Brains out

Lifestyle

Huomenta! Ihana lauantai aamu, kattelin äsken Gossip Girliä ja söin aamiaista, nyt kirjottelen täältä peiton alta ihan kaikessa rauhassa <3 Viime viikko oli sen verran kiireinen, että tällanen rentoilu on kyllä ihan ansaittua.. Eilen illalla käytiin vähän kävelemässä tässä lähellä ja löydettiin vaikka mitä ihania puistoja sekä lenkkipaikkoja. Jännää kulkea ihan tuntemattomilla alueilla ja löytää kaikkea kivaa, tässä oli mm. yks puisto täynnä aurinkotuoleja!!! Harmi vaan, että nyt mennään jo syyskuussa.. Noh, kävelyn jälkeen suunnattiin leffaan katsomaan Millerit perjantain ja vapaapäivän kunniaksi, suosittelen kyllä teillekin kyseistä leffaa!

Muuten viimepäivinä mun isäpuolen ostama pinkki työkalulaatikko on ollu kovassa käytössä ja aika on lähinnä menny laatikoiden purkamisessa, kaikenlaisten laitteiden ja lamppujen asentamisessa (mikä ei oo kyllä liittyny muhun oikeestaan mitenkään), koululla tai töissä.
Nyt taidan lähteä täältä rakennustyömaalta ihan kunnon juoksulenkille ja sen jälkeen jonnekin ihmisten ilmoille, adios amigoooss!

Likes

Comments

Hanna
Hanna,
Pakko kyllä nyt kehua sun blogin kuvia: ne on aina yhtä raikkaita ja hienoja! Oot taitava 😊
Mistä oot muuten ostanut ton valkosen jännän mallisen kulhon? Mäkin haluan! <3
www.blogger.com/profile/130197389288440676
Pihla
Pihla,
mistä tota loka vettä saa?:)
www.blogger.com/profile/026020590420675401
Write a comment...
IP: 82.99.3.229