Casual chic

Tämä takki on luultavasti ollut koko kevään paras ostokseni. Todella mukautuva ja omaan tyyliini sopiva, jota voi yhdistellä niin klassisempaan kuin sporttisempaankin asuun. Eilen päädyin tämän hetkiseen suosikkihameeseeni vaikka en kova hameiden käyttäjä olekaan, mutta tämä kyseinen malli istui päälleni yllättävän hyvin. Ja keväinen väri on aina vain plussaa! Kaikki varmaankin jo tiedostavat hulluuteni pastelliväreihin, mutta erityisesti kylmänsävyiset ja vaaleat pastellit ovat iskeneet tänä keväänä. Se oli siis rakkautta ensi silmäyksellä! Mitäs te pidätte asusta? Oli muuten ensimmäinen sellainen ilman sukkahousuja tänä kesänä ja mikä parasta, ei tullut edes kylmä!

This coat may be the best purchase I've made this spring. I love how it goes perfectly with classy garments but looks neat with sporty sneakers as well. Yesterday I matched it with my favorite skirt at the moment, I'm usually not a huge fan of skirts but I think this one fits for me surprisingly well. The color is just icing on the cake! Everyone knows that I'm nuts about pastels, but now that I've been into cold toned colors lately, it was love at first sight. How do you like the outfit? It was the first one without tights this summer and I didn't even get cold, by the way! 


Skirt River Island
Coat Vero Moda
Top Mango
Sunnies D&G
Bag Michael Kors

Likes

Comments

Johanna,
Johanna,
Vooi<3 Hmm! Mulla on enemmänkin kuiva, kuin rasvoittuva iho, joten säännöllisellä rasvauksella päästään pitkälle 😊 Ihonhoitopostausta tulossa lähiaikoina!
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
Johanna,
Ostin alkukeväästä! Ehkä tuurilla voisi vielä löytyä, tai aleista 😉
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna,
ida emmiina,