Classic trench

Lifestyle, Outfits
Tässäpä nyt hieman parempia kuvia tästä lupaamastani trenssistä - vihdoin löytyi hyvin istuva ja klassinen malli minunkin mieleeni! Pidin viime keväänä lähes taukoamatta ohuita, pitkiä ja liehuvia trenssejä, joten kaipasin niiden vastapainoksi vähän skarpimpaa ja klassisempaa mallia. Väri ei tosin muuttunut tällä(kään) kertaa, vaan kaapissani olevan beigen väristen takkien linja näköjään vain kasvaa kasvamistaan. No, kuten jo ehkä Snapchatista bongasittekin, kevätsäitä odottavat nyt myös vaaleanharmaa, valkoinen ja ruskea uutukainen! Olen kuulkaas jo sovitellut kaikki mahdolliset bomber-yhdistelmät, ballerina-asut ja keväthameet läpi, joten eipähän ainakaan sitten parin kuukauden päästä tule pelkoa asukriisistä ;) Nyt kuitenkin täytyy käydä päivän to-do listan kimppuun, se on sen mittainen että itseänikin jo vähän kauhistuttaa. Ensimmäiseksi voisin varmaankin lakata kynteni myös toisesta kädestä, eilisten kiireiden takia kun sekin jäi puolitiehen. Ja toki valitsin juuri tällaisena päivänä lähes mustan sävyn, ei siis todellakaan mikään maailman huomaamattomin väriero kynsieni välillä tällä hetkellä. Ihanaa keskiviikkoa kaikille!

Here's some better pictures from my outfit few days ago - I'm so glad I finally found the most perfect and classic coat for Spring! I was a huge fan of long, light and fluttery trench coats last year, so I was looking for a bit more close-fitting style this time. I didn't change the color though, it seems that my line of beige coats just keeps growing over and over again. Well, as you may already know from my Snapchat story, there's light grey, white and brown coats waiting for the warmer weathers as well! I've been trying on all kinds of Spring outfits and I got to say that is a good thing - at least I'm not going to have any outfit crises in couple months ;) But anyway, today's to-do list is freaking me out, I should probably start checking off some things. For example painting my nails from my other hand as well, I did that (with an almost black nail polish) yesterday, but didn't have time to the other hand. Have the best Wednesday!

Coat Zara
Shoes Nike

Likes

Comments

pia
pia,
Joan
Joan,
Nyt tulee kommentti joka ei liity postaukseen millään tavalla. 😃 Olen tässä huomannut että kirjanlehdestä kun valitsen blogit mitkä käyn selaamassa niin nykyään todella todella usein jätän sinun blogisi lukematta. 😟 Tähän on selvä syy se että jokainen postaus minkä haluan lukea tai katsoa kauniit kuvat mitä otat joutuu avaa aina erikseen. Mä myönnän että olen superlaiska kun en viitsi availla mutta mä itse koen tuon muutoksen tosi huonoksi. En tiedä onko kukaan muu samasta asiasta sanonut tai häiritseekö se sitten ketään muuta kuin minua. 😃 Blogisi on muuten kivaa luettavaa ja täynnä kauniita sekä laadukkaita kuvia.
Write a comment...
IP: 82.99.3.229