kanssa hääräillessä! Säät ovat olleet ehkä syksyn harmaimmat tähän mennessä, mutta täällä onkin fiilistelty kauppahallin tunnelmaa, syöty lämmintä kalakeittoa, käppäilty kumpparit jalassa ympäri kalamarkkinoita, napattu valtavat kanelipullat kotiin ja huudeltu tietovisaohjelmien päälle oikeita (ja vääriä) vastauksia. Kahviteltu, luettu kirjoja ja pakoiltu sadetta sohvalle. Vietetty siis varsinaista laatuaikaa vapaapäivien merkeissä - oli kiva ottaa pari päivää rennommin ja ihan vain olla.

We spent this rainy start of the week with my daddy! The weather has been absolutely gloomy this week, but we were wandering around at the market hall, eating warm salmon soup, walking with the pair of wellies at the fish market, taking huge cinnamon buns to go and yelling right (and wrong) answers while watching quiz tv-shows. Drinking lattes, reading books and just hiding from the rain. Spending a quality time with each other and having kind of day offs - it was nice to take it down a bit and just stay still.

Missä tunnelmissa teidän sadepäivät menivät? Ja milloin viimeksi olette viettäneet laatuaikaa isienne ja äitienne kanssa?! ♡ Minä suuntaan nyt työhommien tiimoilta palaveriin ja kokkikouluun - saa nähdä mitähän siitäkin tulee :D Kivaa torstaita kaikille!

How was your (rainy) days? And when was the last time you took time for your dads and moms?! ♡ I'm starting my work day with a meeting and cooking class today - we'll see what happens :D Have a lovely Thursday!

Likes

Comments

Katri | Finnlandsnorsk,
Aivan yli ihana toi neule! www.finnlandsnorsk.blogspot.com
www.finnlandsnorsk.blogspot.com
Emma
,
Heii mistä oot ostanu noi Hunterin kumisaappaat?☺️
Johanna
,
Eikö!!!!! (3 sydänsilmäemojia)
Johanna
,
Zarasta! 😊
Johanna
,
Hihiii iso ja pehmoinen! 😊
Johanna
,
Mä oon saanut ne lahjaksi! Mutta vaikkapa Zalandolta saa tilattua 😊
Johanna
,
XD en kestä tota sun yhteistöiden kuvausta, hahah! Mutta tosiaan, mielenkiintoinen kyssäri! Tällaisia fiilispostauksia raapustellessa en nimittäin yleensä edes tajua mainita asun tietoja - etenkään jos samoja vaatteita on näkynyt jo aikaisemmin blogissa. Jotenkin koen, että esim. tämä postaus ei ollut asupostaus, vaan pääosassa enemmänkin tunnelma, teksti jne. Asukuvat toki asia erikseen, mutta ehkä rajaankin näitä aihealueita tiedostamatta erilleen toisistaan - tätäkään postausta kun en tägännyt "outfits" tägin alle. En tiedä miksi!? 😃 Fiilispostaukset tulevat ilmeisesti luonnostaan ihan vain fiilispostauksina? Mutta kiitos ihanista sanoistasi ja kuten jo tiesitkin, Zaran neule kyseessä 😉<3
Emilia Alexandra,
En tiedä oonko koskaan kommentoinu tänne, mut nyt korjaan asian!<3 Sun blogiin saapuessa tulee aina väkisinkin hyvälle mielelle :') Ihania fiiliskuvia ja herkkiksiä tekstejä.. Hauska huomata kuinka samanlaisia ihmisiä täältä maailmasta löytyy, kun välillä tuntuu että omat kaverit ei ymmärrä mun joogahömpötyksiä ja joka aamuisia smoothieita 😃 Laatuaika vanhempien ja sisarusten kanssa on kyllä tärkeetä! Äidin kanssa sitä tulee vietettyä lähes viikottain; tällä viikolla kahvin ja shoppailun merkeissä 😊 Niin ja piti vielä sanoo et tosi kauniita kuvia susta!♥
www.rantapallo.fi/enkeleitahiuksissani/
Johanna
,
En ehkä kestä teidän kommentteja!! Kiitos, mahtavaa että kommentoit! <3 Nimenomaan tämä vuorovaikutus teidän kanssa on ihan mieletöntä. Kuten myös omien läheisten - tärkeitä juttuja nämä! 😊 Ihanaa syksyä Emilia!
Johanna
,
Heii kiitos kommentista ja ihanista sanoistasi! <3 mahtavaa kuulla, tällainen palaute pistää kyllä hymyilyttämään 😊 Vastauksena kysymykseesi - olen itse asiassa itsekin valitettavan herkkä toisen ihmisten energioille ja huomaan tämän erityisesti tilanteissa, jossa ympärillä tunnutaan etsivän valitettavaa jokaisesta asiasta. Tiedän siis varsin hyvin mistä puhut - siinä vähän hämmästyy itsekin omista fiiliksistä, jotka voivat hyvinkin muuttua negatiivisen ilmapiirin myötä. Oon ihan samaa mieltä myös siinä, että ilmapiirin muuttaminen (tai sen yrittäminen) positiiviseksi on aika uuvuttavaa puuhaa, eikä mulla ole oikein vastauksia siihenkään kuinka se tehdään. Aluksi jaksan usein itse pysyä positiivisena ja kommentoida jonkun negatiiviseen kommenttiin jotakin päinvastaista (jos joku sanoo tyyliin "ulkona on aivan kamala sää" niin voisin kuvitella vastaavani siihen vaikka että "nojoo, mut ompahan ainakin kotoisaa olla sisällä"), mutta valittelun pidemmäs mennessä väsyn itsekin ja olen lopulta ihan vaan hiljaa. Ei sitä positiivisuutta voi oikein väkisinkään toisiin tartuttaa 😊 En tiedä auttoiko tämä sepustukseni sua mitenkään, mutta tiedätpähän nyt ainakin, että samoja fiiliksiä on joskus tunnettu täälläkin! Ainakin vapaa-ajalla kannattaa siis valikoida seuransa hyvin, ettei ainakaan silloin kukaan ole vetämässä positiivisuuttasi alemmas <3