Bloggers' flea market info

Lifestyle

Tulin heittämään teille vielä muutaman kesäkuvan ja samalla vinkkamaan, mihin kannattaa suunnata loppuviikosta!  Bassline festival huipentaa festariviikonlopun bloggaajien ja suunnittelijoiden designtoriin, missä järjestetään mm. blogikirppis. Tänä vuonna mutkin löytää sieltä tiskin takaa, oon nimittäin siellä monien muiden bloggaajien seassa myymässä. Katselin just kauhuissani tota tavaramäärää mitä oon ajatellut raahata paikalle, mutta onneks saan vähän kantoapua täältä kotoa!Blogikirppis järjestetään sunnuntaina Helsingissä Lasipalatsin aukiolla, Mbarin ja lasipalatsin terassin kupeessa. Menossa on mukana paljon muitakin bloggaajia, mutta mut sieltä löytää klo. 12-15. Myytävänä on vähän kaikkea treenivaatteista koruihin, joten kiinnostuneet ja lähistöllä olevat tulkaa ihmeessä moikkaamaan :) Nähdään!
// I just wanted to tell you that I'm attending to the bloggers' flea market this Sunday. I can't wait for seeing other bloggers and my readers as well! You'll find us from Helsinki (Lasipalatsi square) at 12 o'clock. If you're in the neighbourhood, come and check it out! :)

Likes

Comments

Johanna
Johanna,
No voi harmi!!:( ehkä ens kerralla<3
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Johanna
Johanna,
VOi eii 😟 Mulla ei oo ikinä ollu kokemusta tosta penikkataudista, mutta oon ainakin kuullu et jos kipu on ihan sietämätön nii kannattaa kääntyä lääkärin puoleen. Hieronta voi auttaa mut se on aika kivuliasta. Toivottavasti paranee pian, kivaa matkaa<3
www.blogger.com/profile/094266428730348888
Write a comment...
IP: 82.99.3.229