Confident smile

Beauty, Lifestyle

Kaupallinen yhteistyö - Swiss Clinic / Suomen Blogimedia

Uskaltaisin väittää, että minusta on tullut itsevarmempi kameran edessä. En tiedä huomaako muutosta kukaan muu, mutta olo kuvaushetkellä on ainakin paljon vapautuneempi ja huolettomampi, mitä joskus aikaisemmin. Koen itsevarmuuden nimittäin hyvänä henkisenä olona, tietynlaisena rentoutena ja ajattelemattomuutena - että voi olla vaan. Myös ympäristöllä, ilmapiirillä ja läheisillä on minuun valtava vaikutus, kuten olen aikaisemmin maininnutkin. Ihmisten energiat tarttuvat minuun niin hyvässä kuin pahassakin, joskin suurin vastuu on aina itselläni ja sillä, millä ajatuksilla ruokin mieltäni.
Itsevarmuus-aihe sivuaa itse asiassa uutta projektiani, jonka keskiössä ovat hymy ja hampaat. Olen nimittäin kipuillut palikoideni kanssa niin kauan kuin muistan - käynyt läpi rautaprosessin ja irroittanut jopa 9 hammasta lääkärin pihdeillä. Ylärivistö on edelleen vähän sinne päin, mutta olen viime vuosina alkanut kiinnittämään huomiota enemmänkin hampaiden kuntoon ja kirkkauteen, enkä niinkään täydellisyyteen. Olen huomannut, että valkoiset hampaat voivat aikaansaada rentoutumisen ja naureskelun jopa kameran edessä, mikä ei ole koskaan ollut itsestäänselvyys minulle. Viime aikoina on kuitenkin tuntunut siltä, ettei ole pakko vetää suutaan väkisin kiinni, jos vaikka kuvaaja sattuukin sanomaan jotakin hauskaa. ;) Olen tosiaan kerran käynyt valkaisemassa kalustoni hammaslääkärissä, joskin melko huomaamattomin tuloksin. Sittemmin olen suosinut kotikäyttöisiä valkaisukeinoja, jotka ovat edullisen hinnan lisäksi myös helppokäyttöisiä, kun muotteja voi pitää suussa vaikkapa aamun laittautumisen ajan. Ainakin suosimaani Swiss Clinicin Whitening Systemiä, kun muottien valkaisuaine ei vihlo tai satu ikeniin. Tuotteessa kyllä käytetäänkin samaa menetelmää kuin hammaslääkärissä ja hoito tehdään omiin hampaisiin muovatuilla muoteilla, eli hellävaraisuus oli sinänsä odotettavissa. Hyvä niin, sillä tuotetta käytetään päivittäin niin kauan kunnes hampaat ovat halutun valkoiset (neljästä päivästä kahteen viikkoon) ja esim. minun tapauksessani lopputulos oli jo parissa päivässä sama kuin hammashoitolassa tehdyn valkaisun jälkeen. Varsin tehokas ja hyvän hinta-laatusuhteen omaava setti siis kyseessä, mikäli kaipailee jouhevuutta ja helppoutta esteettisen hammashoidon saralle!
Ja alun aiheisiin vielä palatakseni, itsevarmuutta on kyllä huoleton hymy tilanteessa kuin tilanteessa. Puhumme usein ystävieni kanssa ihmisten energioista ja siitä, kuinka tiettyjen tyyppien näkemisestä seuraa leveitä hymyjä koko loppupäiväksi. Ihan huomaamatta. Hyvät vibat voivat tarttua myös tuntemattomilta, mutta mielestäni etenkin läheisten ainutlaatuisilla hymyillä ja positiivisilla auroilla on valtava merkitys elämässä. Omasta puhumattakaan - muille hymyileminen vaikuttaa myös omaan olotilaan huomattavasti. Niin iso pieni päivänselvä asia, mutta pohtimisen arvoinen aina silloin tällöin etenkin tässä hieman täydellisyyskeskeisessä maailmassa :) Ps. Swiss Clinic tarjoaa kaikille lukijoilleni raikkaan kesähymyn -20€ alennuksella, eli saatte koodilla Johanna20 mainitsemani valkaisusetin 49€ hintaan. Aurinkoista ja hymyntäyteistä sunnuntaita ihanat! A few words about confident smiling, which has never been my strong suit especially in front of the camera. I've been struggling with my teeth as long as I can remember - wearing braces and getting rid of 9 tooth at the dentist. I still don't have a so called Hollywood smile, but I've realized that my confidence smile-wise comes with whiteness, cleanliness and well, smiling after all. It's not about perfectness, it's about individuality and sharing love. The best thing I know is being able to smile confidentially, not even mentioning the positive vibes and unique smiles around me. Just a little big thing that's worth thinking every once in a while, especially now when we're living kind of in a polished world. :)

Pictures by Sarianne Solio / Me.

 

Likes

Comments

aurinkoinen
aurinkoinen,
Moi! Itselläni on tehty aikaisemmin yläriviin oikomishoito, mutta ajan mittaan etuhampaan vieressä oleva hammas ja kulmahammas on lähtenyt menemään vinoon ahtaan suun takia :/.. Olen nyt miettinyt jo jonkin aikaa että pitäisikö alkaa näin aikuisella iällä (25) oikomaan hampaita ja vahvasti kallistun sen puoleen että se kyllä varmasti olisi sen arvoista, siksi koska itsellä tuo hymyileminen ei ole itsevarmaa, vaan mietin hirveästi miltä hampaat näyttää. Nykyään on onneksi uusia keinoja saada hampaat riviin. Oletko sinä miettinyt oikomista vielä uudestaan?
Johanna
Johanna,
Heippa! Ah voi ei, tiedän sun fiilikset. Olen ehdottomasti ajatellut ja uskoisin vielä oikovani yläkaluston jossakin vaiheessa 😊 Tällä hetkellä on kuitenkin vielä matkustus ja kokemukset esteettisten juttujen edellä, mutta hyvän sauman sattuessa lähden oikomisrumbaan ehdottomasti!
Write a comment...
IP: 82.99.3.229

Finding that stupid happy smile

Lifestyle, Travel, Wellness
On paikkoja, jotka tuntuvat kodilta tuttujen juttujen takia ja sitten on paikkoja, jotka tuntuvat kotoisilta jopa matkalaukusta käsin. Niitä, jossa palaset loksahtavat välittömästi paikoilleen, omassa ajatusmaailmassa tapahtuu jotakin mullistavaa, kasvoille on jymähtänyt hölmö ylionnellinen hymy ja tuntuu, että mieli lepää siellä minne ikinä katsookin. Ympärillä on niin kaunista, ihmiset ovat niin avuliaita ja oma fiilis on niin seesteisen onnellinen, että tekisi mieli raahata koko kolminaisuus takaisin niiden omien tuttujen juttujen luo. Mikä kyllä tällä kertaa sinänsä onnistuikin.

En unohtanut lempeää, rentoa ja huoletonta Thaimaa-minääni. Reissusta lähti mukaan paljon oppeja ja monet niistä kohdistuivat itseeni; liiallinen kontrollointi tuntuu nyt yhtä kuin tylsältä ja omat vanhat huolenaiheet niin olemattomilta. Muistin, että elämä on tehty uusia kokemuksia, makuja, tuoksuja, paikkoja, ihmisiä ja tuntemista varten, puhumattakaan rakkaudesta. Niin muita kuin itseäänkin kohtaan. Lempeyttä, armollisuutta, avuliaisuutta, body lovea, luonnollisuutta ja itsensä hyväksymistä oppii nimittäin parhaiten jossakin omien ympyröiden ja mukavuusalueen ulkopuolella, puhumattakaan näin 12h lentomatkan päässä niistä.

Myös ylläolevat maisemat ja Surin-paratiisi lähtivät mukaan Suomeen kuvien ja videoiden muodossa, jos vaikka joskus sattuisin unohtamaan nämä unohtamattomat maisemat. Mitä ei kyllä luultavasti koskaan tule tapahtumaan - sitä viidakon tuoksua, käsittämättömän kirkasta vettä, jättisimpukoita ja koralleja ei kyllä saa pyyhittyä muistista pois, vaikka kuinka yrittäisi. (Ei sillä, että koskaan niin tulisin tekemäänkään. En edes käytännössä tarvitsisi kuvia niiden muistamiseen, mutta tiedättehän, bloggaajana olin aika iloinen näistä kuvausmaisemista.)

Tämän tekstin punainen lanka taisi nyt kuitenkin olla siinä, että tällaista paratiiseista saa niin paljon muutakin, kun vain kivoja Instagram-kuvia ja mittavia rusketusrajoja. Mikäli pelaa korttinsa oikein, se hölmö ylionnellinen hymy jää päälle vielä loskasäähän astuttuakin ja kaikki siellä opitut asiat kantautuvat mukana omalle sohvalle saakka, jossa tajuaa olevansa todella onnellinen. Juuri siinä, juuri niiden tuttujen juttujen keskellä ja juuri omassa kehossaan. Ja se on kuulkaas maailman paras matkamuisto se - ehdottomasti vuorokauden koneessa istumisen arvoinen ja samalla myös arvokkain asia, mitä matkustamisesta voi tällainen pieni ihminen saada.

There's places that feels like home because of your own little things and places that feels like home even if you're living out of a suitcase. Places, where everything feels right, something life changing happens in your mind, there's a stupid happy smile in your face all the time and you're mind gets a little rest everywhere you look. And that is what I like to call happiness. I learned something about it on our trip; about self-respect, living, loving, worrying, body love and finding the peace. I remembered that life is all about living fully in your own body, not worrying about every little thing, being completely happy and respecting yourself and everyone else as well. Of course I've always known those things and actually thought I've lived by them as well, but seeing the world and discovering what happiness from head to toe feels like, made me realize some of these things better and somehow I saw myself a bit differently over there. What is more, I realized that finding those paradises isn't about Instagram-pictures and tanning after all, but learning more about yourself and felling in love with your life. And remembering those things when you're sitting on your own couch and when the weather is far away from perfect, but you're still having that stupid happy smile and you're feeling completely full. That feeling right there is the one why I'm traveling in the first place, because that is certaintly the best souvenier you can ever get for yourself.

Likes

Comments