Cosmopolitan project

Niinkuin sanoin tossa edellisessä postauksessa, pari mieletöntä päivää takana päin.. Sain torstaina aivan uskomattomia uutisia Cosmopolitanilta, mut on valittu tammikuun ajaksi bloggaamaan Cosmon nettisivuille. Siis voiko tää olla totta!!! :D Mun juttuja sieltä voi alkaa lukemaan 27.12, samana päivänä kun tammikuun lehti ilmestyy. Sain eilen päätoimittaja Miina Langelta virallisen kutsun tähtibloggaaja-päivään, eli ens viikon tiistaina lähden vähän tutustumaan Cosmon toimitukseen, shoppailemaan yhteistyössä olevaan Cubukseen ja päivä päättyy studiolle kuvauksiin. En oikein tiiä mitä tähän teille nyt kirjottaisin, sanat ei riitä kuvaamaan miten innoissani ja kiitollinen oon tästä jutusta!
Muutaman päivän sisällä on tullu tällasia aika suuria juttuja mun elämään, vuosi 2013 alkaa näillä näkymin uudessa kaupungissa ja uudessa ympäristössä bloggailunkin kannalta :) Tänään on vielä mun synttärit, mulla on niiiin hyvä fiilis!!! Illalla ois tiedossa hyvää seuraa ja vähän kuplivaa, nyt on kyllä aihetta juhlaan ihan monestakin syystä.. Kiitos Cosmon toimitus, jään innolla oottamaan tammikuuta ja tulevaa tiistaita!

PS, haastatteluun pääsette tästä!

Likes

Comments

Anonyymi
,
MUISTA ESITELLÄ KAIKKI MITÄ SIT SHOPPAILIT 😉 VOISITKO TEHÄ SEN KUNNIAKS ET SAIT LUKIOILTA NIII JOTAIN KIVOJA POSTAUKSIA KUTEN VIDEOPOSTAUS !!:)
Meri,
Ihan mahtava juttu ja oikeeseen osotteeseen kyllä meni! Onnea hurjasti ;>

<3: http://withlovemeri.blogspot.fi
www.blogger.com/profile/021521115140413013
Anonyymi
,
Tiesin kokoajan et sut valitaan! Oot täydellinen cosmolle ja oikeesti nainen, ihan uskomaton! Onnea voitosta, opiskelupaikasta ja vielä synttäreiden kunniaksi! 😊 ♡
Ina,
Ompas kerta kaikkiaan mahtava palkinto, paljon onnea sulle! 😊
www.blogger.com/profile/180757597001496373
Anonyymi
,
oot tosi kaunis ja sun blogi yks lemppareist tällä hetkellä, mutta kannattaa korjata toi Minna Lange MIINA Langeksi! 😉
Anonyymi
,
moikka! onneks olkoon! 😊 toivottavasti vastaat tähän kun mulla on sellanen juttu kysyttävänä 😊 aion tilata Victoria's Secretiltä vaatteita ja alusvaatteita. Onko ne koot samanlaisia kun esim. hm:n alusvaatteet ja vaatteet? 😊 eli kun mulla on normaalisti vaatteissa xs-koko ja alushousuissa s-koko niin valitsen saman koon? 😊kiitos jos vastaat!
Anonyymi
,
Hey Jo!! I was wondering what kind of care you use for your hair, it looks so wonderful! Is it your natural hair color?
sanni,
wau, paljon onnea!tulee olemaan varmaan hieno kokemus,jonka oot kyl ansainnu hyvällä blogillas:)
www.blogger.com/profile/137495232822337304
Ella,
Wau, onnittelut! 😊 Sovit kyllä täydellisesti tähän juttuun! 😊<3
www.blogger.com/profile/141078325911168385
Oona,
ONNEA HIRVEESTI!!! Oot niin oikee tohon hommaan 😊<3 GO GIRL!
www.blogger.com/profile/136020227258228789