Christmas tips: Gift ideas

Kiitos erään lukijan loistavan idean, tästä alkaa varsin piparintuoksuinen postaussarja! Tulossa siis joka viikko vinkkejä ja kuvia niin Pinterestistä kuin omasta kamerastakin, aiheina mm. jouluherkut, sisustus, to-do listat, joulupöydän kattaukset jne. Ensimmäisenä tietysti lahjat ja paketointi-ideat, näitähän täytyy toden teolla alkaa jo miettimään itse kenenkin!

Ystävälle & siskolle

Tyttöjen juttuja, itsetehtyjä herkkuja, pieniä asusteita, vilttejä, neuleita tai kotiasuja, sistusjuttuja ja lahjan saajan lemppareita. Omista antamistani lahjoista ainakin herkkukaakaon ainekset purkissa, joulun tuoksuinen sisustuspaketti ja ainekset hyvään hemmotteluiltaan ovat erityisesti jääneet mieleeni, kaikissa siis ainakin jotakin itsetehtyä!

Äidille

Äidit niin ansaitsevat hemmottelua! Omani tuntien rentoutuminen on heille jokin hyvin kaukainen käsite keskellä arkea, joten meidän tehtäväksi jää niiden kylpyjen ja kasvonaamioiden varmistaminen etenkin juhlapyhinä. Kylpypalloja, kuorintoja, laadukasta suklaata, itsetehtyjä keksejä joko valmiina tai ainekset purkitettuna, kotivaatteita ja kauniita paketteja. Sekä tietysti pitkä ja pyhien yli kestävä vierailu kotona, mikäli et enää siellä asu!

<br/ ><br/ >

Isälle & veljelle

Rakastan antaa ja koota ruokalahjoja ja yleensä miespuoliset läheiseni vastaanottavat niitä minulta eniten. Tällaisiin paketteihin voi kerätä esimerkiksi lahjan saajan suosikkiherkkuja, erilaisia juustoja, aineksia johonkin yhteen ateriaan, erikoisia mausteita, reseptikirjoja, omatekemiä herkkuja purkeissa (hillot, keksit, leivonta-ainekset kerroksittain), erikoiskahveja ja mitä ikinä keksiikään. Oma veljenihän asuu tosiaan jo omakotitalossa ja tämän takia lahjani ovat yleensä samaa luokkaa mitä isähahmoillenikin, vinkkejä nuoremmille veljille voi napata myös alapuolelta!

Poikaystävälle

Poikaystävälle on hyvä antaa lahjaksi kaikkea, mitä haluaisit nähdä hänen päällään - haha! Uusia vaatteita, lämpimiä neuleita, laadukas kello ja nahkaisia asusteita. Myös lahja johonkin yhteiseen tekemiseen toimii aina, kuten fine dining illallinen, pieni matka tai hauska yllätysaktiviteetti. Jotta materiaalilahja ei olisi ihan suoraan kaupan hyllyltä, paketointiin kannattaa panostaa ja sisään voi lisäksi heittää vaikkapa kullan suosikkiherkkuja (tai ainakin varman lupauksen niiden valmistamisesta, heh!)

Lopuksi vielä hieman paketointi-ideoita, olen tänä vuonna aivan super innoissani nimenomaan tästä osuudesta! Kulta, valkoinen, hopea ja beige iskee kaiken muun lisäksi myös paketeissa ja erityisesti kaikki pienet koristeet ovat saaneet omat paketointisuunnitelmani totaalisesti uusiksi. Miksi en ole aikaisemmin piristänyt tavallisia rusetteja pienillä joulupalloilla, kulkusilla tai muilla joulukoristeilla? Tänä vuonna ainakin täällä alkaa paketoinnin uusi aika, odottakaahan vain! ;)

I started a new post series about Christmas tips and here's the first part of it; gift ideas! The first pic is for your friend or sister, a lot of girly and comfy things. Next one is for your mother, because mothers do deserve a lot of relaxing - don't they? Then some delicious gifts for your dad or adult brother and last but not least, something classy for your boyfriend. I'm also super excited about gift wrapping this year; baubles, jingle bells and Christmas ornaments - why haven't I though of this before?!

Likes

Comments

Sara,
Ihania vinkkejä, kiitos näistä! 😊
www.blogger.com/profile/100059686150640746
pilvindy,
Ootan innolla sun postaussarjaa, jouluihminen kun oon!! Kiitos hyvistä vinkeistä! 😊
www.blogger.com/profile/063467728822473571
Tuija Yli-Kauppila,
Paniikki iskee kun lukee joululahja juttuja, ei oo aikaa ja kohta on jo joulukuu :s onneks näistä oli apua 😊
www.blogger.com/profile/077730015417473403
Anonyymi
,
Miks kukaan ostais aineksia johonki ateriaan 😃
Anonyymi
,
Niiin ihania juttuja <3
Oisko sulla ideoita mitä raaka-aineita tohon purnukkaan laittais? Ehkä jotain terveysherkkukeksien reseptiä tmv? 😊
Eneli Rahula,
So inspiring photos, lovely! 😊

www.dodolce.com
www.blogger.com/profile/086344467358129274
Anonyymi
,
Ääh, en kestä miten ihana postaus !! 😊
Anonyymi
,
Niin ihania lahjaideoita ja kauniita kuvia <3 !
Susanna,
Ihania kuvia. Millä nimellä sinut löytää Pinterestistä?
www.blogger.com/profile/163317079109309117
Loredana Dediu,
Where do you find such pretty photos?
www.blogger.com/profile/124846759293220357